Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Сис,
моля, моля - подценяваш ме! Никъде няма да съм паднала, ще хвърча с 300 към Истанбул, преди това ще мина през мола да си купя един нов бански и като стигна, ще се присъединя към купона. Кой ще му прави коктейлите на Керем, ако не аз?! Дори вкусът ни за любим коктейл съвпада. Wink

• • •
Новини:

Не знам дали това ще се отрази добре на нашия рейтинг. Надявам се поне малко да се покачи. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 15:31 от Бърборанка с розови очила

# 511
Каква гледка ,драги зрителКи ! 😅 Ще заобичам светлите костюми покрай това момче !
    В началото беше доста напомпан и мускулест ,имах чувството, че ще му се пръснат дрехите/ признавам си ,надявах се да стане /. А и изглеждаше по -нисък .Сега ми харесва повече .🔥
     Любимата ми част от Керем е челюста ,особено като я стисне -ауу, чок секси . Е ,не че не залитам и по баклавички , гърдички и питона ☺
    Едит : А ние имаме ли официално потвърждение, че продължаваме и лятото ? 🤔

# 512
  • София
Sezariya,
какво съвпадение - и на мен челюстта му ми е любима. Наравно с усмивката му. Simple Smile При Керем всичко е толкова хубаво, че трудно можеш да избереш само едно любимо нещо. Както преди писах, покрай него научих много за фетишите си на тема “мъжка красота”. Ето малко челюст да й се порадваме:

# 513
  • Пришълец

И без да го разсъбличат припадаме, Налбантова, при подобни гледки. С една ръка я понесе нанякъде

# 514
  • Плевен / София

И без да го разсъбличат припадаме, Налбантова, при подобни гледки. С една ръка я понесе нанякъде
онагледявам...

# 515
  • Пришълец
А така, Гости, да си дойдем на думата. Припадащия мишок открай време много го харесвам, дава добра представа за състоянието на този дето го използва Joy

# 516
  • София
Марги,
аз съм сигурна, че Ханде му помага - увила е крачета около него за по-сигурно. Joy

# 517
  • Плевен / София
Марги,
аз съм сигурна, че Ханде му помага - увила е крачета около него за по-сигурно. Joy
Те си знаят техниката на носене....Аз само се наслаждавам на крайният резултат...

# 518
Булки, добре, че сме 18+ тема 😂😂
А този мишок ми е фаворит много отдавна и съм сигурна, че точно така ще падаме зад борда, за който говори Налбантова 😂

# 519
Човек да не отиде 2 часа на маникюр и тук такава дискусия се е завъртяла, че чак припаднали има Joy
Аз на Керем харесвам най-много очите , просто ме заслепяват , във всяка серия като го дават отблизо си ги гледам Heart Eyes всеки път са различен нюанс , сигурна съм , че и той не знае какъв точно цвят са Joy цвят хамелеон Joy
Аз не знам все още да е потвърдено, че продължаваме през лятото Thinking

# 520
  • Пришълец
Магия, аз 18+ го добавих впоследствие, бях забравила и се върнах да редактирам. По съвет на Налбантова това трябва да си стои в заглавието, че да не се смущаваме когато ни се развържат езиците. Joy

Бро, помага Ханде и аз вярвам в това Stuck Out Tongue Winking Eye Я как плътно са прилепнали един към друг, да му мисли Керем, но да, крайния резултат е важен и в техния случай е добър Heart Eyes Обикновено като ги снимат актьорите в цял ръст, а девойката е висока, крачетата стърчат. Лошо няма, но някак не е толкова красиво и ефектно.

# 521
Показа се малко слънцето и вие слънчасахте 🤫
Ама нормално, меракът унирал последен, а вашият - никога 😆
Една ще го съблича, другата ще брои парчетата баклава, третата ще му взима мерки за нов панталон... Четвъртата ще пие коктейл с него..
Лошо, защото идва лято и не ми се мисли как ще се отворите за Керем, както цветята за пчеличките, когато трябва да бъдат опрашвани 😆

Гости, стопли се... Смених голата Еда с облечена 😆

# 522
Днес в темата е горещо. Fire Engine

Като заговорихте за питони се сетих за сцената къде мъжката част от сериала слизаха от колите пред офиса и играха билярд. И по-точно наш Серкан, още ми е пред очите. Smirk

# 523
Аз съм чиста като момина сълза, съжалявам. Само като страничен наблюдател си плакна окото с Керем бей, че ще има да ме прощава, ама като се върне мъжО насочвам вниманието на друга посока 😂😂😂 ама пък на хубавото грозно не мога да кажа, тъй че за Керем само хубаво 💜😂

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 16:22 от Есенна магия*

# 524
Ето къде са краката на Ханде

Ето ви го и по потник

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 16:29 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт