Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 252

• 62 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Прекрасна тема! За пръв път пиша тук, но исках да намеря тема за Туба! Не гледам новия съвместен проект между Туба и Енгин, но и двамата много ги харесвам като актьори и хора! Влюбих се в тях след като изгледах "Черни пари и любов" ❤️ Сега разгледах и прекрасните снимки от сериала, които сте оставили и пак са чудесни! Много объркано стана, но прочетох нещо в друга тема и ми стана обидно как е възможно уж интелигентни и положителни личности да говорят така за актьор или актриса, които не са им сред любимите или друга актриса им е любима и сега е спряла да играе в даден проект по една или друга причина. Някак исках да споделя колко прекрасна и завладяваща е Туба Буюкстан! Нямало нищо общо между оригинала и сегашната актриса и някаква нездрава радост за ниския рейтинг на сериала. Не бих си позволила отрицателно мнение за актьор, който аз не харесвам, но има толкова много фенове, щом ги има, значи заслужава и някой е открил нещо за себе си в него!
Успешен и прекрасен ден да имате! 🍀

# 136
  • На луната
Привет момичета.
Благодаря на Барисея за превода. Flowers Bouquet Определено с букви ми хареса повече.
Сцената между Мави и Халисе беше много силна, и ми хареса. Някъде прочетох, че Мави е по-добър психолог от Мюге. Ами така е. Толкова умело накара Халисе да си признае, и да поиска прошка, че и истински професионалист би и завидил. Повечето жени на нейно място, не биха проговорили втори път на такава свекърва, но тя предпочете да сплоти семейството, защото опозна мъжа си достатъчно добре, за да знае, че щастието му няма да е пълно, ако семейството е разединено. Според мен Халисе искрено съжали и се разкая. Надявам се да изкупи грешките си, отървавайки ги от това безполезно същество Седат.
Мави даде своята прошка толкова естествено, колкото само някой наистина благороден и добър човек би направил. Беше удоволствие да я гледам.
Не се случиха много неща в серията, но тя беше някак преходна, и наблегна предимно на семейните отношения. Показаха ни сбъднатата мечта на Мелек и Санджар, а тя е да имат семейство. Нещо, към което се стремят от началото на сериала.
Яхя наистина беше по-досаден и от конска муха, и това напористо държание, обикновено в 99% има обратен ефект. Елван избра да остане, защото е от хората за които корените са важни. Да отглежда дете в каравана и да обикаля като номад, е толкова далеч от същността й, че клони към утопия. Нямам представа, дали сценаристите ще я съберат отново с Яхя, но не ми се вярва. Тя не го обича.
Малко по малко ни водят към финала, и се чудя, какво ще ни покажат в следващите 7-8 часа. Интригата около Седат се поизчерпа, отвличаха се и се гърмяха достатъчно пъти. Надявам се да не е умрял все пак, и убийството му да тежи на нечия съвест.
Питам се също, ами ако все пак Санджар е стрелял, и Седат е умрял, Мави ще изпълни ли поредния си ултиматум... Ще скрият ли пак трупа? Марулите на лелята на Санджар скоро не са торени. Simple Smile
Надявам се да ни пуснат интересен трейлър.
Цитат
Нямало нищо общо между оригинала и сегашната актриса и някаква нездрава радост за ниския рейтинг на сериала.
Ели-мама, ако оригинала е Неслихан, а сегашната актриса Туба, да между тях наистина няма нищо общо, но то и между героините също няма много общо. Те са съвсем различни, главната прилика между тях е, че са жени и са влюбени в Санджар. Simple Smile Що се отнася до нездравата радост на определени "фенове", за някои хора злорадството е най-доброто забавление. Което е жалко, защото негативизма не само натоварва самият теб и околните, ами и създава лошо впечатление. Но е трудно да вървиш срещу природата и възпитанието си Simple Smile
Що се отнася до рейтинга, да ужасен е. Но най-неприятно е за самите актьори, които се раздават на макс. Хубавото обаче е, че въпреки него, сериалът ще приключи по план, и се продава много добре.

