Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 110
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Кате, за мен турската публика отдавна е показала, че няма добър вкус. Wink Така че хич не ми е фактор. Сто пъти предпочитам да гледам това, което видях днес в епизода, отколкото драмите им с рейтинг 10. Simple Smile

Не знам дали турската публика е склонна да преглътне показаното тая вечер.

# 331
При мен в момента показва 3,62М в туитърс локация Турция, дори да не сме направили 4м, ще ги направим, но пак си ми е сдухано за епизода Joy отивам да си пусна сцената с дъжда още 10 пъти Joy

# 332
  • София
Честно казано, не ви разбирам - всички, които сте тооолкова разочаровани от епизода. Thinking Така де... пак ще кажа - имахме сцени пълнеж, но сме имали и други такива епизоди. Този поне беше забавен и позитивен. Ще го гледам с превод и тогава ще се изкажа по-категорично. Някак си ми се струва прекалено недоволството. Поне аз не се чувствам така, а уж бях тръгнала с голямата кошница... и пак не съм толкова разочарована като някои от вас. Според мен фраговете вдигнаха много летвата. Имахме съвсем други очаквания и затова така. Ама споко, дружи! Важното е шоуто да продължи. Simple Smile

Али,
супер попадение беше това за целувката в дизи и реакцията на турските зрители. Grinning Благодаря ти за преводите! Heart

Повтарям я, че много ми хареса! Heart Eyes

# 333
Цитат
Кате, за мен турската публика отдавна е показала, че няма добър вкус. Wink Така че хич не ми е фактор. Сто пъти предпочитам да гледам това, което видях днес в епизода, отколкото драмите им с рейтинг 10.
Бърборанке, същата тая турска публика, въпреки нагласите си, даваше висок рейтинг на сериала през лятото. Но ... когато няма логика в сюжета, тя не може да бъде упреквана.

# 334
Това се завъртя сега в туитър. Не знам колко е истина, утре ще разберем като излязат официално резултатите.
И една снимка за лека нощ пак от туитър Grinning

# 335
Лека нощ, момичета! Благодаря за приятната компания! Утре по някое време може да преведа част от сцените, ако ми остане време, защото следващите няколко дни ми се очертават много натоварени. Confused Heart

# 336
  • София
Серията си заслужаваше гледането дори само заради тези двама невероятни сладури.
Детективските моменти няма как да коментирам. Защото гледам само по картинки. Репликите придават съвсем друго усещане. Така че нека да го преведат и да навържем смисъла. Чак тогава можем да кажем дали е пълнеж или не. Другото е прибързана реакция.

Само да вмъкна, че в Турция в момента са в пълен локдаун. Не могат да излизат дори от домовете си. Единствено ще разрешат утре, на тези които са с двойно гражданство, да излязат да гласуват.
Предполагам че това е причината в момента да не снимат.

Същото е и в Италия. Там до 6 април не им се разрешава да излизат дори заради техният Великден.

# 337
  • София
Кате,
турската публика даваше висока оценка на сериала лятото, защото тогава нямаше драми. А не заради по-добрия сценарий. Wink Просто лятото нямахме конкуренция. В момента, в който се появиха семейните и историческите драми, рейтът падна. А сценарият още си беше на ниво. Турската публика съм я отписала. Вкусовете ни рязко се разминават. Това, което те оценяват с рейтинг над 10, не бих го гледала и да ми плащат. Wink

# 338
  • София
.
Отсъстват артисти затова има половинчат епизод,споделя Katya,не знам мисля че ако има замисъл той би могъл да е предаде и като разговор между други герои ,как са се развили нещата при еди кой си,но както и да е .Сега говоря за Селин ,не за Биге,чувствам се ограбена от очакванията ми за разкритието при последната и изява с бебето.Дори да оставим Серкан и Еда ,тя обрича и собственото си дете в егоистичната си игра за притежание на Серкан.От всеки епизод четейки ви  стават мислени кадри за два,то бих чела с удоволсвие наказанието на Селин от Серкан от момичетата които пишат добре,а те не са малко в темата,аз също бих опитала понатам
Цитат
Кате, за мен турската публика отдавна е показала, че няма добър вкус. Wink Така че хич не ми е фактор. Сто пъти предпочитам да гледам това, което видях днес в епизода, отколкото драмите им с рейтинг 10.
Бърборанке, същата тая турска публика, въпреки нагласите си, даваше висок рейтинг на сериала през лятото. Но ... когато няма логика в сюжета, тя не може да бъде упреквана.
Никога няма да сме на едно мнение с турската публика,защото гледаме в различни насоки.Когато за нас е ден ,за тях е нощ и обратно/казвам го като вкусове/Невъзможно е да гледаш през нощтта и да видиш слънцето.Любовта както и слънчевата светлина озаряват дните ни ,но този който наблюдава нощем не може да ги оцени.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:40 от Leddel

# 339
В туитър вече излиза 4М ChampagneChampagneChampagne
Мисля , че свършиха оправданията за сценаристите , то не беше коронавируса, преумората, прекалено дългите епизоди, краткото време за снимки, не отричам , че тези неща оказват влияние, но мисля че е време да приемем , че просто толкова си могат Joy и да се надяваме на по-добри дни Stuck Out Tongue Winking Eye епизодът си заслужаваше разбира се , дори само заради тази сцена под дъжда , но предният епизод беше по-добър, въпреки че в него нямаше нито една целувка между главните герои Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:42 от mikipoli

# 340
  • София
Едвам ви настигнах, булкиии Joy Али, златна си.
Идвам с почерпката, Гости се постара на два пъти задето поставихме под съмнение, че Серкан е останал верен на Еда. Мой ред е. Налбантова, поръчката ти не е изпълнена, още сладичко нося. По парче торта за всички вас, които се разписахте в темата тази вечер, че да се затрудня максимално заради проявеното недоверие Joy
Миси Cake Магия Cake Вадим Ермолицкий (мъжко присъствие не за пръв път при това) Cake Деси Cake Катя Cake Дефне Cake Гугутка Cake Слънцето Cake Алекс Cake Гости Cake Хоуп Cake Ина Cake Бро Cake nrgmama Cake Налбантова Cake Вай Cake Еди-коя си Cake Тесето Cake Златна'72 Cake Мики Cake Славена Cake Ирка Cake Ели Cake Martss Cake Али Cake s...v Cake Гали_вики Cake Емилия Cake Мъри Cake Лаура Cake Линдето Cake Елинор Cake Сезария Cake Leddel Cake .... Предавам се, сигурно пропуснах някого Joy

Мила Марги, сърдечни благодарности за парчето торта, наречено за мен, но тук е мястото и сега е времето, да "посипя главата си с пепел" и да си призная, че бях една от първите заедно с вас с Гости, която отговори с да на въпросната анкета, убедена в това, че Серкан е изневерил на Еда! Бях твърдо убедена в този факт, припомняйки си как Серкан се появи ръка за ръка със Селин в офиса на Art Life и как Серкан се отнасяше към Еда в продължение на няколко епизода! Затова поднасям своите искрени извинения на всички момичета от групата на твърдите поддръжници на Серкан Болат, тези, които непреклонно и непоколебимо застанаха зад любимеца си и за да ги умилостивя, една виртуална почерпка от мен!

За любителките на различните ароматни и красиви торти, гарнирани със пресни, свежи кремове и плодове е тази торта:

За тези, които обичат натурален шоколад, ръчно приготвен от изпечени и финно смлени какаови зърна и неговите вкусни разновидности под фомата на бонбони:

За любителките на цветните френски макарони с фина хрупкава коричка отвън, мека вкусна сърцевина отвътре и слепени с богати кремове от масло:

Специални благодарности за Али, която отново беше неотлъчно при нас и ни държеше своевременно информирани пред мониторите:

Най-после видях неоспорими доказателсва, че са достигнати заветните 4.3 млн туита! Поздравления за всички участници в сериала и за нас, като негови фенове!

