Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 417
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 195
То и аз като слушам ББ се дивя, то мисъл, смисъл, страшна работа. Ма има хора, вече 12 години си го харесват.

# 36 196
То и аз като слушам ББ се дивя, то мисъл, смисъл, страшна работа. Ма има хора, вече 12 години си го харесват.

Борисов не говори витиевато, съгласна съм. Но пък говори по същество. Това и това построих, този и този е тулуп, Радев е диктатор. Ако не друго, поне става ясно какво има предвид. Докато Христо Иванов понеже няма нищо предвид, говори просто говореници, които нямат никакъв смисъл.

# 36 197
Докато Христо Иванов понеже няма нищо предвид, говори просто говореници, които нямат никакъв смисъл.
И докато говори, все си навежда тялото напред, за да подчертае нищоказването си.
ИТН и ДБ явно се сдобриха, съдейки по казаното от ИТН. Мая и тя се слага в групата на чистите души.

# 36 198
  • София
Милитана, и аз не ги разбирам. Даже и сексапил твърдят че има 🤣.
На мен ми се струват супер двойка за президент и вицепрезидент с Лунето. Една стилистика от края на миналия и началото на този.

# 36 199
Много добре си се изразява Христо Иванов и си казва какво има предвид.
Просто няма простотията, пардон, "харизмата" на ББ. Няма ореол и притегателна сила за масите, това е.
Затова и трудно му се получава да е политически лидер, но би бил чудесен експерт на втора линия зад някоя харизматична особа. Хората търсят и реагират по симпатия, чакат нещо в политиците да ги докосне. И няма никакво значение кой колко знае, колко е почтен, колко е учил и какъв експерт е. За съжаление.
Пресен пример е възходът на Слави, който, слава богу, поради политическата му немощ, ще бъде кратък.

# 36 200
Тя Лунето отдавна си го харесва ББ. Нали и бяха направили постановка в Биг Брадър с гласа на Ненчо Балабанов. ББ беше готин преди петнайсетина години, но много грозно остаря. Виж, Рашков например си личи че е бил хубав мъж навремето и все още си е запазил чара. /не ме бийте тези дето не го харесвате..../

# 36 201
На мен ми се струват супер двойка за президент и вицепрезидент с Лунето. Една стилистика от края на миналия и началото на този.
Веднага си го представих, но Лунето да е президент все пак, а не той, нали, той - на колене до нея. Въпреки че и двамата поравно заслужават, а и имат сходни проблеми.

# 36 202
А, ББ вице на някого, сакън! Че и на жена, направо невъзможно!

# 36 203
Имах предвид Волен Сидеров да е вице на Луна. Laughing

# 36 204
Имах предвид Волен Сидеров да е вице на Луна. Laughing
Ей, това беше добро ! Мерси, посмях се😅

# 36 205
  • София
Ох, представих си тройка (президентска, не друга) от Лунето, Бацко и Волен. 🤣.

# 36 206
Ох, представих си тройка (президентска, не друга) от Лунето, Бацко и Волен. 🤣.
Латексовото облекло ще е дрескодът май Laughing

# 36 207
Според последното проучване на Галъп, седем партии влизат в парламента. ПП са втори с 15% подкрепа. ИБгНИ са на прага с 4,1%.

https://m.dir.bg/dnes/politika/galap-7-partii-vlizat-v-ns-ako-iz … politicheska-sila

# 36 208

Борисов не говори витиевато, съгласна съм. Но пък говори по същество. 

Точно: "аз съм прост и вие сте прости".

# 36 209
Според последното проучване на Галъп, седем партии влизат в парламента. ПП са втори с 15% подкрепа. ИБгНИ са на прага
Значи, ПП са удвоили % за има-няма 10 дни. До изборите ще са с 30%, както се очаква.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 17:12 от buttercake

Общи условия

Активация на акаунт