Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
vai1 честит да е рожденика. Да е здрав и много щастлив. Cake Champagne

Днес чакаме две изненади от Керем и нови снимки на Ханде за Nocturne. Flowers Hibiscus

Оставям ви 4 класации, който има желание да гласува. Relaxed

The Best Turkish TV Series 2021
https://turkishtvpolls.com/the-best-turkish-tv-series-2021/

The Best Couples on Turkish Tv Series 2021
https://turkishtvpolls.com/the-best-couples-on-turkish-tv-series-2021/

The Best Actresses of Turkish Tv Series 2021
https://turkishtvpolls.com/the-best-actresses-of-turkish-tv-series-2021/

Who is the Best Actor of Turkish Tv Series 2021?
https://turkishtvpolls.com/the-best-actors-of-turkish-tv-series-2021/

Edit: Сериала в събота Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” продължава до края на сезона.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 14:41 от midnight__sun

# 646
  • София
Сладката ни Бамби!  От детенце до красив лебед....

# 647
Приятелката на Ханде Дилара в  Twiter

# 648
Ханде за Nocturne

Ослепителна както винаги!😍

# 649
ФИНАЛ НА СЕЗОНА!

Според журналисти „Sen Çal Kapımı“ ще направи финала на сезона тази събота и ще се върне с нови епизоди през лятото!

# 650
Ханде много лятно го дава 🥴
Оф, кога ли ще го подстрижат така 😏

Скрит текст:
Айдан и Сейфи, тайна е, но ме викаха днес в детска педагогическа стая, за да пиша обяснение относно коментарите на "мама". Сега трябва да пазя поведение, за да не ме заподозрят и да не спрат детските на нашите 🙊
Стига и вие, не се губя, снощи пак бях откраднала на мама телефона 🤫

Финал ли? Докато не го видя от Фокс или не ми го каже лично Ханде - не вярвам много.

# 651
vai1 ,честит рожденик!Да бъде много здрав и да те прави много горда всеки ден! Kissing HeartKissing Heart

По неофициална информация 39ти епизод щял да бъде последен сега и лятото сериалът ще се завърне за новия сезон и финал наесен!Уж официално щяло да стане ясно след като излезе вторият фраг ThinkingThinking
Редактирам се,сега видях,че и Сани е писала Blush

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:24 от Étoile*

# 652
Vai1, да ти е живо и здраво момчето, много да те радва и да е много щастлив!

Финал на сезона? Да не измислят някоя голяма трагедия накрая, Серкан в кома...посипвам си пепел по телефона.
Да ни дадат няколко хубави, романтични епизода и да проключват...не може да продължава безкрайно сериала. Или да намерят свестни сценаристи!

# 653
  • София
Много е красива Ханде с тази рокля     
Става ми едно пролетно-лятно като я гледам

# 654
Vai1, честит рожденик, нека бъде здрав и щастлив!
Бро, поздравления, много красиво "времето не стига".
Ханде е прелестна! А и тази рокля много ми харесва, много е цветна, бих и аз я носила. Heart Eyes
Неочаквана новина малко, но пък всички в сериала и хората зад кадър заслужават почивка. Аз, разбира се, бих си ги гледала и лятото! Интересно ми е за епизода в събота как ще свърши, ако няма да има други 2 месеца след това. Ще изчакаме фрага и епизода и ще видим.
А пък наш Керем с тези 2 вече изненади не знам да му вярвам ли. Joy

# 655
  • София
Аз съм подготвена за нещо такова - много романтичен 39-ти епизод, с много Еда и Серкан, много любов и щастие, а накрая... ще се случи нещо със Серкан и така ще приключи "сезонът". След което екипът най-после ще има възможност да си почине в продължение на два месеца и в началото на юни ще се съберат, за да продължат с втори сезон. Simple Smile Втори сезон ще продължи през лятото и септември ще приключим. Надявам се за втори сезон да се завърне екипът сценаристи, начело с Айше, за да завършим така, както започнахме - красиво, романтично, с лек, последователен разказ на случващото се, с много символика и без сцени - пълнеж. Аз ще съм доволна на такова развитие. Само да се официализира, че сериалът ще се завърне през юни. Simple Smile Тези два месеца ще минат бързо, момичета, тук в темата ще жужим като пчелички и няма да ги усетим. Ще следим всяка подробност около сериала, около екипа, около Ханде и Керем, всичко ще си е постарому, само в събота вечерите ни ще са мааалко по-различни. Но за кратко. Два месеца са нищо време. Wink Мисля, че феновете ще тръпнат в очакване какво ще се случи и ще чакат финала на приказката. А и можем да привлечем нови фенове през летния сезон и рейтингът ни да се вдигне. Мислете позитивно! Heart

# 656
# 657
Ханде е просто прекрасна, страхотна и не мога да и се нагледам. Nature Star Relaxed
За мен да приключим сега и на лято да се върнем е най-добрият вариант. Нека си починат всички, нека има време да се мисли сценарий, да не се претупват епизодите. Нека си отдъхне екипа. Те са едни от малкото, които изобщо не са почивали. Да ги гледам отново цяло лято ще е удоволствие.

Керем е харесал туитовете.

MF Yapim са писали, че съобщенията ще започнат от тази вечер. ???

https://twitter.com/mfyapimtv/status/1379416265962496003

MF YAPIM
@mfyapimtv

Bir şeyi de duymasanız şaşırırım! Изчервено лице Doğru... Sezon finali!
Преведено от турски
Ще се изненадам, ако и вие не чуете нищо!Изчервено лице Нали ... Финал на сезона!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 15:59 от midnight__sun

# 658
Да, и аз проверих, Керем наистина е дал лайк , което означава, че слуховете вероятно са истина.
Да ви кажа честно не вярвам и през лятото много да се вдигне рейтинга, нови зрители от Турция едвали ще дойдат , най-много до 4 да стигнем Joy
Но нови зрители от всички краища на Света, да определено, защотоо сериалът е продаден в мн държави и ще започне излъчване в тази пауза, следователно международният интерес към втория сезон ще е по-голям. Ако сте забелязали най-много се туитва от Испания , защото там вече доста време се излъчва сериала с испанско аудио , останалите държави разчитаме на фенпреводи Joy

# 659

Общи условия

Активация на акаунт