💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 699
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 390
От самото начало не съм фен на Поли и Мохамед, така че не мога да бъда обвинена в пристрастност, доста съм писала против тях в темата. Но защо приемате стратегията в играта като лицемерие? Все пак всички са отишли да играят и с идеята за победа. Регламента е коварен, дава възможност бързо да се смени класирането. И това му е интересното. Ние не знаем кой с кого колко е близък, тук не дават отношенията. Плюс това, в предаването има и монтаж, не изключвам този разговор, който дадоха в началото да е воден преди седмици. А и кой не би искал да махне силните си конкуренти - а Иван и Лейля бяха силни в игрите.

# 391
Защо е нужно да има съдебно решение, може така да са се разбрали и толкоз, може и самото дете да не иска. Не мисля, че е редно да се спекулира точно с това.
Всъщност бившата му беше пускала доста коментари по тази тема, в които обясняваше как детето е разочаровано от факта, че баща му не обелва и дума за него в предаването. Sad Изобщо мега кофти ситуация, ако е вярно и, че Мохамед не е плащал издръжка от години.
Сори ама на такива хора няма как да симпатизирам ни най малко. Днес се доказаха и какви "приятели" са.

# 392
  • Sunshine state
Жалко, че отпаднаха Лейля и Иван за сметка на Дани и Дени. 🙄 И аз не схванах защо Поля и Мохамед гласуваха за ДД, а не за уж нак-близките им.
Тяна и Иво по каква деривация познават Димо от ОЖ? Нищо не казаха. Искам да си ходят те най-много от всички. 😵
За Тина и Станимир съм оттук нататък. 👌🏻

# 393
Жалко, че отпаднаха Лейля и Иван за сметка на Дани и Дени. 🙄 И аз не схванах защо Поля и Мохамед гласуваха за ДД, а не за уж нак-близките им.
Тяна и Иво по каква деривация познават Димо от ОЖ? Нищо не казаха. Искам да си ходят те най-много от всички. 😵
За Тина и Станимир съм оттук нататък. 👌🏻

Казаха, че Димо е братовчед  на Иво, то се беше чуло вече това в началото на сезона. Ама вярно Тяна и Иво не ги дадоха как подреждат снимките, пък първи и всичко вярно подредили. Как за тях точно нямаха време? Оставят наистина съмнение, че от продукцията правят представянето им гладко и безпроблемно, иначе добре стоят на екран като двойка.
Жалко за Лейля и Иван, не са ми били любимци, но предпочитах тях да гледам пред ДД. Поне се разбра, че по-голямото дете от снимките на Лейля във Фейсбук е брат й, някой питаше в предишната тема за него да не е син на Иван. В последните епизоди сякаш си бяха изгладили отношенията и се представяха стабилно. Сигурно много са съкратили снимачния период тази година, че да заснемат толкова много часове и без нормална почивка.

# 394
Вие вече сте го написали многократно, но и аз да дам моите 5 ст. по темата.
Много съм разочарована, че отпаднаха Иван и Лейля. За мен, те заслужаваха да останат, имаха изключителен потенциал, а не като онези празноглавци.
Дани, споменавала съм, още от самото начало не го харесвам. Празен поглед, глупав изказ, абе въобще - Софийско-селски бек! Дени е по-обрана, но и тя не пращи от акъл. И много се вбесявам като чуя, че били пример за младите. Какъв пример?! Това ли е примера? Тъпизъм, ниска обща култура и безброй татуировки. Ай, сиктир! Мерси от такъв пример!

Полина и Мохамед - дъното! Толкова ми паднаха в очите, а тъкмо бях започнала да им симпатизирам. Лейля и Иван бяха единствените, които след общата игра, бяха честни с тях и им казаха нещата в очите. Абсолютно не знам защо подкрепиха ДД. Това ако не е било стратегия, значи са пълни лицемери и малоумници и двамата!

Браво на Тяна и Иво. Аз ги харесвам, държат се достойно и са супер обрани. И с право подкрепиха Лейля и Иван, обосноваха се перфектно.

За кухата Яница няма какво да коментирам, там е ясно. Само че вече започвам да мисля, че и Момчил е кух. Води й се по акъла и то е супер очеИзвадно!