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 00:52 от nrgmama

# 341
  • Sofia
Здравейте!
     Първо болните бързо да се оправят, здравите да са си здрави!
     Честито на празнуващите, да са живи и здрави!
     Според мен епизода беше супер, искаме серии, ето серии. Времето на Еда и Серкан беше много, на мен ми беше много приятно и не го приех като пълнеж, да липсва ми знанието на езика, но бях на руската озвучка и ми беше смешно. За мен много хубава хрумка на сценаристите е Серкан да иска да си изпълни желанията след като си мисли, че времето му е разчетено. Въобще не се вързах на болестта, защото няма как да отидем в тежка драма или ще е грешка, или ще стане чудо от любов или, няма никакво значение какво ще е. Да и на мен ми се искаше да натрият носа на Селина, но всъщност защо да си губим времето с нея, достатъчно време и отделихме.
     Струва ми се, че малко вече прекаляваме, драма - не искаме драма, комедия - не искаме комедия, криминале - не искаме криминале, обаче искаме серии, е с какво да ги запълнят. Нито художниците като рисуват всяка картина им е шедьовър, нито на музикантите всяка песен им е хит и т.н. Много мога да пиша на тази тема, обаче съм за философията с наполовина пълна чаша, а не наполовина празна. Имахме страхотни моменти между ГГ, как да изпъкнат тези моменти, ако всичките 135 минути са страхотни, няма начин.
     Приятна вечер, обичам ви, радвам ви се и ви пожелавам много усмивки!
     И когато живота ви поднесе лимони, направете си лимонада!

# 342
От продуцентите! Heart

Има и една друга версия на лафа с лимоните. Ако животът ти поднесе лимони, поискай сол и текила! Joy
Не мисля, че проблемът беше толкова в епизода, колкото в нашите очаквания за него Wink

# 343
  • Sofia

Има и една друга версия на лафа с лимоните. Ако животът ти поднесе лимони, поискай сол и текила! Joy
Не мисля, че проблемът беше толкова в епизода, колкото в нашите очаквания за него Wink
Много е готина и тази версия, не я бях чувала, може би защото по мое време не се пиеше текила, тя е от времето на дъщеря ми!
Благодаря!

# 344
Скрит текст:
Здравейте!
     Първо болните бързо да се оправят, здравите да са си здрави!
     Честито на празнуващите, да са живи и здрави!
     Според мен епизода беше супер, искаме серии, ето серии. Времето на Еда и Серкан беше много, на мен ми беше много приятно и не го приех като пълнеж, да липсва ми знанието на езика, но бях на руската озвучка и ми беше смешно. За мен много хубава хрумка на сценаристите е Серкан да иска да си изпълни желанията след като си мисли, че времето му е разчетено. Въобще не се вързах на болестта, защото няма как да отидем в тежка драма или ще е грешка, или ще стане чудо от любов или, няма никакво значение какво ще е. Да и на мен ми се искаше да натрият носа на Селина, но всъщност защо да си губим времето с нея, достатъчно време и отделихме.
     Струва ми се, че малко вече прекаляваме, драма - не искаме драма, комедия - не искаме комедия, криминале - не искаме криминале, обаче искаме серии, е с какво да ги запълнят. Нито художниците като рисуват всяка картина им е шедьовър, нито на музикантите всяка песен им е хит и т.н. Много мога да пиша на тази тема, обаче съм за философията с наполовина пълна чаша, а не наполовина празна. Имахме страхотни моменти между ГГ, как да изпъкнат тези моменти, ако всичките 135 минути са страхотни, няма начин.
     Приятна вечер, обичам ви, радвам ви се и ви пожелавам много усмивки!
     И когато живота ви поднесе лимони, направете си лимонада!

+1
С всичко съм съгласна само за Селин ми се искаше да се разплатят с нея. Stuck Out Tongue Closed Eyes

#meleklerinsözüvar
4.33M Tweets

Общи условия

Активация на акаунт