Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 050
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 720
Герджиков ми е безличен, лъскаво сиви, отговарящ на някакъв профил, без никаква индивидуалност, очевидно е бил "политкоректен" към много господари в замяна на изкачване по кариерната стълбица, но не научната.
Много блед опит на ГЕРБ, да излезе от имиджа си на партия, в която всички се подчиняват на вожда.
В нетърпеливо очакване съм някой юрист да му пробва латинския Grinning

# 36 721
  • Буркина Фасо
но не казва, че е обвързан с партия. не е по темата.

# 36 722
Герджиков ми е безличен, лъскаво сиви, отговарящ на някакъв профил, без никаква индивидуалност, очевидно е бил "политкоректен" към много господари в замяна на изкачване по кариерната стълбица, но не научната.
Много блед опит на ГЕРБ, да излезе от имиджа си на партия, в която всички се подчиняват на вожда.
В нетърпеливо очакване съм някой юрист да му пробва латинския Grinning
Съгласна съм донякъде БЕЗ частта с латинския. Повярвай ми, няма как юрист да е с по- добър латински от възпитаник на НГДК, нито лекар…Още повече , че Герджиков е и с КФ…

Допълвам се: Току що прочетох, че Харалан е в ИК на Герджиков….

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 19:47 от ellis

# 36 723
  • София
По темата е, защото разказа за уволнението си и за историята с министъра.

# 36 724
  • Буркина Фасо
По темата е, защото разказа за уволнението си и за историята с министъра.
имах в предвид, че няма нищо общо с парламентарните избори на този етап.
т.е. като теб и мен е. Smiley

# 36 725
  • Пловдив
https://bnr.bg/post/101535310/67-dushi-v-iniciativnia-komitet-ko … kP1sUi0ZpwmzrwPb8
Председател на комитета е бившият депутат от ГЕРБ Радомир Чолаков. Сред подкрепящите официално кандидат-президентската двойка са професорите Боян Биолчев, Вили Лилков, Румяна Коларова, Милена Стефанова и Владимир Атанасов. В Инициативния комитет са ректорите на 7 университета в страната, сред които Икономическият във Варна, Медицинският в Плевен, Тракийският,  Аграрният университет в Пловдив и Шуменският.

В списъка са социалният антрополог Харалан Александров, писателят и драматург Стефан Цанев, сценаристът Юрий Дачев, директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, на театър „София“ – Иреней Константинов, актьорите Филип Аврамов и Тончо Токмакчиев. В инициативния комитет са редица музиканти и певци, сред които Милена Славова, Михаил Белчев, Никола Коцев, Теодосий Спасов, Тони Димитрова, Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров. В подкрепа на кандидат-президентската двойка Герджиков – Митева са се обявили олимпийската шампионка Стойка Кръстева и кметовете на София и Бургас – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

# 36 726
Хубавото е, че няма да се занимава с политика - Балтов. Лекарите са по ценни другаде, макар че точно такива, които са работили в системата и знаят предимствата и недостатъците й, би трябвало да направят промените в здравеопазването, а не като Кацаров - нито лекар, като лекар, нито юрист, като юрист.

# 36 727
  • София
Той в момента не работи, седял си вкъщи.

# 36 728
  • Пловдив
Балтов според мен не е за политиката, той е експресивен и емоционален човек, тя може да го съсипе. Мутафчийски също. Те не са обиграни, не са свикнали на толкова провокации и нервите им не издържат.

Татяна Дончева се извинила на Герджиков. Време е Ние идваме да се променят на Ние си отиваме. Не разбрах Почтените какво почтено намериха в тази партия, че подписаха и предварително споразумение...

# 36 729
  • Разпиляна във въображението
Начело на ИК е гербаджия и то кой Simple Smile Имат в редиците толкова по-подходящи хора, които да са на предна линия, а те избрали едно от новите остриета на партията. Скриха се ГЕРБ зад ИК, но лошо няма.

# 36 730
И Валери Симеонов се кандидатира
Кандидат до кандидата
Пълен цирк

# 36 731
Мярнах Герджиков... Този какъв го играе?

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 22:26 от Анонимен

# 36 732
  • Разпиляна във въображението
Кандидат за президент Simple Smile Издигнат от ИК, подкрепен от ГЕРБ. А ДПС ще му удари едно рамо, но на втори тур.

Като крайно Българска банка за развитие приключва 2020 г. с 231 млн. лв. загуба вместо със 104.6 млн. лв. както беше декларирала в края на февруари в надзорните си данни към БНБ. Това става ясно от публикувания в Търговския регистър одитиран отчет на кредитната институция, който е изготвен и подписан от новото й ръководство.

То вече беше декларирало, че отпусканите огромни кредити от 2017 г. насам, които станаха обект на особен интерес от предходния служебен икономически министър Кирил Петков, ще се нуждаят от мащабни провизии, които ще донесат 250 млн. лв. загуби за 2020 и 2021 г - https://www.capital.bg/biznes/finansi/2021/10/02/4260419_sled_od … JKL9rbNopFtOyKkrI

# 36 733
https://eurocom.bg/new/dps-shche-podkrepi-pri-vtori-tur-prof-ger … ikov-za-prezident

Против ДПС съм. Значи и против този. Остава Лозан Панов или ако някой друг излезе.

# 36 734
Хубавото е, че няма да се занимава с политика - Балтов. Лекарите са по ценни другаде, макар че точно такива, които са работили в системата и знаят предимствата и недостатъците й, би трябвало да направят промените в здравеопазването, а не като Кацаров - нито лекар, като лекар, нито юрист, като юрист.

Доколкото разбирам, ще стане депутат.

Общи условия

Активация на акаунт