Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 691
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 37 215
Важно е да не е Радев
Точно! Всеки друг, но не Радев. А ако може и без явна конфронтация - шапка на тояга.

# 37 216
Цитат
Браво на Лозан Панов за реакцията, харесвам го този човек, но мисля че няма да спечели. Не искам да обяснявам защо.

Аз пък вярвам че има шанс. Много зависи как ще се позиционират различните политически сили за изборите. Да речем ако Изправи се подкрепят Панов вместо Радев, ще решат до края на тази седмица. Ако ДПС издигне собствен кандидат, а не подкрепи Герджиков е в полза на Панов. Много зависи и ролята на медиите. Ако медиите не решат да представят изборите като битка Герб-БСП, и в много предавания се канят за дебати само привърженици на Радев и Герджиков, (което е в интерес и на двамата), а представят изборите като тройна битка за президентският пост каквато реално е, също вдига шансовете на Панов. Самият Панов ще бъде много силен на дебати, в това съм убеден, между другото както и самият Радев. Днеска някой написа че Радев бил военен Панов щял да го надвие в дебати. Не подценявайте Радев. Той беше много силен на дебатите с Цачева. Разбира се Панов не е Цачева, но и Радев е силен в дебатите. Абе ще са много интересни изборите при всички положения. Герджиков не знам как ще стои на дебат. Абсолютно непознат като медийно присъствие ми е този човек.

# 37 217
# 37 218
Точно! Всеки друг, но не Радев. А ако може и без явна конфронтация - шапка на тояга.
Ама аз не разбирам като не искате президент като Радев, за какво изобщо ни е президент? За да има кой да изнася речи на 6 май ли? Защото преди Радев, президентите май само това правеха. Ми то по-добре без тогава. Таман ще си спестим разходи за заплати на цялата президентска администрация. Или просто сте му сърдити, че "захапа" грешната власт?

# 37 219
  • София
Тесла, голям ентусиаст си. Какъв шанс може да има Панов, като го познават шепа хора, за съжаление. Същото важи и за Герджиков, който обаче има някакво твърдо герберско ядро зад себе си. Панов може да разчита само на градската десница, която трудно може да надскочи 7-8 процента. Обикновения човек не знае какво означава ръководената от Панов съдебна структура, камо ли да е запознат за какво се е борил, та да го хареса и да да гласува за него.

# 37 220
Вярно че купи американските изтребители за да получи среща с Тръмп

След посещението в САЩ,
внезапно и неочаквано Гешев стана прокурор и удари по другия силен кремълски човек-
Божков, явно по тяхна поръчка, после дойде и Магнитски срещу двамата силни другари на Путин у нас и сега забелязвам как се снишиха анти-европейските внушения,
 ''да се снишаваме, докато отмине бурята''- нали така беше ....
, Борисов нямаше никаква външна подкрепа  срещу руснаците и малко по малко клекна, а то тук всичко е тяхно, иначе си се бори човекът, доколкото може, но сам е трудно ....

Руската посланичка и Радеви на концерт:

# 37 221
  • Разпиляна във въображението
С няколко хода Стоилов и Рашков хвърлиха ВСС и Гешев в кръгова отбрана Simple Smile

Дано започнат скоро някакви дебати между кандидатите. Само не знам как ще се съберат Луна, Валери Симеонов, Сидеров и сериозните кандидатури като Панов, Радев и Герджиков.

# 37 222
Или просто сте му сърдити, че "захапа" грешната власт?
Няма грешна власт. Има законно избрана. А когато един президент който не трябва да има нищо общо с трите власти в РБ, реши да трупа политически дивиденти за сметка на две от тях...ми сори! Време му е за пенсия.

# 37 223
Луна на дебат, ще счупи пипълметъра.....тя постоянно се натиска на събеседниците си от мъжки пол и иска да й целуват ръка, веселба голяма ще има.

