. Не знам как ви идват такива авангардни идеи. Това е класически разединител - успя да раздели съдиите на две фракции. Съпругата му е ходещ компромат - я потърсете за черния лебед и тогава залагайте. Все по-вероятен ми е белотаж с Луна.
Този номер години наред го правеше Бойко Борисов, но по по-глупав начин, затова и го осъдиха - последно Мая Манолова например. Дончева е по-хитра.
. Не знам как ви идват такива авангардни идеи. Това е класически разединител - успя да раздели съдиите на две фракции. Съпругата му е ходещ компромат - я потърсете за черния лебед и тогава залагайте. Все по-вероятен ми е белотаж с Луна.
При равни други условия, както споменах нагоре.
Лозан Панов заяви преди броени дни, че няма да е кандидат-президент. Ама на ДБ. Не е казал, че изобщо няма да бъде? Голямо криене, голямо чудо. Той и Гешев 99,9% нямаше да се кандидатира за гл.прокурор, ама ето че стана
Препоръчани теми