# 137
Привет! Hug

Ели-мама Hug,добре дошла! Flowers Hibiscus Предполаме,къде се пише,така че по-добре не чети! Wink

Аласка Hug,отново чудесен коментар за новия епизод! Hands Plus1

Туба от сутринта за празниците им днес...
Цитат
23 апреля
Праздник национального сувернитета и детей.

Раньше этот праздник собирал в нашей стране детей с разных стран мира. Будучи ребенком легче учиться чему-то, понимать.. Меньше осуждений, меньше рамок, меньше страха.. Больше любви, больше понимания, доверия. Вот и эти должны быть встретиться с этой любовью, чтоб в таком маленьком возрасте познать культуры друг друга, научиться чему-то, узнать язык друг друга, уважать отличающие черты друг друга.. Дети должны были в процессе взросления стать ЛЮДЬМИ, которые со своей эмпатией не разделяют на нации, расы, языки, культуры. В мире, где наша нация обладает любовью к сувернитету, свободой всегда оставаться ребенком..

Започна прякото предаване в ИГ...Туба е в ефир....

началото...видеото от ТТ
https://twitter.com/Nur00078087/status/1385557283342589952

а тук който има ИГ да гледа...
https://www.instagram.com/accounts/login/

Туба е била попитана за Деня на детето със своите близначки Топрак и Мая.

Туба: Е, оставиха ме и отидоха да празнуват с приятелите си))))

Интервюиращата каза, че има въпроси относно SefirinKızı, но тя няма да навлиза в тях, защото има твърде много , феновете са написали много красиви неща и Туба е благодарила на всички.

Честит празник на малката Берен/Мелек...

====================================================================

Майя и Топрак

цялото предаване....
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456246195%2Ff97cee4 … l_wall_-121564141

в  ЮТуб без началото със Сема...

и Енгин честити  двата празника  в ИГ си

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 16:35 от Zlatina3

# 138
Здравейте

Злати   Аляска ДимониБлагодаря ви момичетаза подробните анализи за серията

Ели-мама Добре дошла пиши,коментирай и ако решиш не чети неща ,от които ти става обидно.
Барисея Благодаря ти за превода.

Честит празник на Берен-Мелек.

Майа и Топрак.

Приятен следобед,дами

# 139
Привет, прекрасни момичета! Heartpulse

Ели-mama, просто не ги чети. Не си струва. Добре дошла! Туба и Енгин за мен са магнетична двойка. Няма друга такава в турското кино. Има и други, които са много добри, но тези двамата според моите възприятия надхвърлят всякакви очаквания. Не е случайно, че стотици хиляди, а може и повече, са станали техни фенове и искат пак и пак да ги гледат заедно. Сега след това внезапно и непланирано влизане на Туба в „Дъщерята на посланика“ , се видя, че наистина желанието на феновете е да ги виждат заедно в още много други проекти и е напълно възможно да се замислят продуценти по въпроса, защото паричките ги влекат, а където са ЕнТу, има и финансова гаранция. Та кучетата си лаят, кервана си върви.

Злати, благодаря ти за всичко, което правиш за темата. Не го пиша всеки път, но ти да си знаеш. Heartpulse
Колко още мога да се възхищавам на Туба като човек , актриса, интелект. Ами не мога повече. На предела съм дето се казва. Пълни ми и душата, и сърцето тази жена. Само хубави неща ѝ желая и здраве и много сила, защото върховете ги брулят най-силно ветровете. Някои хора не се раждат на правилното място, но коя съм аз да казвам кое е правилно. Може пък и да си има някакъв смисъл.

