Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 785
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 175
Ако казусът с КП доведе до това, че го санкционират заради невярно декларирани данни, аз най-демонстративно ще гласувам за неговата нова партия. На фона на тази помия, в която живяхме 12 години, неизвестни парични потоци към разни непорочно заченали госпожици в Барселона, обръчи от фирми, кредити за наши хора с вашите пари и стотици още други безобразия, човекът написал едно нещо невярно в декларацията си. От април досега, при яко ровене, друг грях не можаха да му намерят. Това си е постижение. Чакам прокуратурата да отговори какво става по сигналите за кюлчетата, за Пилето и другите с животински прякори, за Мата Хари, за Росенец, за Пеевски, Магнитски, Пандора, Андора и т.н.

# 38 176
Ама точно защото съм убедена, че това са инсценирани протести от ГЕРБ, защо не го покаже някой, предполагам не е трудно, като поразпита протестиращите "пътищари".....
Защо министерството не може да излезе с ясно становище, да го предостави на браншовата организация и да приключат това, колко пари са дадени, колко предстои да се дадат и  т.н.
Сигурно фирмите са много, но все пак не всички имат проблем /предполагам/. А и доколкото стана известно има една конкретна сума, която се иска от министреството. Няма как да не бъде посочено защо се иска.
В момента се надцакват - министерство с протестиращи и всичко е един сеир, който не решава нищо.

# 38 177
Ама аз не разбрах, че протестира браншовата организация. Даже собствениците на фирмите ги няма на протеста. Каква представителна власт имат неколцина които твърдят, че работят в тях? Някой чул ли е становище на шефовете на пътните фирми, те да се обосновават, да недоволстват? Аз не. Покрили са се, даже тук писаха съфорумки, че фирми, близки до ГЕРБ си бачкат усилено в момента.

# 38 178
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Скрит текст:

Източник: Национално проучване на обществено-политическите нагласи на "Алфа Рисърч", проведено от 8 до 15 септември.

Има нещо гнило в Дания. ЛП обяви кандидатурата си преди има-няма седмица, а е включен в проучване, проведено първата половина на септември... Което показва и колко "обективна" е останалата представена в графиката информация.

П.П. https://btvnovinite.bg/bulgaria/db-oficialno-objavi-podkrepa-za- … skite-izbori.html

Да, социологията у нас играе ролята на пропагандна машина, затова и не гледам прогнози.
Защото НЕ СА ВЕРНИ

Лозан Панов обяви кандидатурата си миналата седмица.
Той и Герджиков май също преди две седмици

# 38 179
Не си следила изказванията.
Исканията ни са чисто икономически.
https://m.fakti.bg/bulgaria/620132-bbk-patishta-iskaniata-ni-sa- … sto-ikonomicheski

# 38 180
# 38 181
Ако казусът с КП доведе до това, че го санкционират заради невярно декларирани данни, аз най-демонстративно ще гласувам за неговата нова партия. На фона на тази помия, в която живяхме 12 години, неизвестни парични потоци към разни непорочно заченали госпожици в Барселона, обръчи от фирми, кредити за наши хора с вашите пари и стотици още други безобразия, човекът написал едно нещо невярно в декларацията си. От април досега, при яко ровене, друг грях не можаха да му намерят. Това си е постижение. Чакам прокуратурата да отговори какво става по сигналите за кюлчетата, за Пилето и другите с животински прякори, за Мата Хари, за Росенец, за Пеевски, Магнитски, Пандора, Андора и т.н.
[[urlhttps://trud.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2/][/url]

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 15:17 от julia_gt

# 38 182
Брадли, благодаря за извадката. В нея липсва нещо важно, обаче - Мустафа Карадайъ. Вероятно, защото обяви кандидатурата си преди 2 дни. Според мен той ще дръпне от Герджиков в следващите проучвания.

Резултатите никак не ме изненадват.

# 38 183
  • София
Брадли, благодаря за извадката. В нея липсва нещо важно, обаче - Мустафа Карадайъ. Вероятно, защото обяви кандидатурата си преди 2 дни. Според мен той ще дръпне от Герджиков в следващите проучвания.

Резултатите никак не ме изненадват.

Точно същото си мислех и аз Simple Smile
Липсва ДПС, което неминуемо щеше да се отрази на цифрите. Но пък тези сега (при липсата) отразяват колко "обединяваща" и неГЕРБ е кандидатурата.

Не ми харесва това, което слушам от Комитова - не желая да "кляка" на "пътищарите".
Да стоят 116 дни там.
Да си потърсят заплатите от собствениците, които са усвоили добре авансово раздадените пари.

В другото социолоическо проучване от деня - парламентарното - за мен също няма изненада.

Ще гледаме втора серия на априлските избори, май.
Алфа Рисърч винаги дават леко по-високи резултати за БСП, отколкото получават на реалния вот.
Но смятам, като цяло, че това ще бъде картинката - ГЕРБ ще са победените победители.
В ролята на ИТН този път ще са ПП ... и така Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 15:59 от ninnann

# 38 184
А сега ще плащаме от джобовете си и на Баневи. https://novini.bg/bylgariya/syd-i-prokuratura/685408

# 38 185
Ами то беше ясно за Баневи, как се държи човек без присъда толкова години в ареста, рекет му се казва това. Не казвам, че Баневи са света вода, но не може така.

# 38 186
Да ги плати Гешев лично или следствието, дето се помайват толкова време. Защо цялата държава трябва да е заложник на нечия некадърност или политически слугинаж? Ама на тоя фон - гражданството на Кирил Петков е на дневен ред и това, че е учил в Харвард, което за Даниел Вълчев сутринта беше велик проблем, понеже ако искал да работи в Министерство на икономиката като експерт, трябвало дипломата му да мине през акредитация от МОН. СмЕх! Дай да го видим тоя, Харвард ще ми завършва, в Канада ще живее!

# 38 187
Май Цветанка Ризова е залетяла да става депутат. Най-много от два стола да падне на пода. Не ми е понятно защо такива хора залитат към политиката, при това с неясен изход. Предполагам, че заплатата й в ТВ е доста по-висока от депутатската. А компетентност за законотворчество - нулева. Но защо ли се учудвам, като рапър ще води листа на партия, която отново обещава да ни "оправи".
Явно всички се интересуват само как да спечелят повече гласове, а после отново в парламента ще е същия батак.

# 38 188
Ризова коя партийна идея ще прегърне? И не е ли некоректно малко някой който оформя общественото мнение и разполага с ежедневна трибуна да е партийно оцветен?

# 38 189
Как може да гласуваш срещу Бербатов, ей това не мога да разбера.

Толкова млад, честен, прям и успрял човек и футболист с голямо сърце

Аз нямам думи

Когато всички са корумпирани как да гласуват за някой който обещава да се бори с корупцията?

Общи условия

Активация на акаунт