Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 783
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 120
Заради многото дреболшиви партии вота се накъсва и гласовете се разсейват. Така купения вот, НЕгласувалите, плюс много заинтересовани далаварките им да продължават натежават.

# 121
Щях да гласувам за ДБ, ако  ХИ не беше стиснал ръце с Радан Кънев и ген. Атанасов, който за мен е някакъв фанатик. Плюха България в Брюксел, доноси писаха.
Аз гласувах за КОД с ясно съзнание, че няма да влезе в парламента, но не играем на мач, все пак. Москов ми е най- близък като програма и ориентация.

# 122
Аз не гласувах въобще. Обикновено гласувам за ДБ, но това лято ми станаха отвратителни.

# 123
  • Тра-ла-ла
Купеният вот,  за който говорите,  как се връзвс със социологическите проучвания,  които месеци наред дават преднина на ГЕРБ?
С това, че се знае, че се купуват Joy

# 124
Отливът от ГЕРБ е към ДБ, Сл. Трифонов и М. Манолова, според социолог - https://www.24chasa.bg/novini/article/9678737

От този отлив ГЕРБ губят ок. 28 места, по междинни сметки.

# 125
И аз гласувах за Демократична България, без преференции.
Пенсионерите в обкръжението ми от 20 години все за БСП си гласуват, но Корнелия доста се издъни. Станишев им беше любимец някога😁

Слави, ако се съюзи с ББ ще е тотално падение. Толкова години плюене, сега да се сгушат не ми се вярва. По-скоро с ММ го виждам.

# 126
.За мен, след като турчина, който не знае да чете и пише на български език и никога не е живят в България, има право да гласува, аз пък имам 10 пъти по толкова!
Българският гражданин живеещ в Турция има също толкова право колкото и Вие. А не мислите ли че е крайно време това Ви право да бъде отнето?

# 127
Фанфанито,не се заяждам но не разбрах защо си благодарна на българите в чужбина.Как ще променят нещата те?

# 128
Резултатът от днес са предсрочни избори септември. Пред още 4г ГЕРБ, предпочитам политическа криза.

Шанс да дам глас за БСП или ГЕРБ няма. Писна ми от корупционни практики, шкафчета, наши хора, лентички, джипки, примати и т.н. Не сме бананова република.

# 129
.За мен, след като турчина, който не знае да чете и пише на български език и никога не е живят в България, има право да гласува, аз пък имам 10 пъти по толкова!
Българският гражданин живеещ в Турция има също толкова право колкото и Вие. А не мислите ли че е крайно време това Ви право да бъде отнето?
време им е. Отдавна.

# 130
Купеният вот,  за който говорите,  как се връзвс със социологическите проучвания,  които месеци наред дават преднина на ГЕРБ?
Герб отчита най-слабият си резултат някога, при положение, че са на власт. Това е катастрофа. Протестният вот събран заедно е доста по-голям от техният резултат. Знаеш ли какво значи това ? Край, това значи. С кого ще направят коалиция- е това е победата, щото няма с кой ! Те са като бомба, който и да ги прегърне ще изгори от прегръдката. Едва ли някой ще посмее (БСП дето са им опозиция ?)

# 131
От моите близки (вкл. аз) никой не гласува за ГЕРБ. За мен това е купен вот - не само с пари, много хора в администрацията са манипулирани да гласуват за тази партия. Само те са достатъчни да наклонят везните.
Мисля, че ще е долно, ако Слави приеме коалиция с ГЕРБ.

# 132
От една страна съм изненадана за Слави Трифонов, от друга - не. Много чалгарчета има сред младото поколение.
В моето обкръжение масово гласуваха за ГЕРБ.

Аз съм на 22 години, голяма част от обкръжението ми е около тази възраст. Ами никой не гласува за Слави. Масово студентите бяха за ДА България....
Останалите 50% от хората, с който обсъждах изборите - ГЕРБ.
Не мисля че резултата им е толкова изненадващ за 9 човека днес само от най-близките ми съм сигурна че са.
Не мисля че може да съдим по познати. При всеки е различно

# 133
  • София
Абсолютна заблуда е, че циганите са почти колкото нас на брой.
Ако ние отидем до урните, а не се изтягаме по диваните, псувайки този и онзи, резултатите ще са различни.
И няма да има нужда хора, които повече от 10- 20 години са извън страната и идея нямат какво точно става тук, да ни решават проблемите.

От друга страна, учудвам се как на някои им се привижда крах на ГЕРБ, защото имало било отлив на гласове?

Какво по- нормално една партия, която е 10 години на власт, в разгара на Ковид пандемия и след платени отвън протести цяло лято, да изгуби не само гласове, но и изборите?
Само че, не се получи и да се обвиняват хората, гласували за ГЕРБ че са купени, показва само силното късогледство, обзело доста народ.

И колкото да им е мъчно на победените- ГЕРБ победи.
Сега го слушам Хр. Иванов- плещи глупости, отново ръси обиди, само защото е успял да мине бориерата......

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 21:10 от absurT

# 134

Не мисля, че ме разбрахте, личи си по това, което сте написал. Но няма да обяснявам. Всеки има право на мнение Simple Smile
И за протокола, аз мога да чета и пиша на български.
Прочетете пак коментара ми Wink

Общи условия

Активация на акаунт