Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 396
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 300
Докато Христо Иванов понеже няма нищо предвид, говори просто говореници, които нямат никакъв смисъл.
И докато говори, все си навежда тялото напред, за да подчертае нищоказването си.
ИТН и ДБ явно се сдобриха, съдейки по казаното от ИТН. Мая и тя се слага в групата на чистите души.

Мая я слушах в Референдум и каза, че държавата трябва да раздаде пари и да финансира всички и семейства и бизнес, заради скъпия ток. Това ако не е комунизъм, не знам какво друго е.

# 36 301
Сигурна съм, че ако имаше възможност,лично Радев и ББ щяха да се съревновават да раздават помощи. Ама няма пари. Е, има тук-там за крадене, ама малко. За раздаване не остават.

# 36 302
Сигурна съм, че ако имаше възможност,лично Радев и ББ щяха да се съревновават да раздават помощи. Ама няма пари. Е, има тук-там за крадене, ама малко. За раздаване не остават.

От Борисов кога измъкнеш пари...той само предизборно се отпусна и то заради Коронавируса. Иначе пари - йок.
То иначе откъде мазнинки? Стиснат е Борисов, за това бюджета му излизаше на зелено.

# 36 303
Стоичков няма да е, нали той се е изказвал някъде наскоро против ГЕРБ, ако правилно съм запомнила.

Мен на издигането на Радев ми направи впечатление, че всички са без маски, нормална демонстрация в негов стил. На Плачков жена му и детето са с ковид, той на събитието, но щом се налага ..., все пак е веднъж в живота.

Днес си мислех, четейки в темата - ГРАО тромави бюрократи били, Конституцията и тя стара и несъвременна, само КП е хем актуален, хем изряден - над всичко и със собствени правила.

# 36 304
И почтен, и почтен!

# 36 305
Нали е имало изискване за ваксина/сертификат.

# 36 306
Имало изискване за присъствие- ваксина и пср, нещо такова беше.

# 36 307
Докато Христо Иванов понеже няма нищо предвид, говори просто говореници, които нямат никакъв смисъл.
И докато говори, все си навежда тялото напред, за да подчертае нищоказването си.
ИТН и ДБ явно се сдобриха, съдейки по казаното от ИТН. Мая и тя се слага в групата на чистите души.

Мая я слушах в Референдум и каза, че държавата трябва да раздаде пари и да финансира всички и семейства и бизнес, заради скъпия ток. Това ако не е комунизъм, не знам какво друго е.
https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/97835-stranite-v- … ite-smetki-za-tok
Явно  цяла Европа е обхваната от комунизъм. Ако подпомагането на населението при нужда е признак за комунизъм, то тогава вероятно България е най-некомунистическата държава в Европа. И не става въпрос само за кризисни ситуации, а по принцип. Социалната политика у нас е на изключително ниско ниво и е крайно неефективна. Като изключим една определена група от обществото, която е добре обгрижвана по всеизвестни причини, то за останалата част от нуждаещите се помощта е символична или никаква.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 22:59 от Marsela 17

# 36 308
Нали е имало изискване за ваксина/сертификат.
Изискването за носенето на маски в закрито помещение не е отпаднало. Иначе е добре, че се е изисквал сертификат, не знаех.

# 36 309
  • Другата България
Че те това хората си го писаха още тогава, да не говорим, че тук в темата се донесе от АНТИфенове на Радев и се цитира именно то като символ на популизъм и излишна показност.
Къса е паметта форумска, сега пък що били без маски....Joy
Радев е виновен!!!
За маските, сертификатите и ваксините.
И за ковида на Плачков е виновен.

# 36 310
Ами явно съм с къса памет, какво да се прави, добре е че другите съфорумци са с дълга.
Че не се носеха маски не е споделяно. Но това е досадно изискване - също като изискванията, за които писах по-горе - в Конституцията...

# 36 311
[quote aut&hor=Rosita link=topic=1322345.msg43551795#msg43551795 date=1632943700]
Стоичков няма да е, нали той се е изказвал някъде наскоро против ГЕРБ, ако правилно съм запомнила.

Мен на издигането на Радев ми направи впечатление, че всички са без маски, нормална демонстрация в негов стил. На Плачков жена му и детето са с ковид, той на събитието, но щом се налага ..., все пак е веднъж в живота.

Днес си мислех, четейки в темата - ГРАО тромави бюрократи били, Конституцията и тя стара и несъвременна, само КП е хем актуален, хем изряден - над всичко и със собствени правила.
[/quote]
ГРАО никак не са тромави бюрократи. Тромави са тези, които им подават информацията. В конкретния случай такава липсва. Няма какво да актуализират. Румъния явно е доста далече.....

# 36 312

https://www.bloombergtv.bg/a/8-novini-ot-sveta/97835-stranite-v- … ite-smetki-za-tok
Явно  цяла Европа е обхваната от комунизъм.

Да и Америка тоже. После се чудим откъде изведнъж тази инфлация.
Или както е казал дядо Любо от Горно Нанадолнище няма безплатен обяд.

# 36 313
ГРАО може да актуализират на базата на официални документи, а не на "честна дума".
Документи, маски - все заяждане на дребно Laughing

# 36 314
Скрит текст:
Скрит текст:
[69]quote author=Marsela 17 link=topic=1322345.msg43551834#msg43551834 date=16329439

Явно  цяла Европа е обхваната от комунизъм.

Да и Америка тоже. После се чудим откъде изведнъж тази инфлация.
Или както е казал дядо Любо от Горно Нанадолнище няма безплатен обяд.

А, не се чудим. За инфлацията си има причини и те са комплексни. В случая не само повишеното потребление при постепенното излизане от кризата е причината. Намалените доставки на газ са друг фактор. Зелената сделка също започва да дава резултати и нещата се повличат едно след друго като домино. Предстои ни не просто една тежка зима а може би години. Едва сега започва. И ако искаме да оцелеем някак си, подпомагането е задължително. Дали ще бъде изпълнено така, че да доведе до нужния ефект предстои да видим. Досега слушахме как " за тези мерки дадохме ..........милиона", надявам се вече да чуваме " с тези мерки постигнахме ...........".

Общи условия

Активация на акаунт