Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 417
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 285

Някакъв от Стражица го давали по Нова. Четох, че отишъл на сбирката на ГЕРБ. Получил предупрежението. Ангелов до него разпалено говори, а онзи накрая казал, че е от БСП. Вярно ли? Simple Smile
На мен ми хареса коментара на Иво Инджев за случката от репортажа в сутрешния блок по нова
https://ivo.bg/2021/09/29/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d1%80%d0%b0% … %be-%d1%82%d0%b5/

# 36 286
Скрит текст:

Някакъв от Стражица го давали по Нова. Четох, че отишъл на сбирката на ГЕРБ. Получил предупрежението. Ангелов до него разпалено говори, а онзи накрая казал, че е от БСП. Вярно ли? Simple Smile
На мен ми хареса коментара на Иво Инджев за случката от репортажа в сутрешния блок по нова
https://ivo.bg/2021/09/29/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d1%80%d0%b0% … %be-%d1%82%d0%b5/
И все пак, защо тези хора са били призовани в полицията? Човекът показа призовка, но не знае защо го викат, но определено това го е притеснило.
Всеки коментира, както му е удобно, но същността бяга.

# 36 287
  • София
Да, все повече се убеждавам, че ГЕРБ ще издигнат Симеон. И ДПС ще го подкрепят.

# 36 288
  • София
Понеже назад сте коментирали Христо Иванов и аз да си кажа мнение. Човека и партията му са най-успешният политически играч в последните месеци. Едиствената партия която въпреки кратките парламенти успя да си изпълни 50% от предизборната програма. Махна охраната на Гешев, а сега ако успеят и да го уволнят ще си изпълнят програмата на 100%. Никоя друга партия не може да се похвали с подобни успехи.

# 36 289
Как ще го издигнат,като те се опитаха да му отнемат имотите?!

# 36 290
  • BG
Христо Иванов най-успешен политически играч Joy
Досега не съм попадала на екран на толкова безличен политик.

# 36 291
Не е възможно. Симеон е на 84 години.

# 36 292
И съди България. За някои морал е просто дума.

# 36 293
  • София
Победител естествено. Това упражнение вече е правено, но нито той, нито феновете му правят разлика, между избран от няма и как и избран защото е харесван.
Що бе, Баце няма ли да го бие и да стане той президент ? Ето, даже Румбата хвърли пръв ръкавицата.
Тъй като не сме президентска република,  а парламентарна,  по логично е другото предизвикателство - Румен Радев да си направи партия,  да спечели изборите,  да направи правителство и да стане министър-председател. Ако съм на мястото на ББ, така ще го предизвикам.

Не видях да сте коментирали инициативния комитет за издигането на РР.  Само дс ченгета,  червена номенклатура и кремълоиди в него.
Любопитно ми е Иван Лечев и Даниела Кузманова като какви ги определяш и маестро Камжалов/ ако си го чувала/. Тиквите вече, много долно оплюха Цветана Манева и Павел Попандов, но техните Милото и алкохолика Мутафчиев , са си заклети некъдърници...

# 36 294
Понеже назад сте коментирали Христо Иванов и аз да си кажа мнение. Човека и партията му са най-успешният политически играч в последните месеци. Едиствената партия която въпреки кратките парламенти успя да си изпълни 50% от предизборната програма. Махна охраната на Гешев, а сега ако успеят и да го уволнят ще си изпълнят програмата на 100%. Никоя друга партия не може да се похвали с подобни успехи.
Забравяш съдебната реформа. Изпълнението с нея ще стигне 100%, което разбира се не омаловажава постигнатото. Wink

# 36 295
  • София
Владо Николов, Ива Дойчинова, Ева Кикерезова, Маргарита Петкова, Иван Лечев, Веселин Плачков, Цветана Манева, Йордан Камджалов, Даниела Кузманова. .. все лоши хора.
Поне аз от снимките, които видях бях приятно изненадана от някои присъстващи, които не участват активно в политиката.

# 36 296
Разбра ли се кой е този най-известен българин,  обединител, владеещ няколко чужди езика, който ще е кандидат за президент на Герб?

https://standartnews.com/izbori-2-v-1/golyama-iznenada-ot-boriso … ident-472733.html

И Нидал Алгафари "нагнетява напрежението". Да не са навили Симеон Сакскобурготски? Той от доста години живее вече в България.

Залагам на Стоичков. Има ли друг по-известен? Може да е Йордан Йовчев.

# 36 297
  • София
Не е Стоичков, той от известно време, показва много силна неприязън към гербавите и лично към Бацур.....а и вожда каза, че ще е млад и с коса...

# 36 298
Не е Стоичков, той от известно време, показва много силна неприязън към гербавите и лично към Бацур.....а и вожда каза, че ще е млад и с коса...

Бербатов?

# 36 299
  • София
Как ще го издигнат,като те се опитаха да му отнемат имотите?!

Може да са му обещали нещо, не знам. Просто чувство. Ще видим. Кога изтичаше срока за регистриране на кандидатите?

Не е възможно. Симеон е на 84 години.

Има ли някакво ограничение за възрастта? Че Тръмп се гласи за следващите президентски избори. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт