Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 821
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 160
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ицо Хазарта е най-слушаният ни рапър. Мисля че ще влее доста гласове към Кирил. И хайде стига с това гражданство вече ! Нали от 20.08 вече не е канадски гражданин и може да стане Министър Председател ?

Аз винаги ще предпочета за министър-председател енергичен, интелигентен, образован и завършил Харвард канадски гражданин с български произход, отколкото някакъв застарял, надебелял, бавноподвижен неук селски бек от Банкя, с нагло и безпардонно бай-ганьовско поведение, който нито може да обели дума на чужд език, нито да води преговори с международните ни партньори...

# 38 161
  • София
Колкото Евгени Будинов беше полезен в НС, толкова ще е и Ицо Хазарта.
Не защитавам Ицо (едва ли ще е перфектният депутат) - харесвам го, има категорична гражданска позиция в последно време, за разлика от първия, който беше абониран да подарява букети на дамите в ГЕРБ.
Любен Дилов също не ми се струва от най-полезните. На Малдивите си се чувства добре човекът, защо му беше изобщо да се захваща.
И много, много други ... и не само сега, в последната година.

Харесвам Горан Благоев. И съжалявам, че се "навря" при ЦЦ Sad
Иван Христанов в Плевен е топ. Miriel, като местна може би има повече инфо, но аз лично четох доста за него ... перфектен е, според моите критерии.
Дариткова се оттегля от политиката. Дали е по собствено желание - тя и още няКОЙ знае. Лекар е - да си практикува и пациентите да бъдат доволни. По заместване - Балтов Simple Smile
Христо Иванов повежда листа в Търново. Иска дебат с Делян Пеевски.

Кристалина Георгиева е подкрепена от европейските представители на МВФ. Браво.
Петно, но мина Вениш през него.

"Документи от “Досиетата Пандора” разкриват, че собствениците на Първа инвестиционна банка Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев са реални бенефициери на офшорки, получили над милиард кредити от банката. За да стопи проблемните експозиции ръководството на банката заставя бизнесмени да вземат цесии, които са несъбираеми. След това те са атакувани от Специализирана прокуратура, а накрая имуществото им се купува на безценица от адвоката на Пеевски Александър Ангелов и приближения му Георги Самуилов."

Чакам нов президент на БФС (ама надали Simple Smile)
И там е "мътна и кървава".

Това до момента прочетох в обедната почивка, ако съм изпуснала нещо важно ... ще наваксвам Simple Smile

# 38 162
  • Разпиляна във въображението
Хич не го знам Христанов, но се разчетох за него и много ми допадна Simple Smile

# 38 163
  • София
За протеста от мястото на събитието. Офиса ми е на Дондуков, искам или  не минавам  покрай т.н. протест. Софиянци, знаят колко малка е онази част от площада която е пред Партииния дом, протестиращите рехаво се бяха разположени там. От към  Президентството стояха млади хора на не повече от 15-16г , с елеци като на т.н. протестиращи, и с външен вид на принадлежащи към агитка  на футболен отбор. Питам мисирката репортерка наБНТ, тя тук 3000души ли  преброява, онази ми се сопна. За да сте сигурни, че не ви лъжа, след това отиде да взима интервю от двама протестиращи мигани, такъв  беше поне 90% от протестиращите. В уличките  отстрани имаше ултра скъпи коли/ платени с наши пари/ с логото на Автомагистрали Хемус/Всичко това малко след  9часа

# 38 164
  • София
Ицо Хазарта е най-слушаният ни рапър. Мисля че ще влее доста гласове към Кирил. И хайде стига с това гражданство вече ! Нали от 20.08 вече не е канадски гражданин и може да стане Министър Председател ?

Аз винаги ще предпочета за министър-председател енергичен, интелигентен, образован и завършил Харвард канадски гражданин с български произход, отколкото някакъв застарял, надебелял, бавноподвижен неук селски бек от Банкя, с нагло и безпардонно бай-ганьовско поведение, който нито може да обели дума на чужд език, нито да води преговори с международните ни партньори...

Вярно се оказва твърдението, че е къса паметта на електоралната маса, а са минали само някакви си 15 години от управлението на предишните умно-красиви полиглоти Joy Joy Joy

# 38 165
Добре, мисирката от БНТ така, а в тая държава няма ли читави журналисти да отразят събитието? Или им е студено в тоя дъжд......

# 38 166
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Горките употребени хора
дано поне да вземат някой лев за това унижение

# 38 167
Е то и Никито Василев и Милен Велчев знаеха езици. Но точно тогава се застрои и бетонира Черноморието ни, с огромните хотели. Точно те премахнаха през 2003г. и детските за всяко дете, а ги дават само на уж бедни хора, повечето в сивата икономика.

# 38 168
  • инфантилно и разглезено хлапе
Е то и Никито Василев и Милен Велчев знаеха езици. Но точно тогава се застрои и бетонира Черноморието ни, с огромните хотели. Точно те премахнаха през 2003г. и детските за всяко дете, а ги дават само на уж бедни хора, повечето в сивата икономика.
За разлика от боко-чекмеджето, който всяка година даваше по ~25 000 000 лв. от парите на данъкоплатците, на Доган за неработещия му ТЕЦ.
Върнете го пак на власт, със свитата му от калинки, ако искате тока да стане 60 стотинки/киловатчаса, и ако искате да падне валутния борд...

# 38 169

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 15:06 от Bradley Cooper

# 38 170
  • София
Добре, мисирката от БНТ така, а в тая държава няма ли читави журналисти да отразят събитието? Или им е студено в тоя дъжд......
Говорят това за което им е платено от ГЕРБ. Вярвам, че никой не се заблуждава това са протести на ГЕРБ...Обаче нещо не им се получават протестите.....

# 38 171
Ама точно защото съм убедена, че това са инсценирани протести от ГЕРБ, защо не го покаже някой, предполагам не е трудно, като поразпита протестиращите "пътищари".....

# 38 172
Това вярно ли е? Срещам го вече няколко пъти във ФБ, пише, че е от днес, но из нета нищо не намирам, като официален линк.

Скрит текст:

Корекция: Намерих линк на БНТ. Явно ПП обират основно недоволните от ИНТ и малко от ИБГНИ

https://bntnews.bg/news/alfa-risarch-6-partii-v-parlamenta-gerb- … q48WERkXfk-O0Ut8g

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 14:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 38 173

Източник: Национално проучване на обществено-политическите нагласи на "Алфа Рисърч", проведено от 8 до 15 септември.

Има нещо гнило в Дания. ЛП обяви кандидатурата си преди има-няма седмица, а е включен в проучване, проведено първата половина на септември... Което показва и колко "обективна" е останалата представена в графиката информация.

П.П. https://btvnovinite.bg/bulgaria/db-oficialno-objavi-podkrepa-za- … skite-izbori.html

Интересна е постановката, че щом протестите са на ГЕРБ, са платени. Всички други са света вода ненапита и никой никога не е карал протестиращи с автобуси на "екскурзия" в столицата.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 14:39 от :::

# 38 174
  • София
Документи от Конст. съд
http://www.constcourt.bg/bg/Acts/GetHtmlContent/a881a68e-c1ef-40 … bfa4-9cf5529f49f7
Писма/ становища
http://www.constcourt.bg/bg/Cases/Details/604
Към 10.5 - категорично е с двойно гражданство, има и декларацията му - с неверни данни.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 14:37 от milka22

Общи условия

Активация на акаунт