Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 996
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 070
Абсолютно точен е Методи Лалов, само ген. Атанасов е пропуснал.

# 38 071
Лозан Панов по БНР за ВСС и съдебната система и новите очила Simple Smile

Браво за новите очила. Все пак прекалена ми дойде рекламата на оптиката и героизирането на едно банално събитие - купуване на очила. Оставаше и така да си остане, като лудия професор, естествено, че трябваше да смени визията.
Наративът за съдебната система е добре да се поостави на заден план в момента. Не е вече във ВСС, президентската институция се занимава с други неща. Нека каже какво смислено ще прави там. Стига вече толкова с тия укази, Гешев и съда, разбрахме. Но не е това темата.

За Лалов - много фанатизирано ми звучи от доста време, а го харесвах.

Не разбрах какво е оплескал Христо Иванов, че Мирчев. И двамата са ми може би най-смислените образи от ДБ.Та, ще ме светнете ли за греховете им, нямам време да ровя.

# 38 072
  • София
А аз го смятам за по-скоро негативно това, че той се "подкупи" за едни очила. Малко като бедния роднина излезе, да го съжалят колко е зле. Според мен по-добре щеше да бъде да заложи именно на старите си очила, така щяха да го разпознават повече, това щеше да е неговият отличителен белег, да превърне негатива в позитив.

# 38 073
Доколкото разбрах Панов си е закупил очилата, така че мисля че това си остава една симпатична случка. За предложенията на Методи Лалов - обосновава ли се защо ги иска тия оставки? Като е казал А, да каже и Б. Аз Ивайло Мирчев и Георги Ганев най-много ги харесвам. Атанасов ми е анти и на мен.

# 38 074
  • София
Лозан Панов по БНР за ВСС и съдебната система и новите очила Simple Smile

Скрит текст:
Браво за новите очила. Все пак прекалена ми дойде рекламата на оптиката и героизирането на едно банално събитие - купуване на очила. Оставаше и така да си остане, като лудия професор, естествено, че трябваше да смени визията.
Наративът за съдебната система е добре да се поостави на заден план в момента. Не е вече във ВСС, президентската институция се занимава с други неща. Нека каже какво смислено ще прави там. Стига вече толкова с тия укази, Гешев и съда, разбрахме. Но не е това темата.
За Лалов - много фанатизирано ми звучи от доста време, а го харесвах.

Не разбрах какво е оплескал Христо Иванов, че Мирчев. И двамата са ми може би най-смислените образи от ДБ.Та, ще ме светнете ли за греховете им, нямам време да ровя.

Мое лично мнение - Лалов не го включиха на избираемо място в листите на последните два избора. От там започна катарзисът му. Заряза си успешната съдийска кариера, за да стане политик, а не можа да се наложи.

# 38 075
А не е ли доста грозно понеже не са те оценили подобаващо в партията да плюеш по основните й лица без изложена причина и то в предизборен период? Не го познавам г-н Лалов, но освен личните мераци има и обществена полза, която забравя огромното мнозинство от политиците. Всъщност да каже за какво се бори, иначе виси във въздуха неговото искане.

# 38 076
Нинан, мерси. Heart
Не става за политик Лалов, трябваше да остане съдия. Същото важи и за Панов.

За очилата, аз разбрах, че си ги е платил Панов. То оставаше и да се съгласи на подарък от оптиката, щеше да е смях.
И пак не виждам защо това се изтъква като позитив. Купил очила и толкова, да продължим напред.

# 38 077
Сега е време и някой стоматолог да го " пипне"

# 38 078
Георги Ганев и аз мното го харесвам, може би ми е в топ 10 на всички политици, споменах и преди, че имам няколко харесвани от всички партии. Ивайло Мирчев не се държи като политик, не ми харесва начина му на изразяване, по-точно - плюенето, в пълна противоположност е на Ганев - и по интелект, и по възпитание.

Сега е време и някой стоматолог да го "пипне"
И фризьор най-вече.

# 38 079
  • София
А не е ли доста грозно понеже не са те оценили подобаващо в партията да плюеш по основните й лица без изложена причина и то в предизборен период? Не го познавам г-н Лалов, но освен личните мераци има и обществена полза, която забравя огромното мнозинство от политиците. Всъщност да каже за какво се бори, иначе виси във въздуха неговото искане.

Грозно е, да.
Харесвам Ивайло Мирчев. Георги Ганев ми е любим Heart
И много други хора в ДБ са ми любими.
Заради това и гласувам за тях Simple Smile

# 38 080

Това е продължението на поста му във ФБ

"Недемократичното ръководство на партията демотивира и отблъсква все повече хора и привлича все повече други с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има негативни последици за демократичната общност, които ще проличат още в резултатите от предстоящите избори.
Снощи обясних в свой пост част от основанията да кажа това. След изборите ще говоря още по-подробно, като най-подробно ще направя това на Националната конференция на "Да, България", ако Националният съвет на "Да, България" реши въобще някога да я свика, тъй като това трябваше да бъде сторено много отдавна, но удобно за някого това не се случва (в резултат на това мандатът на всички органи на партията е изтекъл).
https://www.facebook.com/1862825010596653/posts/2993212710891205/
Говоря сега (правя го от много месеци, включително публично, но няма кой да чуе), тъй като после ще ме питате защо съм бил част от създаването на този порочен модел. И защото за истината винаги е подходящо да се говори (за някои винаги е неподходящо)."

https://www.facebook.com/lalovmetodi/posts/2993502607528882

# 38 081
Съдиите са солови играчи. Вече им правих психологически профил. Такива хора не могат да работят в екип.
С това не казвам, че М.Лалов е прав, или не. Като съдия, той си има собствено мнение и е убеден в правотата си.
Хич не съм навътре с ДБ, нито с да-то, но че Х.Иванов е някакво мекотело и не е за водач, трябва на всички да им е ясно. Сега ще видите на изборите , че ще имат по-малък резултат от преди. Не може само да се мръня интелигентно и да се споменава "завладяната държава", защото се изтърка.
А Мето и Панов да вземат да си се връщат в съдебната система. Определено политиката не е тяхно поприще.

Сутринта го гледах Панов в Нова. Еми не става, отговаря на въпросите толкова завоалирано, че всеки може да му тълкува изказванията според собствения си интелект. Работил за 7 години с Цацаров, с гешев, с н-ам колко си министри на правосъдието. И какво е работил, и какво е свършил, поне някаква полезност, не чух. На крива ракета космоса и пречи.

# 38 082
Еми не става, отговаря на въпросите толкова завоалирано, че всеки може да му тълкува изказванията според собствения си интелект.
Отговорите сутринта хвърлиха в недоумение и водещите, какво остава за масовия зрител. Може да е много добър юрист, съдия, но не е човек, с изразени лидерски качества и ораторски умения.
Иначе ми е симпатичен /и с новите, и със старите очила/.

# 38 083
Таис, политиката според мен не е за солови играчи и самотни борци за справедливост. Трябва умения, които съдиите Панов и Лалов не показват, сори. Имат си нещо в главата те и всички трябва да им повярваме, че те са най. Не става така. Просто Панов сутринта като го слушах и установих, че се напрягам да му разбера тезите, този човек няма харизма според мен и не става за президент. Прекалено е вглъбен в миналото, в съдебната система и до там. А на вицето му с тия анти бг статии от миналото пък съвсем ще й е трудно в кампанията. Тя пък вярвала, че ще са победители да бе да.

# 38 084
Скрит текст:
Таис, политиката според мен не е за солови играчи и самотни борци за справедливост. Трябва умения, които съдиите Панов и Лалов не показват, сори. Имат си нещо в главата те и всички трябва да им повярваме, че те са най. Не става така. Просто Панов сутринта като го слушах и установих, че се напрягам да му разбера тезите, този човек няма харизма според мен и не става за президент. Прекалено е вглъбен в миналото, в съдебната система и до там.
А на вицето му с тия анти бг статии от миналото пък съвсем ще й е трудно в кампанията. Тя пък вярвала, че ще са победители да бе да.
Досега не смеех да си споделя мнението за вицето, веднъж я гледах само при Ризова. Прекалено пренавита е , маниерничеше простовато. Личните и каузи сигурно са ценни, но такова поведение в стил пазара Кирков ми дойде в повече. Разбирам защо Панов я е избрал, поне приказва ясно и конкретно.
Не знам, много залагах на тази двойка, смятах , че имат някакъв шанс за балотажа, вече не го мисля.
За първи тур май ще си гласувам за Кода , който вече е Мода ли, как беше и Г. Благоев.
Ще ги гледаме тепърва, жалко, че заключват темата да си попържаме тука.

Общи условия

Активация на акаунт