Ако трябва да говоря за сценарий, за мен КПА е с по-добър такъв, макар и от едно време нататък и там да се развали. И там Елиф и Йомер ме плениха. ДП не ми допадна като сюжет още като го обявиха преди да започне сериала. Въпреки това реших да му дам шанс. В началото приемах всичко с позитивна нагласа в очакване да се развие действието в някаква нормална поносима посока. Някъде към 15-16 серия спрях да се надявам. Ставаше все по-зле и по-зле. След 20-серия, не си спомням точно кога, сякаш имаше шанс нещата да се подобрят, но сценаристките се увлякоха, изпуснаха го и после връщане назад нямаше. Понякога съм инат, все пак съм телец. Продължих да гледам. С излизането на Неслихан и сценаристките от проекта и с влизането на Туба в него, изцяло ми се промени отношението към сериала. И тук трябва да отбележа, че не видях Елиф и Йомер, а това още повече затвърди мнението ми за величината на двамата актьори. Но въпреки, че КПА като история ми е по-приемлива, любовта между Мави и Санджар ми е по-любима. Някакси по-разкрепостена, по-зряла, по-осъзната.
За мен всъщност единствено сключването на брак ми беше по-прибързано, но явно го направиха заради цензурата, заради техните морални представи, защото това, което правят женените, другите нямат моралното право да го правят. Иначе никак не ми е странна или абсурдна или бърза тази любов. Абсурдно е мъж да не поглежда друга жена 9 години и за толкова време да е преспал само 2 пъти с жени и при двата пъти от раз да ги е забременявал. Но никак не е абсурдно човек изпаднал в емоционална дупка, сблъсквайки се с друг такъв, при това с подобна емоционална нагласа, да се влюби. Хора в това състояние не могат да бъдат разбрани от други, колкото и да се опитват някои. Това сближава много повече, отколкото каквото и да е друго. А опознавайки се, съвсем естествено е две сродни души да се влюбат дори и да се опитват да се противопоставят на чувствата си. Обаче след всичко преживяно и от двете страни, а и самата възраст и житейски опит, защо е необходимо да има прелюдия. На мен дори това ми е най-реалното в тяхната любов от всичко останало.
По отношение на бързото приемане на Мави от Мелек, да, бързо е, но и със скок във времето пак трябваше да ни занимават с ретроспекции как се е случило всичко между двамата и как постепенно Мелек приема това. Невъзможно е да се развие една по-интересна история за толкова малко серии, защото това все пак не е романтичен сериал, а драма, а тази част от историята си е доста романтична. Със сигурност Мелек не е забравила майка си, но и това ѝ желание да има истинско семейство не се е появило след нейното изчезване. А вече писах, че при някои деца то е много силно и те са готови да приемат и чужд човек като свой родител. Има го това в живота, не е фантасмагория. Малко е в повече според мен при Мелек, но пък тя е малка, знам ли, не съм специалист. Знам само това, което аз съм виждала.
Аляска, Наре дойде при Санджар в първа серия за да си остави при него дъщерята и да се хвърля от скалата. Не знам защо това непрекъснато се забравя. Тя и тогава беше готова да зареже детето си и да го остави без майка. Лично аз нито предишното ѝ хвърляне от скалата, нито мисълта за следващото хвърляне го приемам за нормално. Категорично смятам, че самоубийците са егоисти и слаби хора. Някои си мислят, че е признак на сила да посегнеш сам на живота си, но за мен не е така. Слаб си да посрещнеш трудностите, вижда ти се всичко неизбежно и непоправимо, невъзможно, предпочиташ да се спасиш от мъките, не е важно какво ще причиниш на други по този начин, решаваш генерално проблемите си без да се налага да се бориш, да мислиш, да падаш, да ставаш, да страдаш. Силен е този, който приема предизвикателствата на живота, а не обратното.
Наре за мен не беше силна жена, а объркана, напълно неспособна да се справи с нищо, защото не беше способна да се учи от грешките си. С Мелек повече бяха като сестри, често малката влизаше в ролята на майка. Една истинска любяща майка няма да допусне това, нейното малко момиченце да се налага да играе ролята на неин покровител. Една истински любяща майка няма да стои години наред  с детето си при този баща и изнасилвача си, няма да позволи и детето ѝ да бъде отглеждано и възпитавано по начинът, по който с нея това се е случило. Една истински любяща майка би преобърнала земята, би намерила начин да спаси детето си от всичко, а и себе си. Съжалявам много, обаче любовта не се изразява в това да прегръщаш , целуваш и казваш обичам те. Може и за сестринска любов отчасти това да стига, но не и за майчина. И ако не обвинявам Наре за всичко това, то е само защото намирам, че тя е психично болна жена, която трудно може да взима правилни и подходящи решения. Изводите си ги вадя от всичко видяно от 1-ва серия до 36-та. Затова и за мен е напълно логично този път да не се хвърля от скалата. Тя обича детето си, осъзнава обаче, че не може да се справи като майка, да не говорим като нещо друго. След последните събития, след всико, което направи и с което нарани много хора, не само Санджар, след като промени съдбите им, един път реши нещо правилно да направи- да не се опитва повече. Ако се беше самоубила, Санджар щеше да страда непрекъснато, а детето да не говорим. Този път си даде сметка за последствията. Затова и направи така, че той да се откаже от нея, да не я търси, не само чрез писмата си, а и с оставения боклук в колата, с поведението пред пазача, с това, че въобще зарязва детето си. И за първи път успя в нещо. В същото време тя си остави и шанса един ден, когато дъщеря ѝ порасне , да може да я види и да живее с надеждата, че ще е щастлива без нея. Тя знае, че Мелек е силна, знае и че Санджар ще направи всичко по силите си. Може би, един ден ще ѝ бъде простено, може би и тя ще може да се излекува. Отново живот в бягство, но този път без да отнема правото на божието решение, кой колко и кога.
Между другото Мелек не само Мави прие много бързо, тя и Санджар прие много бързо. Дори при него тази взаимна любов със своята скорост ми е по-нелогична. Все пак майка ѝ присъстваше там.

