Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 110
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Revolving Hearts Добро утро, дружки! Revolving Hearts

Превъртам си сцени с превод от снощния епизод и хич не е бил зле, да ви кажа. Толкова много ЕдСер, толкова любов, нежност и закачки. Откога ги чакаме?!

И аз като някои от вас съм притеснена за рейтинга на Dizilah обаче... Unamused

# 361
Неофициално:
Total : 2,33 (17)
AB : 2,38 (9)
ABC1 : 2,88 (11)
Истината :

Спокойно, никой няма да ни спре Wink Ще си гледаме Ердем цяло лято. Нас вече дори в Южна Африка и Китай ни следят. Никой не е толкова глупав сам да се прецаква Wink

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 10:32 от mi_si

# 362
Някой да не си помисли, че това са ХанКер, само ЕдСер са си!! 😁💜💜

Рейтинът е... нямам думи. Има защо да се притеснаваме...

# 363
Неофициално:
Total : 2,33 (17)
AB : 2,38 (9)
ABC1 : 2,88 (11)
Скрит текст:
Истината :

Спокойно, никой няма да ни спре Wink Ще си гледаме Ердем цяло лято. Нас вече дори в Южна Африка и Китай ни следят. Никой не е толкова глупав сам да се прецаква Wink

Smiling Imp Dizilah

# 364
Леле, 5 милиона! 🤪❤️🤪
Магийке не се притеснявай, ако има рекламодателите, кой го интересува Дизилизи и не знам си кой! Никой няма да си спре златната кокошка, заради и аз не знам какво!
Най-много да стане обратното ние да спрем Дизилизи, не те нас🤪😁

# 365
Няколко минути след неофициалните резултати, Фокс в Туитър пусна клипче на нашите от епизода снощи. Това според мен означава, че всичко е точно... и си продължаваме Wink
И официално:

Конкуренцията:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 366
В ръцете на FOX сме. Всички очакваме развръзката. Звездите ми го говорят, но ще ни запазят. От този сериал всички излязоха печеливши. Разпознаваеми, с проекти. А Ханде и Керем са друга бира. Драгият турски зрител няма да коментирам. Той е в друго измерение...за съжаление.
Хубав ден, момичета. Вярвам, че ще ни има. Може би това е сериалът, който ще промени измерване на рейтинга. Все някой трябва да го направи. Аз оставам до края.

# 367
  • София
Нямаше ли да има и още някаква измервателна агенция от тази седмица??

Радвам се на социалния рейтинг, но другият ме притеснява... Confused
Скрит текст:

За съжаление, още сме паднали. Явно е тенденция, а не е еднократно. Бяхме дълго време с рейтинг около 4. Но с този 2-3 не знам... Много малко ми се струва. Pensive

# 368

и мен много...

# 369
Добро утро, чудни момичета! Hug
Влязох още в 9:50 в туитър да чакам рейтинга. Без думи съм като го видях, хич не искам да го виждам повече.
Ама рейтингът в Адба е топа. Това си е нашият, който каквото иска да казва. Няма да ни спрат, това е постижение един път. Heart
Магийке, тези гифчета Heart Eyes сърцето ми е там Smile
Миси, благодаря за информацията, че Фокс е пуснал клипче. Това ме успокоява от части.

# 370

Скрит текст:

Уж щеше да има. Чакаме и Somera.
И мен ме притеснява, пише че Фокс не е имал по-нисък рейтинг според тия в последната една година.

# 371
Снощи Туитър е имал технически проблем, направо сме го побъркали (от 21 до 23.30 ч). Има много нерегистрирани туита. Тоест реално може да сме минали - 7-8М

П.С. Той Фокс не е имал по нисък рейтинг Dizilah, но и никога не е правил 1М, а сега е над 5М - и освен името на нашия сериал пише и това на Фокс, в официалната им класация. А надали в близките години ще се появи техен сериал, който ще обеди целия свят и ще подобри рекорда....

# 372
Е Фокс, толкова нисък рейтинг не са имали, а 5 милиона в Туитър кой и кога е имал? Питам и отговор не искам! 🤭
Много се радвам за рейтинга на конкуренцията, но тях някой познава ли ги, гледа ли ги!?
Тези двамата даже и уличните котки ги знаят! 😁❤️😘

# 373
Момичета винаги ми оправяте настроението и наистина някакси ви вярвам, че сме неприкосновени. Trollface Неделя си стана истински сървайвър след рейтингите от ония "мои любимци".

# 374
Парадокс- най нисък рейтинг, с най много туитване...И сега? Не, че ме вълнува, комшиите не са ми критерий за реална преценка и гледаемост.
Искам си продължение на сцената със скок подскок... Но май ще е другия път, за да е по скоро.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт