Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 263
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 390
  • София
ГЕРБ са го поели вече.

Да. Ето и новите дрехи.
Скрит текст:

Ами добра е кандидатурата на Атанас Герджиков , не може да се отрече. Аз ще гласувам за него например.

Чудесно. 3 месеца чакане. Значи си е заслужавало Simple Smile

Хоуп, като един мой умнокрасив съпартиец Heart чакам да се включи.
Защото мисля, че това е една от целите на тази кандидатура.
Умните и красивите да гласуваме за академична личност Wink

# 36 391
Ако наистина има такава кандидатура, аз ще гласувам за него. Освен това съм завършила СУ Simple Smile

# 36 392
Набори са с Радев. 58 годишни. Не го познавам тоз човек, но ми изглежда подходящ на първо четене. Нека има избор. Погледнах фейса и тук- голямо блещене, не бил познат. Радев познат ли е бил на широката общественост?

# 36 393
  • Варна
Атанас Герджиков????Сключил договор с майка си, за 9000лв.Зам.министър при Сакскобурготски.
Радев печели служебна победа.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:09 от Viviana91

# 36 394
  • Другата България
Ох, аз пък съм завършила в Плевен, ама Горчев го няма в кандидат листата.
Чалга не слушам, Волен не го харесвам като мъж, а и бЕло не шмъркам, кой беше още....девойката с русата коса Цвета ми е много въздушна, а Лупи....поизчерпал се е.
Значи ще се наложи да гласувам за Радев.

# 36 395
Набори са с Радев. 58 годишни. Не го познавам тоз човек, но ми изглежда подходящ на първо четене. Нека има избор. Погледнах фейса и тук- голямо блещене, не бил познат. Радев познат ли е бил на широката общественост?
Е, не е Слави. Виж той, ако се беше кандидатирал можеше и да отиде на втори тур. Сума ти народ щеше да гласува за него.

# 36 396
Можеш ли да изложиш аргументи защо си против само машинното гласуване?
Освен очеизвадната причина да можеш да "надраскаш" цялата бюлетина?
Трябва да има избор м/у машина и хартиена бюлетина.Това принципно.Знаете,в много страни машините ги отрекоха.Дават бъгове,могат да се манипулират.Не надрасках,а задрасках всички муцуни в бюлетината.Те самите си го просят.
Чалга не слушам, Волен не го харесвам като мъж, а и бЕло не шмъркам, кой беше още....девойката с русата коса Цвета ми е много въздушна, а Лупи....поизчерпал се е.
Луна?

# 36 397
  • Другата България
Можеш ли да изложиш аргументи защо си против само машинното гласуване?
Освен очеизвадната причина да можеш да "надраскаш" цялата бюлетина?
Трябва да има избор м/у машина и хартиена бюлетина.Това принципно.Знаете,в много страни машините ги отрекоха.Дават бъгове,могат да се манипулират.Не надрасках,а задрасках всички муцуни в бюлетината.Те самите си го просят.
Луна?
Стига де, нали казах, че чалга не слушам, нея имах предвид. Joy
Та за машините. Ако те могат да се манипулират според теб, какво смяташ за купения вот, който именно с и чрез хартиени бюлетини държеше един немалък процент от общия такъв на определени политически сили? Проблем, известен от години, и удобно замитан именно защото определен етнос избиратели трябваше да са ухажвани и след 4 години, отново и отново? Въпросният етнос, който сега през юли дори не разбра, че има избори?

# 36 398
Луна е ангел небесен, каква чалга Simple Smile

# 36 399
Атанас Герджиков????Сключил договор,
с майка си за 9000лв.Зам.министър при Сакскобурготски.
Радев печели служебна победа.

Радев???? Като шеф на ВВС назначил любовницата си на втори щат, за да лапа две заплати. С какво РР печели служебната победа? С висшия си и неопетнен морал?

Радвам се, че ще има за кого да гласувам на президентските избори. Ще гласувам за проф. Герджиков срещу шапкаря РР.

# 36 400
  • Пловдив
Взех го от компроматите , да разведрим малко обстановката- Луна президент

# 36 401
  • Разпиляна във въображението
Само дето при Герджиков има доказано /доколкото разбирам/ конфликт на интереси - т.е. е облагодетелствал мамчето, докато при Радев няма конфликт на интереси /доказано/ Simple Smile

# 36 402
Само дето при Герджиков има доказано /доколкото разбирам/ конфликт на интереси - т.е. е облагодетелствал мамчето, докато при Радев няма конфликт на интереси /доказано/ Simple Smile

Липсата на морал в случая с РР е очеизвадна. Не е нужно някой до го доказва /доколкото разбирам/.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:26 от :::

# 36 403

Е, няма разбира се. То тогава втората му жена не му е била жена, а поджена.

# 36 404
  • Разпиляна във въображението
Е, да - назначил я. Ама другият освен, че няма морал, е действал и незаконно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт