Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 932 451
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 35 760
Мернах, че Петър Москов щял да се събира с Цецо.
Не следя тия дни, но ми е жал за Христо Иванов. Снощи го слушах малко, че по същото време Сашо Диков интервюираше Кирил. Еми според мен поне 5% ще му барне. Петков хем по- убав, хем по - разбираемо говори, че и си вярва. ПП вече били подковани с едни 600 000 лв. от приятели. Пет пъти уточни, че това били чисти бизнеси. Чисти, колко да са чисти ще се види. Нямало да правят скъпа кампания до милион най- много.
Слушайки и разсъждавайки за мен няма съмнение ,че това си е проект на Прокопиев и Радев. Годявка ли е, сватба ли е..за мен е това. Обмислям да не гласувам въобще или да гласувам против Радев заради това само. Принципно никога не ми е бил слабост, но щях да го подкрепя. И не ме е еня, че ПП ще вземат някакви гласове и от Слави. Те ИТН сами си го просят. В случая назад ще са ДБ и Мая. Никога не съм била за тях, но е факт, че да на терен преди Кире а на него в момента му се прави в медиите безплатна кампания която още не е заслужил с нищо. Но нещо Радев взе да ме дразни което не съм вярвала, че може да стане.
Joy бил ми е един такъв безразличен, но приемлив.

# 35 761
  • Другата България
Цитат
ПП вече били подковани с едни 600 000 лв. от приятели.
Това кой го казва?
И какви приятели, като самия Петков лично заяви, че има около милион свои пари от законен бизнес?
За какво са му от приятели?

Ти първо беше решила да гласуваш за ГЕРБ, разочарована от ИТН.
После "твърдо" се върна при ИТН, сега вече обмисляш да не гласуваш. Joy
Имаш още време да "минеш" през БСП и ДПС, а и защо не и мутрите и ДБ. Joy
Предполагам разбираш, че се шегувам, но наистина понякога се чудя толкова ли лесно се "връзвате" на всяка манипулация от ТВ екрана или медиите? На всеки и всичко ли вярваш?

# 35 762
Не, не се връзвам на нищо. Шегувам се. Ако не реша да гласувам за ИТН няма да гласувам изобщо. При мен момента какво ще си помислят другите го няма затова говоря напряко. За ГЕРБ не бих гласувала и не съм. Simple Smile
Това което съм писала излезе от устата на Кирил. Пари от бизнеси на приятели.

Телевизия не гледам от 3 години. Сега чат чат някое интервю.

# 35 763
Chocolat_, ти говориш, че на президентските избори няма да гласуваш, нали, не по принцип?

# 35 764
  • София
Нова цензура
Асен Йорданов, Бивол: Вече има нова цензура, налагана от медиите на Прокопиев, "Америка за България" и новия проект на Петков и Василев
Вече нищо лошо не може да се каже за новия политически проект /бел. ред на Асен Василев и Кирил Петков/. Журналистка е казала нещо критично за него и след това е била предупредена. Има нови правила на цензура и те са свързани с новите проекти. Членовете на европейската делегация едва ли чуят тази истина от казионните медии - тези на Пеевски и Прокопиев. И едните и другите са политически и икономически зависими. Да, вече има нова цензура в България. Влиянието на Пеевски и ГЕРБ не е намаляло, но от друга страна, се забелязва новата вълна на т. нар. уж свободни медии. Те се оказаха затворени в един тесен браншови кръг, в който има също общи интереси, общи спонсори, общо финансиране. И това води до обща концепция и политика. Тя включва определен вид цензура. Отново ще повторя, че „Америка за България“, която трябва да работи за свободата на словото у нас, всъщност помага на един определен кръг медии.
https://glasove.com/categories/na-fokus/news/asen-yordanov-veche … -petkov-i-vasilev

# 35 765
  • Другата България
Не, не се връзвам на нищо. Шегувам се. Ако не реша да гласувам за ИТН няма да гласувам изобщо. При мен момента какво ще си помислят другите го няма затова говоря напряко. За ГЕРБ не бих гласувала и не съм. Simple Smile
Това което съм писала излезе от устата на Кирил. Пари от бизнеси на приятели.

Телевизия не гледам от 3 години. Сега чат чат някое интервю.
Ясно, аз от няколко дни не съм гледала ТВ също, само новини.
Аз чух да казва миналата седмица, че има милион от бизнес, и АВ също, на тях разчита за финансирането, затова се изненадвам какви са тия още 600к от бизнеси на приятели. Явно има много приятели. Blush
Съветът ми е все пак да гласуваш, ти си знаеш за кого, дори за "не подкрепям никого".

# 35 766
Chocolat_, ти говориш, че на президентските избори няма да гласуваш, нали, не по принцип?
Да. Принципно гласувам.
Има време да пообиколя де Simple Smile))

Мери, досега никога не съм с "не подкрепям никого", но и това е опция права си
Е, че той лични пари ли ще дава..Сашо го пита доста неща. Началото изтървах, по Евроком беше от хотел в Пловдив явно вчера. Каза, че тръгват към Стара Загора. Мене от всичко дето приказва най ми е странно това с почтеността и декларациите. Ако си вярва на тия неща нещата са зле. То и Бойко завчера гледам на клип пита Тотев почтен ли бил и Тотев вика да уверено и смело Simple Smile)))

# 35 767
  • София
Заведено е дело в СГС от Асен Василев срещу Тошко Йорданов, заради обвинението от трибуната на НС, за кражба на интелектуална собственост.
Собственикът на Еконт ще бъде водач на листата им в Русе.

tays, КОД на Москов при Цвъто.
Какво ти е мнението?

