Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро, прекрасни! Flowers Hibiscus

azisiq вече е дала един линк за гледане на 37 епизод с превод на български език, аз ви оставям още няколко линка! Благодаря на момичетата от екипа от преводачи, въпреки че не знам дали четат нашата тема за това, че продължават да отделят от времето си и да се грижат за преводите на епизодите в продължение на 37 седмици!

https://askim-bg.com/video/HUSB8546RBNG/POChUKAY-NA-V..
https://ok.ru/video/2409833761463
https://waaw.to/f/rpoZDwKS5hDL
https://vk.com/club101119462

Слънчев и усмихнат ден и успешна работна седмица! Nature Sunny

# 466
Добро утро, момичета! 🌼

Желая ви лек и усмихнат първи ден от новата седмица! ⭐ Дано следващите седем дни бъдат много ползотворни и изпълнени с настроение, а тук, в темата, да има само романтика и забавление, никаква драма! 💜
А колко хубави гиф-чета съм намерила... днес ще ви ги публикувам по малко 😁

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 08:12 от Есенна магия*

# 467
Добро утро, момичета!
Пожелавам ви чудесна седмица, изпълнена с усмивки! Hug
Една красива Ханде и друга прекрасна сцена от последния епизод за настроение в този дъждовен ден! Purple Heart

# 468
  • Плевен / София
Как се прибраха сухи в апартамента сред такъв дъжд?
Здравейте момичета...

# 469
  • Пришълец
Ring for LOVE.

Нося ви цялата страстна сцена ✌🏻 Може да св ползват за новата тема. 💜

Магия, много са хубави Purple Heart

Мъри, съжалявам, че причината за дългото ти отсъствие е била, това, което описваш. Надявам се, че вече си по-добре. Flowers Four Leaf Clover

Мики, от посещенията на Серкан при лекарката ще излязат не 5, ми 10 еп. направо Joy

# 470
# 471
Миси, къде можем да видим рекламата, или това са само кадри?
 Нося още нещо: Влюбените погледи на Серкан Болат прези 38ми епизод.
Или урок "как да гледаме с любов?", изнесен от Серкан Болат. 💜

------------

------------

------------

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 10:07 от Есенна магия*

# 472
  • София
Revolving Hearts Гюнайдън, къзларки, дано и вие си имате някой, който да ви гушка така... Revolving Hearts

Nature Sparkles Желая ви шеметна седмица, изпълнена с много позитивни емоции! Nature Sparkles

# 473
Здравейте нова снимка от епизода

Нови снимки от епизодите

От сета

# 474
  • София
Красота...    

# 475
  • София
Гледам и си мисля - на този мъж всичко му отива. Ослепителен е в този син костюм. Светлите цветове му стоят също толкова добре, колкото и тъмните. Blue Heart
Обаче... срам, не срам... погледът ми първо на едно място се спря и все там отива... Animal Frog

# 476
Здравейте момичета...

Ааааа, Гостенка... Подценяваш пламъка на любовта... ❤️ Веднъж разгорял се вътре в тях, няма как да не ги стопли и изсуши, па макар и за кратко време на път за дома... Ако питаш мен, направо може и да ги изпепели, ама нейсе...😏

# 477
  • Плевен / София
Здравейте момичета...
[/spoiler]

Ааааа, Гостенка... Подценяваш пламъка на любовта... ❤️ Веднъж разгорял се вътре в тях, няма как да не ги стопли и изсуши, па макар и за кратко време на път за дома... Ако питаш мен, направо може и да ги изпепели, ама нейсе...😏
Да...какво не прави любовта...Важното е "децата" да не настинат...аз за това се притеснявам...

# 478
  • София
Да ви споделя нещо, което ми направи впечатление - има и други сериали с рейтинг под и около 3, които не ги спират от доста време. Според мен ще изкарат до май и ще приключат с логичен край. А после - нов летен сезон, нов късмет = нови сериали. Давам примери - Вятърничав, Обади се на мениджъра ми, Akinci, Akrep, та дори и Дъщерята на посланика, който не разбрах последно ще приключва ли и кога. Wink Казвам го за ваше и мое лично успокоение. Grinning

# 479
Гледам и си мисля - на този мъж всичко му отива. Ослепителен е в този син костюм. Светлите цветове му стоят също толкова добре, колкото и тъмните. Blue Heart
Обаче... срам, не срам... погледът ми първо на едно място се спря и все там отива... Animal Frog

На телефона в джоба, нали...😜😜😜
Толкова да мразя този маниер не тъпчене разни неща по джобовете 🤮

Общи условия

Активация на акаунт