А сега и малко по последната серия. Ако приемем, че Халисе наистина е стреляла по Седат, как е могло това да се случи? Тя не може да е прочела смс-а изпратен до Мави. Освен той и на нея да е изпратил снимка например със Зехра и Каврук. Има обаче и друга възможност, Мави да ѝ е споделила, да ѝ е казала какво да каже на Санджар като се прибере и Халисе да е тръгнала след нея или с нея. Може например Халисе да се крие в колата, може и да е слязла преди това, а може и да е с друга кола. Но пистолет трябва да е имала време да си вземе. Реакцията на Санджар беше наистина странна. Този път успяха да ни накарат да си задаваме повече въпроси и да чакаме с нетърпение отговорите им.

А като казвам, че Мави и Санджар всичко си споделят, имам предвид всичко дето може да се споделя. Нямаше как Мави да му каже какво е направила майка му, защото това не би събрало семейството, а би го разделечило още повече. По отношение на смс-а, ще видим в следващата серия какво е измислила. Той от своя страна не ѝ каза за това, че от майка си е научил за бременността ѝ. При условие, че вижда какви усилия полага Мави да ги сдобри, това някакси не върви. Има неща, които е по-добре да не се споделят, нормално премълчаването в такива случаи не води до последствия, а само до разочарование и болка евентуално- и двете ненужни никому.

Иначе злодеите очаквам един по един да бъдат елиминирани. Последен ще остане Гювен заради присъствието му в заглавието. Това си е мое предположение.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:54 от Dimony

# 140
Пуснаха фрагмана най-после....

https://youtu.be/dS27bxgNxGs

# 141
Е, значи все пак Санджар си е стрелял. Крие Мави и Мелек, а той отива в затвора. Мави е написала писмо на Халисе, а Халисе казва, че тя я била нарекла „дъще“ , в нейния дом, а вкарала сина ѝ в затвора. Нещо от сорта, пак се бунтува, а ония отсреща гледат и слушат като попарени.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:55 от Dimony

# 142

Фрагмана с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456245922%2F7e1389f871ce … pl_wall_-46308288

ако искате репликите на руски ез. отделно
Фраг❗
- Ты хотел, чтоб я написала письмо. Я написала.
- Что ты написала?
- О том, что я не выдерживаю даже того, что у тебя есть оружие, что для того, чтоб мы с Мелек чувствовали себя в безопасности, мы уезжаем в другое место и о том, что я никогда тебя не прощу, написала. Твоя мама сильно разозлится. Но иногда лучше злиться, чем страдать.
- Я ее назвала дочерью! А она что сделала? При первой же возможности вонзила нам нож в спину! Я ее назвала своей семьей! Моего сына.. В тюрьму отправила моего сына! В тюрьму отправила!
- Я нуждаюсь в своей дочери. Словно в воздухе, словно в воде я нуждаюсь в своей дочери! С головы до пяток я тоскую по ней. Я считал каждую минуту, каждый час из пяти месяцев, проведённых без неё. Без неё время не проходило.
- Решение принято.

Перевод Манэ Казарян специально для нас .

# 143
Божеее, и за 5 месеца говори. Дано ни ги спестят. Аман от затвори.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 23:52 от Dimony

# 144
ДП, 50 епизод - трейлър с български субтитри.
https://www.youtube.com/watch?v=scUwxZI_3vw

# 145
Среднощен привет, момичета

Толкова много и интересни неща има за отбелязване от изминалия ден, че се чудя от къде да започна  
Първо да ви благодаря за всичко споделено днес и вчера за снимки, коментари, линкове за гледане, новия трей с руски буквички
Злати , Вичи , Димони , Аляска

Буркина   донесла си ни трея с български буквички , както и преведения  49 еп, за което благодаря и на Барисеа

Ели-mama добре дошла при нас. Ще се радвам да споделяш мнения и занапред. Не ти препоръчвам да обикаляш много по темите, защото на много места ще прочетеш доста жлъчни коментари по адрес на Туба. Ами така е, защото някои не могат да преглътнат факта, че освен че е прекрасна актриса и майка, тя е и Човек, с главно Ч. Hands V
Ето, че и днес имаше излъчване на живо в ИГ от Уницеф във връзка с Деня на децата Hands V
От руските дружки в ТуКи Heartpulse
Туба сказала: «Дети любят, когда о них заботятся. Но не только они. Разве мы не все любим, когда кто-то спрашивает нас, все ли у нас в порядке, если нам что-то нужно, и берет нас за руку? Нам всем это нужно ». Я думаю, это драгоценно.

Все още  не съм изгледала преведения епизод. Но имаме вече и новия фрагман за 50 еп

Санджар  води Мави и Мелек в къща в провинцията. и съгласувано с него Мави пише писмо на Халисе, като знае, че това ще я ядоса. Защо ли Халисето казва, че Мави го е вкарала в затвора? Седат дали е умрял?  Нали Мави каза на Санджар, че ако стане убиец няма да му прости. А това, че той ги води в тази къща ме навежда на мисълта, че Седат може и да е жив

Чудя се на идеята бременна жена сама с МЕлек в толкова изолирана къща... И накрая на фрагмана Санджар с други дрехи отива там, но защо ли така се озърта?

Лека нощ!

# 146
Здравейте

Канти  Злати   Димони
 Благодаря ви момичета за мненията ви,за гифчета,снимки ,новини, за всичко.
Буркинаблагодаря за превода на трея.

Халисе е виновна ,Санджар да е в затвора,тя се съюзи с гаднярите,само и само Мави да е няма.Надявам се,че Зехра и Каврук ще кажат истината и от там ще започне да се  разбере ,кой е първопричината за да е Санджар в затвора,кой искаше да трови Мави.

