Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 114
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 690
Хи-хи, Лозан Панов на белотаж Joy. Не знам как ви идват такива авангардни идеи. Това е класически разединител - успя да раздели съдиите на две фракции. Съпругата му е ходещ компромат - я потърсете за черния лебед и тогава залагайте. Все по-вероятен ми е белотаж с Луна.

# 36 691
  • София
С надежда чаках кандидата на ДБ, ама мерси съм.
Смятам, че подариха мандат на Радев. За втори път.

# 36 692
Знае ли се нещо за семейството на Герджиков?

# 36 693
  • София
Дончева се е извинила на Герджиков. Този човек просто няма полезен ход.

"Поднасям своите най-искрени извинения на професор Анастас Герджиков за твърдението ми в предаването "Денят започва" по БНТ, че под негово ръководство Софийският университет "Св. Климент Охридски" е направил Бойко Борисов доктор хонорис кауза и му желая успех в предизборната кампания!"

Най-старият номер на света в журналистиката - първо казваме нещо гадно за някого на първа страница (в национален ефир), а после опровержението в малко каренце на вътрешна страница. Дончева наистина падна низко.

# 36 694
Дончева се е извинила на Герджиков. Този човек просто няма полезен ход.

"Поднасям своите най-искрени извинения на професор Анастас Герджиков за твърдението ми в предаването "Денят започва" по БНТ, че под негово ръководство Софийският университет "Св. Климент Охридски" е направил Бойко Борисов доктор хонорис кауза и му желая успех в предизборната кампания!"

Най-старият номер на света в журналистиката - първо казваме нещо гадно за някого на първа страница (в национален ефир), а после опровержението в малко каренце на вътрешна страница. Дончева наистина падна низко.

Simple Smile Този номер години наред го правеше Бойко Борисов, но по по-глупав начин, затова и го осъдиха - последно Мая Манолова например. Дончева е по-хитра.

Хи-хи, Лозан Панов на белотаж Joy. Не знам как ви идват такива авангардни идеи. Това е класически разединител - успя да раздели съдиите на две фракции. Съпругата му е ходещ компромат - я потърсете за черния лебед и тогава залагайте. Все по-вероятен ми е белотаж с Луна.

За белотаж може би не, но за балотаж Панов има големи шансове Simple Smile При равни други условия, както споменах нагоре.

# 36 695
Изключително неприятно е когато подозират съдия в политическа обвързаност. Когато този съдия е председател на ВКС и доказва това, в което е подозиран - това граничи с безумие. Предполагам не сте чули за ССБ или за митинга на съдиите в Полша, след наложените санкции.
Малко юристи ще гласуват за него. Може би само Куцкова. Другите му гласоподаватели са индоктринираните либерали, които черпят информацията си от Фейсбук, но те са 10 % - предвиждам 7-8 от тях за Панов. След изборите Христо Иванов с какви очи ще си позволи да дрънка за независима съдебна система и реформа в нея, не знам - та той е ходещото доказателство за обвързаности от всякакъв вид.
По отношение на съдията Панов - това е третият съдия, който демонстрира политически мераци. Първите двама не завършиха никак добре.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:40 от milalena

# 36 696
Между другото, ако Радев вземе, че загуби от Герджиков, поне ще има по-голяма вероятност да се състави редовно правителство, защото иначе вариантът ще е служебен кабинет на герп.  Предполагам, че протестните партии няма да го допуснат. А състави ли се работещо правителство, в което герп да е в изолация, е все едно дали Радев ще е президент или не.

# 36 697
Повечето съдии, които подкрепиха Лозан Панов за избирането му за председател на ВКС, оттеглиха отдавна подкрепата си от него. Наистина успя да разедини магистратите. Кой ще гласува за Лозан Панов, че да стигне до балотаж?
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/magistrati-izbrali-lozan-p … avkata-mu-2226460

# 36 698
  • София
Покрай кандидат президентите съм пропуснала.
Цялата държава (защото помощ от държавата, поне според мен означава да се вземе от всички нас) сега трябвало "да помогне" на Топлофикация София.
Заради некадърното нейно управление над 10 години.
Сега варненци, плевенчани, и изобщо всички трябва да помагат на нас софиянци.
ЕгатИ комунизЪма.

# 36 699
Божке, Лозан Панов ми е като Стоичков - появява се вече даже като отвориш хладилника. Това е несериозно. ДБ приключиха с големите политически амбиции.

# 36 700
ЛП много остро влезе срещу РР.
ДБ май ще си вкарат страшна дилема на балотажа с подкрепата на тази кандидатура

# 36 701
  • София
ЛП много остро влезе срещу РР.
ДБ май ще си вкарат страшна дилема на балотажа с подкрепата на тази кандидатура

Ще стане същото, както на местните избори в София.

# 36 702
Не подбраха правилния човек ДБ според мен. Но ще ми е интересно да прочета съфорумците. Голяма мълчанка днес.
А ВСС с удоволствие ще го освободи от длъжност. Въпросът е какво ще го прави ХИ после. Защото моята прогноза е, че ЛП няма да докара нещата до балотаж

# 36 703
  • София
За мен е страхотен избор и съм много щастлива, че ще има за кого да гласувам.

# 36 704
  • Разпиляна във въображението
Не знам как Лозан Панов ще изпревари Герджиков, за да стигне до белотаж, но му го пожелавам. Но ще трябва да пребори ГЕРБ+ДПС, което ще е трудно.

Неприятното в цялата история с тези избори е "последния момент" и увъртанията. В мен остават неприятен вкус. Герджиков уж говорил с десните да го издигнат, ГЕРБ го чули като слух и зарязват вътрешните си номинации, за да го подкрепят, а той ниже опорките на Борисов. Но пък има осигурена подкрепа от ДПС за втори тур. Някъде във фейса се шегуваха, че ДПС и ГЕРБ били показали колко траят едни преговори Simple Smile Лозан Панов заяви преди броени дни, че няма да е кандидат-президент. Ама на ДБ. Не е казал, че изобщо няма да бъде? Голямо криене, голямо чудо. Той и Гешев 99,9% нямаше да се кандидатира за гл.прокурор, ама ето че стана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт