Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 982
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 085
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Много интересно интервю на Кирил Петков в Контракоментар. За бизнеса, за това, че е милионер и данъчните декларации на политиците, за Демократична България и за Продължаваме Промяната

# 38 086
От малкото интервюта които съм слушала от този Методи Лалов на мен пък ми изглежда по-читав от Христо, Атанас, цонева и още поне пет се сещам взети заедно от ДБ. Той и затова не е там де, обяснимо напълно. Това потвърждава и думите на Тошко , че Христо си решава сам както му скимне, или както му наредят бих казала аз. Жалка история, но има кой да им се връзва още.

# 38 087
Отговора на Христо Иванов

Малко им е в повече егото
Ясно, че всички са независими и интелигентни хора,
които не блеят в хор

Между другото на предишните избори беше същото
от хора, които твърдяха, че пак за тях ще гласуват, но
не им харесва това и това

Тайминга е малко сгрешен

# 38 088
Да допълня за очилата на Л. Панов - грешката е на Ивет Добромирова, тя много я пресоли тази манджа.

# 38 089
След като Кацаров искал да се ходи на обществени места само със сертификат, то ще трябва ли да имаш такъв и за да гласуваш на 14.11?
Ако Да, то това на фона на никакви те  ограничения сега е направо провал или наместване на изборите

# 38 090
  • София
Със сертификат на обществени места в България ще се ходи точно никога. Все едно живеете на луната и не знаете тук какво е отношението.

# 38 091
  • София
Какви сертификати, подхвърлят ни дъвка.

# 38 092
След като Кацаров искал да се ходи на обществени места само със сертификат, то ще трябва ли да имаш такъв и за да гласуваш на 14.11?
Ако Да, то това на фона на никакви те  ограничения сега е направо провал или наместване на изборите
Дано ги въведат по-скоричко. На балотаж Костя Копейкин- Волен Сидеров. Чудя се за кой да гласувам?Grinning Волен сякъш е по-представителен все пак.

# 38 093
  • София
Собственичката на оптиката беше/е съфорумка. Чела съм я преди години в образователните теми, експанзивна и цветна натура, така се изразява.
Раздорите в дясно преди избори, не им правят услуга.

# 38 094
То кога ли е нямало раздори в дясно, че сега. Вижте в ИТН - желЕзна дисциплина и единомислие. Което на мен ми е подозрително, но за някои е плюс.

# 38 095
  • София
Скрит текст:
Собственичката на оптиката беше/е съфорумка. Чела съм я преди години в образователните теми, експанзивна и цветна натура, така се изразява.

И съвсем не се случват за първи път ...

# 38 096
Проблемът е обратния, че не са склонни на компромиси, а така е доста трудно

# 38 097
Чета тук, там, че на тези избори няма да има гражданска квота. Не вървят добре нещата при ДБ, хванаха се за гушите.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 15:31 от Меган

# 38 098
Малко индианец, много вожд трябва да вкара в парламента. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38 099
Какви сертификати, подхвърлят ни дъвка.
Как не изпитват неудобство да говарят безсмислици!  Хората се разболяват и умират, не можаха да ги мотивират за ваксиниране, мерки няма никакви, те ще въвеждат сертификати за достъп.
Министър Кацаров ще прави промени в болниците свързани с трансплантациите, очаквам следващите години броят на трансплантациите да се удвои или утрои.   Чудесно, но има текущи неща, които зависят от неговите решения, а той не мисли за тях.
Как веднъж не случихме на здравен министър с малко повече мисъл за хората.

После ми говорете как се очаква да се повиши избирателната активност, защото има много негласуващи, които трябва да бъдат мотивирани, щото Пеевски щял да бъде в листите, което е неморално.
Глупости на тръкалета. Кой показва морал в тази държава, че да бъде подкрепен?!

Общи условия

Активация на акаунт