💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 222
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Обаче хич не е лесно да си мъж на ПолитУ, при всеки удобен повод си на първа линия, на фронта. Нали е на чужд гръб, какво й пука! Грам състрадателност няма, егати злобното същество...
Всъщност и Поли се впуска така безрезервно в своите игри...

Да отбележа, че не ги харесвам, щото сега като нищо може да ме превърнат в Поли... Joy

# 946
  • Велико Търново
След щипките Емо защо не пита Поли на кого ще отнеме точки?
Когато обясняваше правилата, Емо каза, че най-бързата двойка има право да отнеме точка от някоя от спечелилите в играта двойка. Поли и Мохамед играха сами, нямаше от кого да вземат. А и да имаше, вероятно не биха се възползвали от това.

Мишето нещо хитрува май с тия връзки. Ама минаха метър.
Какъв Хитрец само, с жена му са си лика прилика. Не трябваше да им признават играта.
Двете условия на играта беше всички дупки да са пълни и връзките да са вързани на фльонга. Това е, други нямаше. Мохамед изпълни и двете. Каква би била причината, поради която да не им я признаят?

# 947
Тяна и Поли не млъкват, ужас. Обясняват по 100 часа, ужасно досадни жени.
Шоуто вече става 'поли&мо лайф, бляккллл

# 948
Не знам миналата година, защото беше първи сезон ли, ама не ме дразнеха така двойките...тогава само Божидара ме дразнеше много, ама в този сезон почти всички ме дразнят.

# 949
Айде повече няма да се чува "Гадже". Разгеле.

# 950
  • София
Ха, Милена и Иван-Асен видяха накъде духа вятъра и предадоха Здравка и Миро.
Много долно впечатление останаха с цялостното си представяне днес, защото са лицемерни.

# 951
Какво и е на Здравка?

# 952
Никога не ми е било толкова безразлично кой си тръгва.

# 953
Не знам миналата година, защото беше първи сезон ли, ама не ме дразнеха така двойките...тогава само Божидара ме дразнеше много, ама в този сезон почти всички ме дразнят.
Абсолютно!😆

# 954
Ха, Милена и Иван-Асен видяха накъде духа вятъра и предадоха Здравка и Миро.
Много долно впечатление останаха с цялостното си представяне днес, защото са лицемерни.
Абсолютно. След като си тръгнаха мили приказки.

# 955
  • София
Евала на Тяна/Иво ако не за друго, защото си имат позиция и не се свенят дори да са сами срещу всички. Това показва и че са уверени в силите си и че не искат да се мазнят на някого.
Яница и Момчил не знам за кой път вече са на елиминация. За 3 път ако не се лъжа, накрая ако спечелят ще е вица на годината.

# 956
  • софия
Гледането със закъснение дава предимството да превъртам неприятната пернишка принцеса. Днес микрофонът не може да ѝ бъде отнет.

# 957
Абе хора какво толкова харесват на Яница???? Супер анти, злобно и сърдито излъчване има. Тя не че Здравка е мн усмихната ама поне по често се усмихва и чувството и за ирония е уникално

# 958
  • София
Харесват Момчил, не Яница.

# 959
  • Далечният изток
Ох, отдъхнах си, Момчил остава...
За гаджетата познах този път.

Общи условия

Активация на акаунт