# 35 768
Толкова често пускане по телевизиите на когото и да е, за мен е знак, че се опитват да ни наложат нещо ново, добро за нас и почтено.
Какво винаги.
Доказано престъпили закон, конституция, правила, каквото ще да е, но е достатъчно само да казват в интервюта през равни интервали: честност, почтеност, народа вече има нужда от..., трябва да се промени и т.н., и всички почват да ги гледат с възхита и вяра.
В момента бих гласувала за някого, който би поел най-важното в ръцете си - справянето със здравната криза и спирането на безсмислената смърт в страната. Засега никой не показва дори бегъл намек, че му пука за живота на суверена.

# 35 769
  • Другата България
Мери, досега никога не съм с "не подкрепям никого", но и това е опция права си
Е, че той лични пари ли ще дава..Сашо го пита доста неща. Началото изтървах, по Евроком беше от хотел в Пловдив явно вчера. Каза, че тръгват към Стара Загора. Мене от всичко дето приказва най ми е странно това с почтеността и декларациите. Ако си вярва на тия неща нещата са зле. То и Бойко завчера гледам на клип пита Тотев почтен ли бил и Тотев вика да уверено и смело Simple Smile)))
Никакво време нямам, натисна ме работа, работа, работа, а и много лични проблеми, та нито ТВ мога да гледам, нито в нета много да чета, тъй че благодаря за всяка информация, защото съм сигурна, че написаното от теб е истина, отдавна чета само определено инфо тук, което не е поредния компромат от жълтокафяв сайт. Ше поровя да намеря това интервю на Диков, ама много не го понасям Диков, хич не го харесвам.

# 35 770
Заведено е дело в СГС от Асен Василев срещу Тошко Йорданов, заради обвинението от трибуната на НС, за кражба на интелектуална собственост.
Собственикът на Еконт ще бъде водач на листата им в Русе.

tays, КОД на Москов при Цвъто.
Какво ти е мнението?
Още го осмислям. Днес не съм гледала и слушала нищо.
От Шоко в темата разбрах.
Цвъто ми е една от най- омразните политически фигури. Докарваше го по студиата откъм идеи, беше си намерил плазмодият спонсори. Ще взема становище на по- късен етап 🤣

# 35 771
Скрит текст:
Толкова често пускане по телевизиите на когото и да е, за мен е знак, че се опитват да ни наложат нещо ново, добро за нас и почтено.
Какво винаги.
Доказано престъпили закон, конституция, правила, каквото ще да е, но е достатъчно само да казват в интервюта през равни интервали: честност, почтеност, народа вече има нужда от..., трябва да се промени и т.н., и всички почват да ги гледат с възхита и вяра.
В момента бих гласувала за някого, който би поел най-важното в ръцете си - справянето със здравната криза и спирането на безсмислената смърт в страната. Засега никой не показва дори бегъл намек, че му пука за живота на суверена.
Но не се показва, че положението никак не е розово. Много стратегически се замазва. Според здравния министър всичко е под контрол.
Предполагам, че е така и в другите сектори.
Казва/показва ни се това, което трябва да видим и се мълчи за другото.
Защо да им пука за суверена?! За всички народа е електорат, чрез който узаконяват присъствието си в политиката, от там на сетне, правят това, което са си решили или са им наредили.

Много искам г-н Тошко да бъде осъден. Не за друго, а защото уж е много умен, а се държи като пълен простак в НС, което е крайно невъзпитано и недопустимо.

# 35 772
  • BG
Всъщност това, което разбрах от казаното в последно време от КП е, че ПП искат да наложат нов вид политика. Търсят хора, обединени около конкретни цели, а не около идеи. По Коледа имаше интервю с Радев по Дарик и на въпрос на водещия коя е  думата на изминалата година, той отговори - единение. Показа ни го и с формирането на СК през лятото. Мисля, че КП търси същото. Но това е много трудно за осъществяване, не мисля, че би се получило, или и да се получи, би се изродило.

# 35 773
Нямат цели обаче. Поне не още.
И е полезно само в краткосрочен план.

# 35 774
  • Другата България
Скрит текст:
Какво винаги.
Откога го чакам аз този някой, винаги съм писала за здравеопазването, че там нещата са трагични и не само с оглед ковид кризата. Но при предишните беше същото, дори по-зле, ежедневно марионетки на ББ обясняваха колко сме добре откъм места в болници, персонал, обезпеченост и т.н., а всъщност истината се оказа съвсем различна. "Клекна се" на ресторантьори и сервитьори, дискотеки и нощни клубове, фитнеси и т.н., Алибегов диктуваше на предишните, диктува и на сегашните. Все се надявам, че още е много рано, не сме чули и видяли достатъчно, но някак тази надежда ми става все по-имагинерна. Към момента за здравеопазване никой нищо не говори, факт.

Общи условия

Активация на акаунт