Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
4 милиона туита, невероятно е! ❤🎉🤯
Аз благодаря за преводите на Али, за новините на Миси и на всички вас за компанията!
Аз си лягам, за да премисля хубаво епизода. Ще си изчакам английските субтитри и след това ще коментирам, защото гледам, че тези, които говорят и разбират турски много са го харесали и твърдят, че за детективската история тряябва да се разбира езика, за да се оцени. Гледах предимно картинки тогава и диалозите не ги разбрах много, не съм фен на такива истории, но ще изгледам епизода отново и тогава ще си коментирам и анализирам.
Възможно е да съм реагирала прибързано с моите оценки и заключения, за което се извинявам, но това са ми първите емоции след края на епизода...

# 346
  • София
Nature Stars Лека нощ и от мен, момичета! Nature Stars

Animal Frog Само няколко неща преди това, че не мога да се сдържа. Animal Frog

1. Минали сме 4 млн наистина. Champagne От официалната страница на продуцентите в Инстаграм:

2. Споделям стори на Неслихан (много добро попадение е този колаж) и за пореден път ще кажа - Неслихан трябва винаги да играе майка на Керем, страхотен тандем са и те! Heart Decoration

3. Мелиса ми направи много добро впечатление - въпреки че не участва в този епизод, не е пропуснала да подкрепи екипа. Браво! Така се прави. Hands Clap

4. И накрая - аз също споделям мнението, че проблемът не е в епизода, а в нашите очаквания. Епизодът не беше никак лош, просто ние се бяхме настроили за друго. Wink

# 347
Масово в туитър са доволни от епизода. Друг път недоволството е огромно. На мен наистина не ми остана време покрай туитването да се съсредоточа в гледане на епизода.
А Мелиса коментира ли се поради каква причина не участва? От летенето на коментарите може и да съм пропуснала.

#meleklerinsözüvar
4.42M

# 348
Тук в темата някой писа, че Мелиса я нямало, защото снимала реклама, но не знам дали е така.
И аз лягам , радвам се, че подлудихме туитър , лека нощ и сладки сънища. Kissing Heart
Магия, хич не мисли да бягаш от чаршафа, очакваме го утре Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes ако можех да пиша красиво като теб/вас щях да напиша есе от 5 страници за очите и погледа на Керем  Joy

# 349
ами опит за хайку

Той / Керем/ тук погледна
те казаха
бррр...ох...ммм

оригинал
Чора
През листата на самотната върба
с очи
звездите търся.
Лека

# 350

Добро утро, момичета! 💙
Пожелавам ви усмихната неделя! При нас не е спирало да вали от вчера, мен ме чака работа... 🌧
Казват, че утрото е по - мъдро.. ами, още не го усещам, след работа ще изгледам епизода, да видим.
Не толкова епизода ме притеснява колкото рейтингите и това, че не снимат. Преди все казвахме: "абе, социалният рейтинг е важен", това до някъде ме успокояваше, но днес изобщо не ме успокоява и съм много притеснена. Още от снощи ме е налегнало това притеснение за рейтингите и продължава да е така. Дано епизодът се е харесал на комшиите.
Иначе няма по-голяма радост в моментс от новината за 4те милиона. Подлудихме системста на туитър и пак успяхме да ги достигнем. Сега очаквам включване от ХанКер, да не се крият! 😁💜

# 351
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Wink

Неофициално дори сме 5М+ (Включително и Китай)

Картата
Скрит текст:

# 352
Лелеее, и ние сме на картата! Blue Heart Аз май не съм ни виждала друг път..

# 353
Добро утро, момичета!

Благодаря за компанията снощи, просто сте незаменими!
Честити 4 и 5 млн. епизода ми хареса, имам си нова любима сцена под дъжда, беше зашеметителна!
Само се надявам да са отчели поне 4 млн., при социалния рейтинг, а при Dizilah да има само стрелки в зелено!

Другата много любима сцена от снощи!

# 354
Добро утро! Hug
Първо, благодаря на Дефне и Магия за гифчетата с новата ми любима сцена от снощи, мога безкрайно да я гледам - влизат нетърпеливи, хвърля ключовете, събличат се (Еда е по потник отдолу, за по-лесно Joy), повдигане, после носенето с една ръка и после Heart Не се сещам за друг турски сериал, в който главните да са правили толкова кекс, обикновено правят веднъж, девойката забременява и после, разбира се, пост и молитва, докато роди. Та и в това отношение е различно сериалчето. Sunglasses
За епизода - като цяло ми хареса, въпреки малко по-странната втора част - имам предвид твърде дългата детективска история, иначе Еда и Серкан много ми харесаха там, а накрая даже откровено се посмях като се събраха всички. Тъй като епизоди трябва да се въртят, предпочитам да гледам нещо такова, отколкото да наблягат на Ердемчо например. Въпреки че в тази серия и него доста го даваха, винаги може още, нали? Шака, шака Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за началото, радвам се, че Селин си призна, но го направи само защото Еда я сгащи, иначе нямаше никакво намерение. Бърборанка май го каза, точно като пръдня из гащи я изкараха, от това съм по-недоволна, отколкото от втората част на епизода, мрън, мрън.
Харесаха ми всички моменти на Еда и Серкан, най-накрая заедно, с тумора е ясно, че ще се преборят, чакаме си хепиенда, миник Серкан и "заживели щастливо". Кога ще е това, само Фокс знаят Laughing
Хубав, макар и дъждовен ден ви желая, и малко офтопик - да отидем да гласуваме, че тук положението си е реал и все не стигаме до заживели щастливо Blush