Директорът на отдел ′′ Преса и връзки с обществеността ′′ на UNICEF T ürkiye Сема Хоста:
- Какви късметлии сме, че сте с нас, толкова сме щастливи, че сте част от нашето семейство, посланик на добра воля на УНИЦЕФ на ООН. Толкова е хубаво да съществуваш, толкова е хубаво, че те има, толкова е хубаво да си с деца завинаги, на стража на правата и благополучието им.

Скрит текст:
Tuba Buyukustun Georgian Fans
1ч.  ·
UNICEF Türkiye-ს პრესისა და საზოგადოებასთან ურთიერთობის დეპარტამენტის დირექტორი სემა ჰოსთა:
-როგორ გაგვიმართლა თუბა, რომ შენ ჩვენთან ერთად ხარ, როგორი ბედნიერები ვართ, რომ შენ ჩვენი ოჯახის წევრი გახდი,  გაეროს ბავშვთა ფონდის UNICEF-ის კეთილი ნების ელჩი. რა კარგია რომ არსებობს, რა კარგია, რომ ჩვენიანი ხარ, რა კარგია, რომ მუდამ ბავშვებთან ერთად ხარ, მათი უფლებების და კეთილდღეობის სადარაჯოზე.
#ÇocukBayramı23Nisan #UlusalEgemenlik

Хубав и спорен ден,дами

# 147
Добро утро в събота, момичета! Благодаря ви за топлия прием! Heart
Разконспирирахте ме - да, става дума за Неслихан, която не ми е любима актриса - за мен има твърде драматично излъчване, но я уважавам и не бих казала нищо негативно за нея, пък и много харесвам Кадир. Всъщност не чета коментари в други теми, бях в страничката на Кадир и там не можах да преглътна един коментар за Туба. Просто няма как да ми излъчва студенина, да няма живец и т.н. Както казах, не гледам сериала, но само по картинки виждам и чувствам топлота и нежност. Не искам да говоря и за професионални качества - ролята на Мави била елементарна! Но стига, наистина не влизам вече, за да не се ядосвам. Надявам се и вас да не натоварих! Ще ви чета, защото коментар не мога да оставя засега за сериала! Прекрасна събота на всички! 💐

# 148
Здравейте,момичета!

Благодаря на Димони,Канти,Вичи,Ели-мама,за стоп кадрите,гифчетата,колажите и коментарите,
и на Буркина,за линка на бг.преведения фрагман!

Халисе няма начин да не е разбрала от Зехра и Каврук за случилото се и защо Санджар е стрелял.Но тя си знае нейната-Мави е виновна,защото Седат е в града заради нея.А,че тя се съюзи с него и тъй като не изпълни дадената дума,сега си носи последствията.Фрагманите са си винаги объркани,така че очаквам напрегнат и интересен епизод във вторник.

Днес предполагам ще ни пуснат новите снимки и озета! Hands V

Превод на част от интервюто с Туба за Уницеф на руски ез. от дружките в ТуКи Two Hearts,дълго е за това го пуснам в скрит текст...

