Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 406
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 15 090
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами това не може да се съотнесе до днес, мисли малко

# 15 091
Скрит текст:
абсурдни неща пишеш
ГЕРБ и БСП у нас са по- скоро десни партии
ДБ е социал- демокрация, точно от каквото имаме нужда. Средата.
Скрит текст:
Леви... в смисъла на национал- социализъм, това са левите консерватори, са нацистите- у нас ВМРО, Атака, ...
Този път сме на едно мнение - социалдемокрация. Simple Smile
Не виждам, кой би реализирал тази идеята. Wink ДБ просто не стават.

# 15 092
А за мен са идеални- подготвени, морални и енергични хора
Това е партията на юристите
Ако променим съдебната система, така че да работи добре, всичко друго ще заработи добре. Ако знаем, че има законност, всички ще заживеем по- добре

Не само по този въпрос сме на едно мнение

# 15 093
Напротив, може да се приложи.
Ето ти съвременни примери за сегашни и бивши десни партии:
* Монархическа партия на Русия,
* Konfederacja Korony Polskiej,
* Parti Nationaliste Canadien

Ако променим съдебната система, така че да работи добре, всичко друго ще заработи добре. Ако знаем, че има законност, всички ще заживеем по- добре
И защо Иванов не я промени когато беше министър на правосъдието през 2014-2015, а ДСБ(СДС 2) нали и те бяха на власт през 2014г. заедно с Боко, къде блееха тогава?

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 11:36 от Dirkkies_cx

# 15 094
Напротив, може да се приложи.
Ето ти съвременни примери за сегашни и бивши десни партии:
* Монархическа партия на Русия,
* Konfederacja Korony Polskiej,
* Parti Nationaliste Canadien

Това са консервативни партии,
по смисъла, че защитават възприети ценности- в монархиите, те защитават монархически ценности, в патриархалните общества- патриархални...и т.н

но дали са леви или десни, зависи от политиките спрямо пазарите- дългото майчинство е лява идея, но не работи добре за пазара, затова в истински десните държави е до 3 месеца...което е кощунствено, по мое мнение

На нас ни трябва баланс между леви и десни политики, за да живеем добре

Защото и при двете крайности умират от глад хора и не водят до нищо добро
И в жестокия капитализъм, майки са продавали децата си , за да си купят хляб
и в комунизма- същата работа, знаем добре, част от картинката

Затова и днес, тези понятия на ляво и дясно се размиват- защото сцелия съвременен свят върви към средата

И защо Иванов не я промени когато беше министър на правосъдието през 2014-2015, а ДСБ(СДС 2) нали и те бяха на власт през 2014г. заедно с Боко, къде блееха тогава?

Само ти ли не разбра, че си подаде оставката, защото не му позволиха

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 11:49 от Роузи

# 15 095
Имаме вече арест на РПУ в Пловдив.
Рашков и шефа на вътрешна сигурност са на място.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/arestuvan-e-shefat-na-3-to-rpu-v-plovdiv.html

# 15 096
  • Разпиляна във въображението
Въх. Ще видим какво ще стане. То винаги се започва зрелищно и накрая нищо.

# 15 097
И аз съм предпазлива, но наистина шефа на РПУ - то има интересна биография.

"За кратко време той се издига от патрулен полицай сержант в Четвърто районно, през инспектор в Пазарджик, началник на райнното в Раковски до началник на Трето районно.
Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 г. е добил бакалавърска степен по специалност "Защита на националната сигурност“ във Варненски свободен университет. В системата на МВР започва работа през 2011 г. като полицай в РДГП "Елхово“.
От  2013 г. заема същата длъжност, а впоследствие става и старши полицай, в сектор "Охрана на обществения ред“ в Четвърто РУ – Пловдив. В периода  2014-2015 г. е младши разузнавач в сектор "Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел "Криминална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик.
От 21 август 2019 г. е полицейски инспектор в сектор "Охранителна полиция“ на Шесто РУ – Пловдив. След това засатва начело на РУ Раковски. От зимата на 2020 година е шеф на Трето районно.
За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в МВР е награждаван многократно.  
Заедно с него е задържан и друг служител на полицията."

