Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 716
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 105
Не познавам нито един привърженик на гроб, как по дяволите събират толкова гласове?!
С купуване.

В моето обкръжение 50% от хората гласува за ГЕРБ, 40% за Демократична България.
Изненадана съм по-скоро от резултата на Слави.

# 106
Слави плюс всички останали партии без ГЕРБ и БСП, такава коалиция дали е възможна? И дали ще им стигне броят на депутатите?
На теория може, но как ще се коалират лодкарят с Доган, не знам.

# 107
Купеният вот,  за който говорите,  как се връзвс със социологическите проучвания,  които месеци наред дават преднина на ГЕРБ?

# 108
Нали се сещате, че Трифонов ако сглупи да направи коалиция с ГЕРБ, това означава вън от парламента? Simple Smile
Та те не престанаха да плюят ГЕРБ. За мен такава коалиция е изключена. Да не говорим, че изобщо не вярвам Слави Трифонов да е депутат. Той ще си сложи други хора.

Може и нито една от партията да не направи коалиция и ще се състави служебно правителство. Ще видим.

# 109
В Моя квартал пък се говореше, че ММ купува гласове.

# 110
Не е ли добре да се пусне анкета и всеки, който иска да каже за кого е гласувал?

Според мен Мая Манолова щеше дасъбере повече гласове, ако беше сама или се беше събрала с Христо Иванов. Мутрите я дръпнаха надолу. А пък името Мутри вън няма да го коментирам - толкова напъни и протести, а накрая едно нормално име не можаха да измислят

И аз мисля, че най-голямото падение днес е за Корнелия. Трябва моментално да си подаде оставката тази жена

# 111
  • София
От една страна съм изненадана за Слави Трифонов, от друга - не. Много чалгарчета има сред младото поколение.
В моето обкръжение масово гласуваха за ГЕРБ.

# 112
За Демократична България гласувах аз. Понеже едната преференция ми е познат, и реших там да си дам гласа.
За Герб гласуват много пенсионери- безплатен обяд, и . н., вкл. много мои познати.

# 113
Лично аз съм изненадана от вота за Слави. Не очаквах толкова голям процент. Няма да коментирам партиите, не че нямам мнение и симпатии и антипатии, но искам да кажа друго.
Много приятно ме изненадаха българите в чужбина. Разбирам, че са далече, някои от години много живеят там, повечето едва ли ще се върнат. Но въпреки това им се радвам и им благодаря. Защо ли? Защото виждам шанс да променим нещата И благодарение на тях. Много хора изказват мнение ,че в чужбина хората не трябва да имат глас, но те имат роднини тук, тук им е корена, някои са повече българи от нас живеещите тук. Виждам шанс чрез тях и им благодаря, защото иначе с тези автобуси извозващи за ден-два от близка държава хора тук да гласуват уж по родни места, защото по-мургавите ни сънародници , които са вече почти колкото нас на брой и ако ги съберем нашият глас се губи и е малцинство. Та замисляйки се им благодаря на всички наши сънародници, които пътуваха и не се отказаха да чакат с часове пред техните секции. Пълно е във ФБ на хора чакащи на километрични опашки във всички европейски градове и въпреки това стоят и не мърдат. Благодаря им.

# 114
Винаги гласувах за ГЕРБ. Този път пуснах за ВМРО. Другите изобщо не желая да ги коментирам. Слави каза, че коалиция с ГЕРБ, ДПС и БСП няма да прави. Сложна ще е играта и май ще ходим на избори.

# 115
  • София
сега всички има принципи и никой не иска да се коалира с никой, но като влезат в парламента, вземат първата депутатска заплата и си помислят че може да им е последната , ще станат много по сговорчиви и консенсуснни. Христо Иванов и ГЕРБ вече са го играли това на компромис в името на съдебната реформа. Сега просто пишете компромис в името на ..... и можете за започнете да добавяте причини за безпринципни коалиции

# 116
В моето обкръжение също масово гласуваха за ГЕРБ, така че не съм изненадана, че са първи, но Слави ме очуди.

# 117
Сложна ще е играта и май ще ходим на избори.
Надявам се да не съм чак толкова добър пророк

# 118
Аз от години живея в чужбина и днес отидох да гласувам. Винаги го правя. За мен, след като турчина, който не знае да чете и пише на български език и никога не е живял в България, има право да гласува, аз пък имам 10 пъти по толкова!

# 119
Като цяло почти всички партии, които ще влезнат в парламента са зле.
ДБ–по-лошия клонинг на ГЕРБ
ИТН–клонинг на ББЦ
Старите партии не е нужно и да ги коментирам. Вижда се че ни е къса паметта на избирателите.

Общи условия

Активация на акаунт