Стискам палци на Здравка и Миро, Тяна и Иво. Другите да се махат. Яници, Денита и Тини - отдавна трябваше да отпаднат.

Надявам се Лейля и Иван да си закрепят отношенията и да си останат заедно. Според мен се обичат истински и са си един за друг!

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 04:40 от Adriana11

# 395
За мен предаването стана безинтересно след отпадането на Иван и Лейля. Спирам да го гледам, защото няма към кого да прехвърля симпатиите си. Мозъчни клетки умират всеки път като чуя лигавенето на Тина, кухата хралупа - Яница и елементарните Д-та.

# 396
Толкова ли е нямало свестни кандидати, че са подбрали кухи и дразнещи...
Аз си нямам любима двойка, но пък повечето ме дразнят.

# 397
  • Sofia
Да, това е игра, всеки е там с идеята да спечели. Няма лошо да отстраниш силен противник, при всяка появила ти се възможност, направи го достойно и с уважение, а не лицемерно, и подмолно.

# 398
  • София
И аз съм бясна, че ще продължим да гледаме страхливия, глупав мъж и мис Пиги с екстеншъните, които супер дразнещо не спря да ги пипа. Но пък били интелигентени и затова ги подкрепили, видите ли, каза капацитетът Мо. Очевидно не му е ясно значението и на тази дума.

Конкуренцията за най-куха лейка обаче е много оспорвана. Яни и Тина драпат, ли драпат за първото място, но Яни е с едни гърди напред, Тина поне схвана правилата на играта.

Милена и тя за кой ли път 2 неща не може за запомни и мига на парцали извинително.

А дебеланка си мисли, че е най-хитрата вътре, но Тяна без много видим зор ще я наиграе на финала.

# 399
Според мен Яница много добре е схванала правилата. Иначе нямаше да има взети снимки с букви. Просто се изнерви и се опита да се оправдае.

# 400
Аз малко встрани от темата ама тази година ми прави впечатление, че подбора на участници за форматите по БТВ и Нова е покъртително слаб.
Повечето двойки са скучни и доста безлични и на моменти се чудя защо са ги избрали, за пълнеж ли или .......

Mari_Mar пожелавам ти бързо оздравяване 😘

# 401
d_smile, абсолютно права си. Потресаващо млади, безкрайно посредствени хора, не само са представени, но и остават за финал и са мнозинство.
Тина, Яница и Деница са ем с ограничен умствен капацитет, ем не спират да мелят. Станимир и Дани също са ми безкрайно ограничени, един Момчил, дето демонстрира добро чуватво за хумор.
Реално остават 3 двойки, които при таково многозинатво нямат шанс за финала. (Поли и Мо не ги броя, рЕзко ми опротивяха и се правя, че ги няма 🤣🤣🤣

# 402
  • sofia
Мнооггооо ме е яд  за Иван (моя любимец) и Лейля !  Направо паднах като видях какво направиха Поли и този от Египет. Явно си е такава по природа перничанката ...

# 403
  • SF
Перничанката си направи сметката. И тези са й близки, и онези са й близки, иска всички да я обичат, накрая прегръща, ако не по-силните, със сигурност по-тъпите.
Ако има игри за мислене и кондиция, да може да сбори дечурлигата.
Лейля и Иван ще ми липсват. Много пълнеха предаването. Русата двойка само крякат - момичето. За момчето, освен, че е малко тъп, друго мнение нямам. Такова им е поколението - У! А! - така си и говорят с у и а.
Нищо против младите нямам. Лейля и Иван също са млади.

# 404
Изненадах се от вота на Полина и Мохамед. Наблюдавайки ги, почти бях сигурна, че ще гласуват - тези с деца /по-зрелите двойки/ за Лейля и Иван, а младите /щурите по-акъл, дето вятър ги вее на бял кон/ за Денислава и Даниел. Единствено Здравка и Миро не знаех към кого да ги причисля, но точно заради играта с белезниците очаквах, че ще са за Лейля и Иван. Ченето ми падна като видях Полина и Мохамед накъде се насочват да спасяват. Никога не са дали разговор между тези две двойки. Докато Лейля и Иван бяха тези, които открито им говориха за нагласите в къщата и го поощриха занапред.

Общи условия

Активация на акаунт