Скрит текст:
🆕Прямой эфир с ЮНИСЕФ 💙
-Как вы себя чувствовали, зная, что становитесь мамой?
Туба: "Не знаю, наверное, все было запутано, я всегда хотела иметь близнецов, поэтому, когда это случилось, я сказал, что чувствую это так, как помню. Бывают моменты, когда вы хотите, чтобы произошло то, что вы чувствуете, я чувствовала, что это мое "
- Есть много красивых комментариев о сериале, есть вопросы о том, что будет в сериале Туба: «На самом деле, даже я не знаю, спросите @eylemcanpolatt на эту тему, я не знаю»
- Если бы у вас была магическая сила, что бы вы изменили?
Туба: «Целью людей всегда является желание иметь больше, чем их эго, за это они могли бы причинить боль другим, я думаю, это от чувства владения / обладания, я бы хотела избавить людей»
- Почему именно дети?
Туба: Дети не делают того, с чем они сталкиваются, мы, взрослые, навлекаем проблемы на них. Они могли бы вместо того чтобы видеть войну, голод, оставаться без образования, воды, быть воспитанными и жить в здоровой среде в хорошей семье, жить / играть как нормальные дети
- Что любите делать для детей?
Туба: Мы делаем все возможное для детей. Я начала работать с ЮНИСЕФ, когда разразилась война в Сирии, в отношении детей из этой страны, и я много чего видела, посещая там убежища.
Здесь она прослезилась ♥
"Это все еще не закончилось, сколько лет прошло до сих пор, а это все еще не закончилось Вот почему для детей мы делаем все возможное, чтобы их лица были счастливы, и этого было бы достаточно, им больше всего нравится обниматься "
«Нет ребенка, который выбрал бы что-либо из этого для себя, я скажу, что это выбор, вызванный нашей системой, что эти вещи падают им на голову, и дети не могут этого понять, они просто живут с этим»
- Что делаете Топрак, Майя и вы в День защиты детей?
Туба: Топрак и Майя оставили меня Сема, они отмечают День защиты детей со своими друзьями, как и положено
Утром они присоединились к школьному празднику. То, что мы достигли, так интересно Если подумать, раньше в школе собирались дети из разных культур, из разных регионов Турции, чтобы отпраздновать все вместе в школе.
По ее словам, ее дочери с ней, в основном с тех пор, как все стало онлайн, даже школа, они могут легко быть с ней, куда бы она ни пошла, как кажется.

А довечера Мане Казарян от 17 ч.(предполагам руско време) ще направи онлайн превод на прекия ефир от вчера с Туба!

Желая ви спокоен празничен ден!

=================================================================================
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Очаквах да има пост след моя за да не редактирам....

Новите снимки за 50 еп.

Скрит текст:

всички на колаж....

и озета:
Санджар, който попада в затвора, след като изстрелва куршум, за да защити семейството си, преживява най-тежките моменти от живота си! Мави взема Мелек и изчезва. Навън животът спира за всички. От една страна, семейство Ефеоолу, от друга Гювен, мобилизират всичките си сили, за да намерят Мави и Мелек.
Докато Елван се радва на майчинство, връзката й с Яхя постепенно изчезва в неизвестното. Бебето Гедиз продължава да променя напълно живота на Яхя.
Докато Халисе гори от копнеж по внучката си и болката от отсъствието на сина си, неочакван човек ще окаже подкрепа. Зехра, която сега живее с Каврук в имението, се бори с дилемите, в които се намира.
Изгаряйки от мъка, Санджар получава неочаквана помощ срещу стъпките, предприети от Гювен. Но дали тази помощ ще бъде достатъчна за постигане на желания резултат? Ще се разкрие ли най-накрая голямата мистерия на Мави, която изчезна с бебето в корема и Мелек, оставяйки след себе си само писмо?

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 16:15 от Zlatina3

# 149
Здравейте,момичета!

Цитат
Туба cделала репост в инстастори #TubaBüyüküstün
Встретимся сегодня вечером в 21:00 в прямом эфире инстаграм для Асьи @asyayasasin

Цитат
Последнее, что вы узнали от Tопрак&Mайи?
Туба: "Это сложный вопрос, потому что они продолжают учиться, мне нужно немного подумать об этом Не колеблясь, я не знаю, наверное, давайте выясним это вместе или прочитаем об этом, или у меня недостаточно информации, чтобы дать вам ответы прямо сейчас.
Я узнала, что быть искренним, открытым и прозрачным со своими детьми очень важно, я никогда не сожалела об этом, я никогда не пряталась и не делала ничего за их спиной, и это имеет много преимуществ в моих отношениях с ними
Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Общи условия

Активация на акаунт