Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 040
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Да, и аз проверих, Керем наистина е дал лайк , което означава, че слуховете вероятно са истина.
Да ви кажа честно не вярвам и през лятото много да се вдигне рейтинга, нови зрители от Турция едвали ще дойдат , най-много до 4 да стигнем Joy
Но нови зрители от всички краища на Света, да определено, защотоо сериалът е продаден в мн държави и ще започне излъчване в тази пауза, следователно международният интерес към втория сезон ще е по-голям. Ако сте забелязали най-много се туитва от Испания , защото там вече доста време се излъчва сериала с испанско аудио , останалите държави разчитаме на фенпреводи Joy

Така е, но рейтингът е нисък според дизи-мизи. Според другите сме в челните места всяка седмица. Изобщо много ме дразни дизито. Rage Отказвам да ги приемам като последна инстанция дали един сериал ще продължава или ще го пращат в забвение.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 16:08 от midnight__sun

# 661
Тази вечер щели да обявят , но наистина има финал на сезона.
Това ли беше изненадата на Керем??? Определно се изненадахме Joy

# 662
Аз също ще се радвам сега да направят пауза и да продължат през лятото.Все пак работят от почти цяла година,заслужават да си починат хубаво и през лятото да ги гледаме още 3 месеца Heart EyesHeart Eyes
Хем и сценаристите ще имат предостатъчно време да измислят !!! хубави!!! неща Grinning
Това е снимка от сладкарница,която именува тортите си на сериали.Вижте нашият с каква торта е GrinningGrinning

# 663
И аз очаквах такава новина, обаче сърчицето ми пак се сви.... Ще ми бъде мъчно за тях през месеците, в които няма да ги гледаме всяка събота.
И все пак мисля, че това е най-доброто решение за сериала в момента. Нека всички си починат, а сценаристите имат време да помислят как точно ще се развие сериала през лятото, защото се усеща вече и тяхната липса на идеи. Най-хубавите идеи идват след почивка и спокойствие. Нека всички си поемат дъх, да се заредят със сили и вече да ги гледаме на лято - свежи, мотивирани.
Мисля дори, че и феновете имат нужда от тази почивка. Не казвам, че да стоя и да гледам сериал ме изтощава, но имам усещането, че много фенове сядат пред екраните по задължение или за да достигнат необходимия брой туитове за вечерта, измести се фокуса от сериала.  Нека и феновете си починат, да си припомнят сериала и магията му от самото начало, да преосмислят видяното и вече с ново вълнение се върнат към новия сезон.
Сигурна съм, че това, което ни подготвят за летния сезон ще е по-добро от това, което гледаме в момента и нещата ще наподобяват на тези от началните епизоди, не като идеи, а като качество.
Ако това е изненадата на Керем - със смесени чувства съм. Радвам се, че ще си починат, защото те го заслужават, но и ми е тъжно, че няма да им се радваме всяка седмица.

# 664
https://pin.it/3NMB8Mj
Един хубав батко! 🥰

# 665
Магия, феновете вече обсъждат туитър кампания всяка събота 1М туитове с два хаштага -  заглавието на сериала и #edSer JoyJoy
Няма почивка за тях, със сериал без сериал, ще се туитва Joy

# 666
Мики, повече ме притеснява дали наистина ще има продължение през лятото, нищо не е потвърдено,а продуцентите вече туитват нещо за финал. Ясно, финалът е ясен, но на сериала или на сезона? Говори се на сезона, но пък потвърждение за продължение - няма.

# 667
От продуцентите

# 668
Ето, това вече е нещо като потвърждение.
Отдъхнах си. Честно казано, имам толкова работа до юни, че и на мен ще ми се отрази добре тази почивка. Ще се съсредоточа над работата си,а юни ще си релаксирам с обзавеждане и любимите Sen Cal Kapimi.

# 669
# 670
  • София
За мен важното е, че е финал на сезона. Тамам? Simple Smile Екипът ще има време да си почине, да се заредят с позитивни емоции и да се върнат през лятото по-силни от всякога. Сценаристите ще имат възможност да не пишат на крак, какво по-хубаво от това?

Естествено е да ни липсват и да усещаме тъга. Толкова свикнахме със сериала. Но съвсем скоро отново ще ги гледаме. Simple Smile

Хайде да си припомним кои други сериали са правили такава пауза? Мисля, че и РП, и Любов под наем са. От ромкомите. От драмите... не помня. Май почти всички с няколо сезона са почивали. Обикновено през лятото, защото драмите вървят през зимния сезон. Simple Smile

# 671
Dizilah

@dizilah
#SenÇalKapımı will be ending its first season with 39 episodes.
The series will then return with a new season in June (back to its summer roots).

#SenÇalKapımıще завърши първия си сезон с 39 епизода.
След това сериалът ще се завърне с нов сезон през юни (обратно към летните си корени).

# 672
РП имаше почивка между сезоните, но не знам колко беше точно.
А и втори сезон беше само 11 (май?) епизода, да отбележа.
Значи, за събота... зареждайте се с вино, шоколади и носни кърпички, защото колкото и да е хубав епизода, ще бъде тъжно, че няма да ги виждаме известно времее...

# 673
Dizilah

@dizilah
The cast/crew of Sen Çal Kapımı have been going non-stop, amid the pandemic, since May 2020 (pre-production started even back in April 2020, if not earlier).
We're elated that they get to rest! See y'all this Saturday, and then in the summer, when it all began
Сърце с панделка

Актьорският състав / екипът на Sen Çal Kapımı вървят непрекъснато, на фона на пандемията, от май 2020 г. (предварителната продукция започна дори през април 2020 г., ако не и по-рано).

Въодушевени сме от това, че могат да си починат! Ще се видим тази събота и след това през лятото, когато всичко започна
Сърце с панделка

Trt1'in Cumartesi akşamları ilgiyle izlenen dizisi #GönülDağı son anda bir değişiklik olmazsa 29.Bölüm'de sezon finali yapacak. (Tv100)
Преведено от турски от
Поредицата на Trt1 гледана с интерес в събота вечерта#GönülDağı Ако няма промяна в последния момент, това ще направи финала на сезона в Епизод 29. (Tv100)

# 674
Официално от продуцентите

ПП. Извинете, не съм видяла, че сте го публикували. Просто ту съм щастлива, че ще продължим лятото и не е край на сериала, а на сезона, ту ми е странно, че няма да се събираме всяка събота.

Общи условия

Активация на акаунт