Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 272
  • 38 566
  •   2
Отговори
# 36 375
  • инфантилно и разглезено хлапе
ВЕрно ли го е казал това!? Без думи съм, ако е истина. Жалка история. Абе какво им става на тези мъже...
Намериха заместник на Плевньо.

# 36 376
  • Разпиляна във въображението
По-скоро е партенка.

# 36 377
НОВА в момента, потвърдил е пред БТА.
Дежурният Кънчо Стойчев по темата.

# 36 378
  • Другата България
Браво.
Сигурна бях, че ще има още много такива хора, които досега не са гласували, но ще отидат на 14.11.
Няма значение за кого ще гласуваш, процентът трябва да се вдигне, за да се "бръкне" в този на статуквото, ГЕРБ и ДПС.

И какво стана сега, Герджиков. Голяма тайна, голямо нещо. Изплагиатствали са отново, вчера Деса Слави, днес Боко Радев.
Съвсем се изчерпаха горките, преди месец Боко твърдеше на всеослушание как вече е ясен кандидатът на ГЕРБ, видя нагласите, и вече обърна плочата за пореден път - сега комитет ще свиква. Освен със СДС, вероятно и с ГЕРБ. Голяма "изненада" ще е.

# 36 379
Добре, някой наистина ли вярва, че на предстоящите избори ще излезнат да гласуват повече хора, отколкото на 04.04? Ще е по-студено, ще има Ковид, на трети избори на доста хора вече им е писнало. От къде ще дойдат екстра гласовете за "подкрепения" от герп кандидат, извън твърдия им електорат?

# 36 380
Мисля, че интригата ще заведе хората до урните. А и никой не е задължен да гласува по двата избора.

Става ясно, че в ГЕРБ нямат достатъчно "чисти" личности, които да издигнат. Язък, че толкова шум вдигнаха, че уж имат. Че и допитване до структурите уж провеждали. Няма да повярвам, че най-много номинации е събрал баш Герджиков Simple Smile

Но наистина копират от БСП - личност извън техните редици, издига го ИТ, и му пришиват стабилна партийна личност като вице - жена Simple Smile Творческо безсилие.

# 36 381
  • Другата България
Добре, някой наистина ли вярва, че на предстоящите избори ще излезнат да гласуват повече хора, отколкото на 04.04? Ще е по-студено, ще има Ковид, на трети избори на доста хора вече им е писнало. От къде ще дойдат екстра гласовете за "подкрепения" от герп кандидат, извън твърдия им електорат?
Аз вярвам.
Единственото, което е много вероятно да се случи според мен, е много от електората /независимо на коя партия/, да се откаже само заради епидемиологичната обстановка. Която дотогава ще е утежнена повече от сега.
Времето няма значение, а именно в негласувалите е моята надежда.
Негласувалите досега.

# 36 382
  • София
Ама и ДеПъ сето ли нямат собствен кандидат? Резил!

Какво му е на Мустафа Карадайъ? На НГ освен преводач за хората със слухови увреждания ще си имаме и субтитри на български. 😊

Аз имам особено мнение за Карадайъ. Смятам, че владее отличен български, винаги казва говориМ, вършиМ, правиМ, вместо -МЕ-канията на Петков, Борисов и другите. Но нарочно натъртва турския акцент, все пак е председател на ДПС.
Имала съм служебен контакт с  Карадайъ преди години, когато беше шеф на агенцията за следпреватизационен контрол и тогава си говореше на перфектен български,  сега с колегите с които заедно контактувахме тогава се бъзикаме за това как е забравил българския език.

# 36 383
Мда.Аз вече не мърдам от нас.Пролетта се отчетох със задраскана,цялата бюлетина.Лятото същият ден се качихме в колата и отпрашихме на море.Няма хора,които да подкрепим.Предлаганата стоката е кофти,развалена.Някои са препакетирани."Напредничавите'' българи в чужбина гласуват за чалгаджии и съвсем вкисват манджата.Аз съм против да се гласува само машинно.Много държа да се спазват противоепидемичните мерки,но няма власт,която да ги подкрепи и следи за изпълнението им.Няма начин да се завирам в опастност,за да направя услуга на някакви непознати,много съмнителни типове,да се налапат с власт и пари.

# 36 384
  • Другата България
Можеш ли да изложиш аргументи защо си против само машинното гласуване?
Освен очеизвадната причина да можеш да "надраскаш" цялата бюлетина?

# 36 385
  • София
@Мери, в грешка си.
Преди минути БТВ пуснаха репортаж от ЮЛИ месец.
Профилът е ясен - абсолютно разпознаваем, известен и по западните, и по източните територии. Не нашенските.
Думи на Бацето.
Звъня на мама по телефона. Казвам - имаме нов кандидат за президент - Герджиков. Тя ме прекъсва и дори не ми дава да се изкажа.
Огнян Герджиков... сериозна ли си Simple Smile
Не, мамо. И ме разбра. Бивш, дългогодишен учител и директор на столично училище.
Воала.
Профилът е изпълнен изцяло.
Някои може и с Елен да го идентифицират.
Ако са от София, не вярвам, ама знае ли човек 😊

# 36 386
  • Другата България
Сега една герберка се пенеше по ТВ, твърдейки, че се противопоставя военен срещу образование, или нещо такова, не слушам, ама докато прибирам прането, на фон чурулика лелята. Може да е била известна, не се напрегнах да прочета коя е. Сега ще наблегнат на образованието, вече започнаха, ето - сега е и момента бацковите лели ГЕРБ, които иначе се бият по гърдите, че са "десни", ама различни от тези като теб - т.нар. жълтопаветници, да се идентифицират с и да се открият в гербавия кандидат. Умен, образовен, ректор - кандидат мечта.

# 36 387
Еееее, това е Румяна Коларова Simple Smile

"Аз не съм политик, не мисля и не говоря като политик, но смятам, че всеки от нас е длъжен в даден момент да се отплати на България за всичко, което е получил от Родината и сънародниците си. Приех да бъда издигнат за кандидат за президент на България от инициативен комитет, защото смятам, че в този тежък момент на разделение и противопоставяне имам необходимите качества, за да олицетворявам единството на нацията в съответствие с Конституцията на Република България. Очаквам подкрепа от всички партии и всички български граждани" - Герджиков.

ГЕРБ са го поели вече.

# 36 388
  • Другата България
Може да е всяка, както казах, нито гледах, нито се съсредоточих - просто вървеше ТВ като фон от едната стая, аз в другата. Думите ми се сториха анти Радев, особено онова за противопоставянето.

# 36 389
  • Пловдив
Ами добра е кандидатурата на Анастас Герджиков , не може да се отрече. Аз ще гласувам за него например.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:58 от mdonkova

Общи условия

Активация на акаунт