Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 259
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 615
Хайде почна се. Професорът е маскара, а Радев целия в бяло.

# 36 616
Имаме две ПР-ки, но едната е омъжена за симпатизант на ГЕРБ, партията вероятно ще я избута за кандидат за вицепрезидент, и това коренно променя ситуацията с въпроса "Каква работа има ПР-ка във ВВС". Лицемерно едно такова.
Това, което не ми допада у Радева на мен , не е, че е  ПР-ка, а че се държи крайно неподходящо , меко казано, не само за ПР-ка, а и за съпруга на президент. Така че насочете обвиненията и разсъжденията си в друга посока, ако обичате.

# 36 617
Симпатизирайте на воля.Но имайте впредвид коя партия преизбирате. От ГЕРБ не очаквам нищо градивно и полезно. Тези кандидати ще бъдат употребени.

Пише се ПРЕДВИД......

От зелена тиква, семе няма нужда.

Пише се "от зелена тиква семе, няма нужда".

# 36 618
  • София
О, тя била съпруга на този Simple Smile Бих предположила, че връзките с ГЕРБ трябва да са тесни. Доста пари изсипаха в неговата част. Човекът добре се пласира.

Симпатична жена, интересна биография.
Мда, ще си жертва кариерата и доброто име заради болезнените амбиции на този:) Надявам се да не е вярно.

# 36 619
  • Варна
Тиквите са си тикви. Но най-вредни са кратуните от Банкя и свитата им.😄

# 36 620
Червените ескадрони в атака😂

# 36 621
Добре де, на Слави потенциалният кандидат МП Пламен някой си (даже не помня как се казваше) беше сламен човек...а Герджиков сламен човек на боко ли е?

# 36 622
  • Варна
Аз съм фен на психиатър Гълъбова. Изключително ценя партийните и диагнози.
Възхвалявате снимка на непозната дама. Критериите ви за избор на съпруг, толкова ли са ограничени?

# 36 623
Защо не гледате Панорама . АВ се ядоса за първи път, и то на Карадайъ, изпя във възходяща градация думата лъжа 4 пъти. Търкалям се от смях.
ПС от тел. Съм и пунктуацията ми е ужасна. Не ме критикувайте, моля

# 36 624
Тази вечер Панорама е  уау.

# 36 625
Ох, някъде ок. 21 и 20 е фалцетът 🤣

# 36 626
  • Разпиляна във въображението
Нов кандидат? - Лозан Панов ще го издига ИК, подкрепен от ДБ. Формулата на БСП доста вървежна Simple Smile

# 36 627
Гледам Панорама.
Бойко Василев плаче за смяна - интересни неща дискутират гостите, но той пропуска да зададе очеизвадни въпроси. Имам чувството, че мисълта му тече като плоча на грамофон с прескачаща игла.

ПС: Радева, откакто разбра, че не трябва да използва Фейсбук и да говори публично, е най-малкият проблем на Радев. Покрай ковид декоративните ѝ функции също секнаха, та ми е съвсем безразлична.

# 36 628
Петър Илиев напуска Алма Матер, 4 дни след като Етичната комисия го уличи в плагиатство.
В свой пост в акаунта си в Туитър написал: "Когато Храмът на науката е превзет от търговци и политически брокери, време е свободните хора да напуснат и да продължат да работят за доброто на Отечеството по други начини".

Не знам дали сайтът е надежден,  извинявам се, ако не е, но същото го казаха и по новините, а и статията е добра, според мен ...
http://epicenter.bg/article/Petar-Iliev-napuska-universiteta-po- … cdcZ4_83f2ecyikGA

# 36 629
Напуснал е днес, да. Точно щях да публикувам статия по въпроса. Ще си спести уволнението, но според мен ще му вземат научната степен “доктор”. Не знам дали няма да го подведат и под наказателна отговорност.

Едит: https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/10/01/4260237_petur_iliev_nap … elskoto_miasto_v/

Бил научил младите да бъдат “свободни и достойни хора”. Странни евфемизми се използват за “плагиатство” в наши дни. 🤣

Едит 2: Чудя се дали си е изплагиатствал и молбата за напускане?

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 22:07 от Hope4C

Общи условия

Активация на акаунт