Edit: забравих да кажа УАУ за 5-те млн туити, леле-мале!!! Това заслужава един лайф от 10-15 минути Stuck Out Tongue Winking Eye

# 355
Добро утро, момичета! Кога спахте, кога писахте? 🤭😘

🌸Аз, знаете, не гледам турски сериали и затова мнението ми не е от най-обективните, но колко сериала сте изгледали и всичко в тях е било УАУ от първата до последната минута на всичките епизоди? Просто тук се постави много високо ниво от началото и сега не може да се поддържа! Затова си има причини! Първо никой по света не снима серия за серия, това е толкова кратко време и могат да се объркат толкова неща! Казвате и в другите сериали е така, ми те затова безславно падат от борда още на 4-5 серия! Дори успешните сериали имат серии с много пълнеж и серии боза! 🤪😄
Станах малко като адвокат на сериала и не написах нищо ново, но продъжавам!
🌸Това, което не ми хареса е че отново заметоха драмата със Селин и бебето под килима и нямаше възмездие! Не ми харесва, че лошите не си получават заслуженото! 🙄Да в живота често е така, но това тук е филм и поне тук искам да има справедливост! 😜Не разбирам защо я вкарват тази драма, като не я използват пълноценно? Затова мен тумора на Серкан изобщо не ме впечатли! Пак ще се окаже едно голямо нищо! Хайде стига негативи! 🤫
🌸Кое ми харесва? Иска ли питане? Тези бонбончета Ханде и Керем! Сладкия начин, по който се гледат и целуват! 🥰Всяко докосване, всяка милувка😍 ме карат да се влюбвам отново и отново! И не случайно написах Ханде и Керем, а не Еда и Серкан, защото те са които вдъхват живот на героите си и ако нямаше химия, физика и космическо излъчване😄 между тях и при героите им нямаше да го има!
Малко дълго стана за добро утро!
Благодаря на Марги за темата и парчето торта 😘😘😘 и на всички вас, момичета! Много пъти сме го казвали, но пак ще го напиша, нищо нямаше да е същото без вас! Щеше да е просто сериал, а сега е начин на живот, който ни кара да виждаме хубавите неща в живота и да се радваме на чуждото щастие! ❤️А това могат да го правят само добрите хора! Благодаря ви, че ви има добри и романтични момичета! Хубав ден! 😘😘😘

# 356
Добро утро, момичета! Blush Едва ви намерих, колко много сте писали снощи, както всяка събота вечер ... Връщам се да чета след малко, а по-късно ще изгледам и епизода, чи снощи пропуснах, но първо да се разпиша в новата тема. Марги, поздравления, както винаги е прекрасна! Heart

# 357
Добро утро,момичета,
серията няма да избързвам да коментирам,ще си изчакам търпеливо руските буквички.Много Еда и Серкан-доволна съм.

Специални благодарности на Али за преводите и скорошно оздравяване на Алекс.За 4-те и повече милиона подкрепа на сериала-най-хубавото от вечерта.Това е такава страхотна подкрепа на целия екип,че думи нямам.
Както се казва-много сме,силни сме.Много може да са причините поради които не снимат-ковид ,болни хора от екипа.Даже си мисля,че ако е нужно нека да се почине една седмица,хем артистите ще отдъхнат,хем СЦ ще могат да съберат мислите си и да са наясно със сценария в най-груб план.Варианта за спиране след снощи изобщо не го разглеждам.
Керем Бюрсин беше страхотен-то мимики,то жестове,то физиономии  имного,много любов в очите.Невероятен.
За Селин-заметоха наказанието под килима,СЦчесто правят така.Единствената логична причина за мен е състоянието на Биге.Но пък животът пренереди картите-егоистката Селин да отгледа сама дете от нелюбим човек,ако реши да го остави-аз лично се съмнявам.Толкова по тази тема.
За болестта на Серкан-не съм специалист,но ако има операция на главата как си представяте,че Керем ще разреши да го подстрижат?Надявам се да е медицинска грешка и резултатите да са на друг пациент.

# 358
🌹Прекрасна неделя, момичета! 🍀
Като гледам тези милиони и тези карти - само белите мечки не са ни гледали, но те пингвинчетата ще им кажат и скоро ще влязат в пътя и те! Grinning 🙃😉
Да си кажа за серията - аз съм доволна - очаквах огън и пеперуди в стомаха, получих си ги. Отдавна Еда и Серкан са ми достатъчни за добро преживяване, без да се вживявам в подробностите, можеше без Ердем, ама поне Лейля беше горда с неговото важно положение. 🙃🙃 Горкият Кемал бей(визирам нас/фендома с него, не знам как, ама стоически го издържа)
🌷Марги, мерси за парчето торта, а nrgmama  ми напълни очите с тези сладости, дето ги е оставила. Ако има и други съмняващи се момичета, не се стенявайте, ние сладкото го обичаме, особено на Керем баклавата... ❤️🤪🦋

# 359
Добро утро момичета! Flowers Tulip
Не мога да спя от мисли и станах да чакам резултатите. Притеснена съм, дано е напразно.

Общи условия

Активация на акаунт