Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 935 307
  • 38 566
  •   2
Отговори
# 13 605
  • Разпиляна във въображението
Имал е преди 8 години. Сега няма Simple Smile

# 13 606
  • Варна
Последно Радев проруски или проамерикански президент е? Trollface

# 13 607
  • София
Еми по-добре ми стои Минеков като министър на културата от Калин Вельов....Обаче за Ст. Кацаров наистина съм го чувала да се изказва против мерките и това хич не е ок в тази ситуация.

Няма нищо чудно - самият РР е против мерките и е сложил съмишленик на този пост. Добре, че не назначи Мангъров. Макар, че нещата вече вървят към оправяне и е все тая дали подкрепят мерките или не. Ангелов изнесе цялата пандемия на гърба си, така че на новия министър няма да му се налага да се напъва много

# 13 608
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имал е преди 8 години. Сега няма Simple Smile

Да, вече няма.
Само субсидии в размер на близо 5 милиона

А Ангелов взима близо 11 милиона, за хуманно отношение към кокошките. Дано наистина да е такова, но се съмнявам

# 13 609
Дано да е така както казваш, но ако се разпашем съвсем може и неприятно да се изненадаме.

# 13 610
  • на пъпа на Златията
Скрит текст:
Ето как се говори в държава, която не е на 112-то място по свобода на словото. Там вероятно не се трият и неудобните за властта мнения из нета.

https://zdravni.eu/%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d1%82%d1%80%d … zUkOdY6ocosC519lI
И това ми го казва някой /Слави/, който мълча сума време. Нахално е.

Слави на теб нищо не ти казва.
Пуска видеоматериал. Laughing В който той изобщо не участва.
Grinning Пуска го с цел и коментар, насочен към зрителите.  
Въпрос на възприятие и разбиране.
Това висео е от преди да се разболее.
Приканва другите  в НС  да произнесат такава рея.

Той самият се оплака от лекар който му казал да се погрижи сериозно за здравето си , защото имал някакво заболяване което е сериозно . Не разбрах  дали му е казал в прав текст че ако не го направи , ще умре. Но такива намеци направи .
На едно от  показванията си във ФБ ,след мистериозните си болнични ,  смутолеви  че  състоянието му е такова каквото в цялата държава .
Призовава другите  а той  какво направи?
Показва ни другите колко са смели?
А къде е неговата смелост? 

За Слави е по важно да си направи концерт в Арената    и да си продаде билетите? Оплакваше се и от отсъствието на зрителите  в шоуто му .
Нямам  против човек да разполага както си иска  със собственото си здраве .
Но той стана политик , с претенции да управлява чужди  животи .
Но позиция по този въпрос не чухме .

# 13 611
Скрит текст:
Еми по-добре ми стои Минеков като министър на културата от Калин Вельов....Обаче за Ст. Кацаров наистина съм го чувала да се изказва против мерките и това хич не е ок в тази ситуация.

Няма нищо чудно - самият РР е против мерките и е сложил съмишленик на този пост. Добре, че не назначи Мангъров. Макар, че нещата вече вървят към оправяне и е все тая дали подкрепят мерките или не. Ангелов изнесе цялата пандемия на гърба си, така че на новия министър няма да му се налага да се напъва много

Мисля, че в най-лошия случай нещата ще си вървят хаотично като при Ангелов. Хубавото е, че от ЕС ни позволиха да коригираме куция ход с ваксините. Лошото ще е, ако служебното правителство /според личните нагласи на Кацаров, ако все още държи на тях/ не наблегне на някаква информационна кампания, за да мръднем от това последно място в ЕС. Ако поне държи на мнението си да се ваксинират масово възрастните над 65 и хронично болните и успее да направи нещо в тази посока, вече ще е плюс.

# 13 612
  • на пъпа на Златията

Не зная кой го охарактизира като проруски .
Моето мнение че и той не знае  какъв е.

# 13 613

И аз не зная, но ми е интересно някой смята ли за редно руснаците да могат да си взривяват разни работи у нас? И има ли нещо странно да си имаме паметник на Альоша, да посрещаме туристите им и в същото време да не искаме да взривяват разни неща на наша територия или да се окажем в трета световна? За мен позицията на РР е разумна. Друг е въпроса, че от тез братята раши едва ли са много впечатлени:

"Военният конвой на НАТО обърка пътя, докато преминаваше през България"
https://fakti.bg/bulgaria/578120-voenniat-konvoi-na-nato-obarka- … she-prez-balgaria

# 13 614
Ето как се говори в държава, която не е на 112-то място по свобода на словото. Там вероятно не се трият и неудобните за властта мнения из нета.

https://zdravni.eu/%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d1%82%d1%80%d … zUkOdY6ocosC519lI

Гледах го.
Искам да чуя и отговора на С.Курц.
Иначе такива сме слушали много досега от наши върли противници на мерките. Някои после имаха челен сблъсък, но това е друга тема
Ние сме пример как без мерки сме мнооого далеч от цитираната Швеция.
Т.е. не е добре да се дава за пример тя изобщо. Тяхното доверие в държавата е различно и хората имат друго поведение. Това, което при нас е разписано като мерки, те си го прилагат, като препоръка.

# 13 615
  • на пъпа на Златията

И аз не зная, но ми е интересно някой смята ли за редно руснаците да могат да си взривяват разни работи у нас? И има ли нещо странно да си имаме паметник на Альоша, да посрещаме туристите им и в същото време да не искаме да взривяват разни неща на наша територия или да се окажем в трета световна? За мен позицията на РР е разумна. Друг е въпроса, че от тез братята раши едва ли са много впечатлени:

"Военният конвой на НАТО обърка пътя, докато преминаваше през България"
https://fakti.bg/bulgaria/578120-voenniat-konvoi-na-nato-obarka- … she-prez-balgaria

Какво значи разумна позиция . Той няма никаква  позиция . Грешна или правилна   но аз не виждам поиция .
Всички видяхме как  руския патриарх се държа с него .  Като с подчинен , който трябва да му се подчинява.
И като аналогия   той унизи България в лицето на Президента ни .

През рускотурската озвободителна война  и руснаците не са знаели пътя за София .
Българи са ги превели през планината . Българи с волски коли са им  карали храна  на 200 км да ги хранят при Плевен .

# 13 616

И аз не зная, но ми е интересно някой смята ли за редно руснаците да могат да си взривяват разни работи у нас?
...

Мисля, че руската връзка с взривовете все още е в сферата на хипотезите, а не в сферата на установените факти.

Но така или иначе, щом членуваме в един съюз, трябва да сме лоялни.

rorik, нашият президент не може да диктува как да се държи руския патриарх, може само да му отговори. Което той и направи.
https://www.vesti.bg/bulgaria/eto-kak-prezidentyt-radev-otgovori … -patriarh-6080812

# 13 617
  • София
За мен, руските взривове у нас, разкрити изведнъж ат американските служби, точно днес, когато си изостриха до крайност отношенията са  нескопосан опит за хвърляне на прах в очите.
Не мисля, че трябва чак толкова плътно трябва да се долепваме до новия голям брат, че като се сритат с другия, да го отнесем първо ние.

# 13 618

И аз не зная, но ми е интересно някой смята ли за редно руснаците да могат да си взривяват разни работи у нас?
...

Мисля, че руската връзка с взривовете все още е в сферата на хипотезите, а не в сферата на установените факти.

Но така или иначе, щом членуваме в един съюз, трябва да сме лоялни.

rorik, нашият президент не може да диктува как да се държи руския патриарх, може само да му отговори. Което той и направи.
https://www.vesti.bg/bulgaria/eto-kak-prezidentyt-radev-otgovori … -patriarh-6080812

Прочетох това "Участниците изразиха тревога от саботажните действия на Русия в Чехия и България..." и реших, че са ги доказали, но може и израза да е лична интерпретация на журналиста. То от нашите новинари трудно се разбира нещо обикновено.
https://bntnews.bg/news/nato-pred-sreshta-na-varha-prezidentski- … -1105549news.html

absurT, то американски бази вече си имаме и няма отърване. Преди 15 години беше времето да се изсулим от примката и Станишев да се извърти да не ги разполагат. Сега ни остава само да се молим примката да не ни удуши.

# 13 619
  • на пъпа на Златията
За мен, руските взривове у нас, разкрити изведнъж ат американските служби, точно днес, когато си изостриха до крайност отношенията са  нескопосан опит за хвърляне на прах в очите.
Не мисля, че трябва чак толкова плътно трябва да се долепваме до новия голям брат, че като се сритат с другия, да го отнесем първо ние.
Мисля че не са американските служби . Мисля че са си  нашите .
Помните ли Мей как беснееше да изгоним посланици ей така .
Не го направихме тогава защото си следвахме нашите задачи .
Направихме го  когато  ние искаме и нашите служби имаха достатъчно факти .
Точно защото ни смятат за проруски американците  не ни доверяват никаква информация . Или някаква незначителна .

Общи условия

Активация на акаунт