Така че хич не ми е фактор. Сто пъти предпочитам да гледам това, което видях днес в епизода, отколкото драмите им с рейтинг 10. 
Така че хич не ми е фактор. Сто пъти предпочитам да гледам това, което видях днес в епизода, отколкото драмите им с рейтинг 10. 
отивам да си пусна сцената с дъжда още 10 пъти
Така де... пак ще кажа - имахме сцени пълнеж, но сме имали и други такива епизоди. Този поне беше забавен и позитивен. Ще го гледам с превод и тогава ще се изкажа по-категорично. Някак си ми се струва прекалено недоволството. Поне аз не се чувствам така, а уж бях тръгнала с голямата кошница... и пак не съм толкова разочарована като някои от вас. Според мен фраговете вдигнаха много летвата. Имахме съвсем други очаквания и затова така. Ама споко, дружи! Важното е шоуто да продължи.
Благодаря ти за преводите! 

Просто лятото нямахме конкуренция. В момента, в който се появиха семейните и историческите драми, рейтът падна. А сценарият още си беше на ниво. Турската публика съм я отписала. Вкусовете ни рязко се разминават. Това, което те оценяват с рейтинг над 10, не бих го гледала и да ми плащат.

и да се надяваме на по-добри дни
епизодът си заслужаваше разбира се , дори само заради тази сцена под дъжда , но предният епизод беше по-добър, въпреки че в него нямаше нито една целувка между главните герои
Али, златна си.
Магия
Вадим Ермолицкий (мъжко присъствие не за пръв път при това)
Деси
Катя
Дефне
Гугутка
Слънцето
Алекс
Гости
Хоуп
Ина
Бро
nrgmama
Налбантова