# 37 224

След посещението в САЩ,
внезапно и неочаквано Гешев стана прокурор и удари по другия силен кремълски човек-
Внезапно и неочаквано Гешев станал прокурор след посещението си в САЩ? 🤣🤣🤣
Гешев вече беше предложен за гл. прокурор, когато отиде в САЩ. Просто отиде да попита дали може, като преди това се постара Иванчева да влезе в СВто му.

# 37 225
С няколко хода Стоилов и Рашков хвърлиха ВСС и Гешев в кръгова отбрана Simple Smile
Това се очакваше, но не се постигна като резултат Simple Smile

# 37 226
Цитат
Тесла, голям ентусиаст си. Какъв шанс може да има Панов, като го познават шепа хора, за съжаление. Същото важи и за Герджиков, който обаче има някакво твърдо герберско ядро зад себе си. Панов може да разчита само на градската десница, която трудно може да надскочи 7-8 процента. Обикновения човек не знае какво означава ръководената от Панов съдебна структура, камо ли да е запознат за какво се е борил, та да го хареса и да да гласува за него.

Първо градската десница не е 7, 8%, а е 12, 13%. И не се съмнявам че цялата ще отиде при Панов. Толкова беше на последните избори, толкова е и в момента въпреки появата на ПП, това показват проучванията. Второ, Изправи се дори и да останат верни на Радев, много техни избиратели ще гласуват за Панов. Трето, предварително заявената позиция за подкрепа на Панов от страна на Герб, грешка тяхна за мен, ще прелее от Герб към Панов, които според проучванията не са много далеч от ДБ, 20%, 21% толкова са Герб според проучванията. Аз не очаквам Герджиков да получи цялата подкрепа на тези 20, 21%. Онзи хипотетичен растеж който регистрира ДБ благодарение на поведението си в 46-ият парламент, до 16% който отиде при ПП, от там също очаквам да дойдат гласове за Панов. Няма да се впускам защо, при положения че те подкрепят Радев. От разочарованият електорат на ИТН, който съставя основната част от ПП в момента също мисля че ще дойдат гласове. И да не забравяме най важното, президентските избори са много по непредвидими от парламентарните защото мажоритарният елемент е много силен. Очаквам чрез кампанията си, участията в дебати, Панов да привлече допълнително подкрепа. За мен голямата интрига е кой ще е втори. Герджиков или Панов, 50 на 50 са им шансовете, ако ДПС издигне кандидат, ако не издигне а подкрепи Герджиков, тогава Панов няма шанс за балотаж. Стигне ли до балотаж, шансовете да победи Радев са много по големи от тези на Герджиков.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 21:21 от Никола Тесла

# 37 227
градската десница не е 7, 8%, а е 12, 13%. И не се съмнявам че цялата ще отиде при Панов.
А дано! Лошото е, че някой избирателите на ДБ виждат новите месии в лицата на Кирил Петков и Асен Василев и като нищо ще гласуват за Радев. Което е грешка, но не ангажирам никого с това мое мнение

# 37 228
Това се очакваше, но не се постигна като резултат Simple Smile
Стоилов се пожали, че Гешев прибрал материалните активи за прокуратурата.
Голям смях с това Бюро.

Панов е човек, който борави с точно слово. Съдия.
Чух от Маман, че бабикянови нещо искали него да подкрепят. Как ли ще се сработи Панов с ХГ, този титан на юридическата мисъл Blush

# 37 229
Дано започнат скоро някакви дебати между кандидатите. Само не знам как ще се съберат Луна, Валери Симеонов, Сидеров и сериозните кандидатури като Панов, Радев и Герджиков.
Днес слушах Сидеров. Човекът плаща данъци, от които се издържат БНР и БНТ, следователно има пълно оснавание да бъде поканен на дебат с Радев, Панов ... т.е. всеки с всеки да се срещне.

tays,
Партията на Хаджигенов, подкрепя Панов.

Общи условия

Активация на акаунт