Не следя тия дни, но ми е жал за Христо Иванов. Снощи го слушах малко, че по същото време Сашо Диков интервюираше Кирил. Еми според мен поне 5% ще му барне. Петков хем по- убав, хем по - разбираемо говори, че и си вярва. ПП вече били подковани с едни 600 000 лв. от приятели. Пет пъти уточни, че това били чисти бизнеси. Чисти, колко да са чисти ще се види. Нямало да правят скъпа кампания до милион най- много.
Слушайки и разсъждавайки за мен няма съмнение ,че това си е проект на Прокопиев и Радев. Годявка ли е, сватба ли е..за мен е това. Обмислям да не гласувам въобще или да гласувам против Радев заради това само. Принципно никога не ми е бил слабост, но щях да го подкрепя. И не ме е еня, че ПП ще вземат някакви гласове и от Слави. Те ИТН сами си го просят. В случая назад ще са ДБ и Мая. Никога не съм била за тях, но е факт, че да на терен преди Кире а на него в момента му се прави в медиите безплатна кампания която още не е заслужил с нищо. Но нещо Радев взе да ме дразни което не съм вярвала, че може да стане.
бил ми е един такъв безразличен, но приемлив.