# 15 098
Дано не прибързват от мерак да се покажат много работни. Само на мен ли не ми е чудна биографията, нормално е минал през стъпалцата, като полицай е започнал и до шеф на районното, награждаван. Ама от предишните, обаче. Дано има и други прегрешения, че има да плащаме пак за присъди от Страсбург.
Не го знам, не го познавам, в срещуположния край на България живея, но ще се разбере, надявам се.

# 15 099
Дано не прибързват от мерак да се покажат много работни. Само на мен ли не ми е чудна биографията, нормално е минал през стъпалцата, като полицай е започнал и до шеф на районното, награждаван. Ама от предишните, обаче. Дано има и други прегрешения, че има да плащаме пак за присъди от Страсбург.
Не го знам, не го познавам, в срещуположния край на България живея, но ще се разбере, надявам се.

Много сериозно звучи Прокурорът, от 6 месеца се работи, изреди цяла палитра тежки престъпления.
Ето линк ,
https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/zakopchaha-shefa-na-treto-r … za-korupciq-video

Взех да се питам, уж нямало връзка с политическите събития, ами защо ТОЧНО сега, м ?
Дано да не са наистина някакви акции пак с шумотевица без последствия, защото сме се нагледали.

Като са започнали, да я карат наистина докрай. И по закон , и без поръчки , и без чадъри.
А дано

# 15 100

ДБ е социал- демокрация, точно от каквото имаме нужда. Средата
ГЕРБ са дясно-центристки популисти
БСП са леви популисти.

ДБ са орел ( Да, България заради липсата на идеология, но се покриват с дясно-центриските популисти  от вида ГЕРБ), рак ( зелените с тяхната идеология на отхвърляне
 на растежа ) и щука ( заблудените остатъци на Костовия национален консерватизъм ).

# 15 101
Повече от странна биография и кариерно израстване: само за 7 г. вече е ниво шеф на районно, като забележете- едва 2017 придобива бакалавър?🤨  и то от ВСУ🤔🤔
Всички били в системата а МВР знаят, че подобен устремен възход, без образование, без опит и рутина, по обикновен ред , без “връзки” , са абсолютно невъзможни. За какъв Страсбург говори Labrex незнам, предполагам че подобно на девойката Трифонова и този човек бързо ще “свие перки”, защото цялата му предистория е крайно съмнителна.

# 15 102
Имаме вече арест на РПУ в Пловдив.[/url]
Браво на Окръжна прокуратура - Пловдив!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 13:09 от Rosita

# 15 103
Скрит текст:

ДБ е социал- демокрация, точно от каквото имаме нужда. Средата
ГЕРБ са дясно-центристки популисти
БСП са леви популисти.

ДБ са орел ( Да, България заради липсата на идеология, но се покриват с дясно-центриските популисти  от вида ГЕРБ), рак ( зелените с тяхната идеология на отхвърляне
 на растежа ) и щука ( заблудените остатъци на Костовия национален консерватизъм ).

И двете са под съмнение, особено за ГЕРБ- нито доведоха до работеща икономика, защото смачкаха частния бизнес, който така беше избуял преди ГЕРБ, нито проведоха някакви смислени леви т.е. социални политики.
Единственото , което направиха е да организират цялата държавна машина и обръчи от свои фирми в усвояване на Евро фондове
Това, че имаме магистрала е страничен ефект от усвояване на фондовете, ако отпускаха за оризища- щяхме да имаме чудни оризища

БСП, не са леви, те са опозиция на ГЕРБ до толкова, до колкото ГЕРБ им пречи те да крадат

ДБ и Зелено Движение правят това Социал-демократското, а ДСБ им е за стабилност, консервативно дясно, с членство в ЕНП

# 15 104
Роузи!
БСП да леви популисти като за учебник.
ГЕРБ са центристи - т.е. ни така ни онака.

ДБ са най-малко социал демократи. Да, България е създадена с цел реформа в съдебната система. Нищо повече. Никакви политически идеологии не стоят зад тях. Просто яхат вълната на популизма и се възползват от всяко недоволство насочено срещу управлението. А ако за някакъв период няма такова - само си правят.
Зелените с техните разбирания за света са лява партия в модела, а костовите остатъци...по-добре да си замълча

Както и да ги погледна - класически мишмаш от остатъците в хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт