Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 149
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 750
Значи Радев, освен, че заклещил турския кораб,  ни пуска и мутри ли?

# 36 751
проф. Николай Овчаров – зам.-председател на Инициативния комитет зад Герджиков. По мои анализи го виждах, като кандидатура на ДПС.
И това ме устройва. Писна ми някой да гони други, да сравняват, обиждат, оценят моята почтеност и т.н.
Време е за малко спокойствие и наистина да спрем да се делим.
Върл противник съм на ДПС, но искам и спокойно да живеем, а това няма как да изключи хората които те представляват.
Ако Герджиков не ме разочарова до изборите с нещо, ще гласувам за него.

# 36 752
Време е за малко спокойствие и наистина да спрем да се делим.
Няма как да не се деля и разграничавам от хора, подкрепящи и харесващи боко, пкп, биков и сие.

# 36 753
Все още не съм гледал изказване на Герджиков, но ако отиде на балотаж с РР сигурно ще го подкрепя, Лозан Панов също го предпочитам пред Радев.

# 36 754
Лозан Панов е уместна кандидатура, но не е много представителен и жена му е ужасна и компрометираща.

Президент обединител според мен означава такъв, който да представлява  държавата, а не част от гласоподавателите  и да   буди уважение като личност  у максимален брой хора, а също  и да не проявява ежедневно злобна пристрастност. Смятам че е съвсем постижимо.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 01:01 от Iris04

# 36 755

Президент обединител според мен означава личност, която да представлява  държавата, а не част от гласоподавателите  и да   буди уважение с личността си у максимален брой хора, а също  и да не проявява ежедневно злобна пристрастност. Смятам че е съвсем постижимо.
Да, Радев напълно отговаря на описанието.

# 36 756
Друго му е прозвището на Радев, с него и ще си остане

# 36 757

Мисля, че никой не отрича, че PR-ите на ГЕРБ са царе на първосигналните внушения. Но те рядко отговарят на реалността.

Всъщност Радев какво каза - дясното ли ще обединява, лявото ли? Или не дели избирателите на ваши и наши? Защото Герджиков /ако съдя по думите му/ засега ще "обединява" само едната част от гласоподавателите, както всъщност е и нормално при избори. След изборите ли ще "обединява" останалите и как смята да го направи след като се е заявил като представител само на десните /докато най-вероятно е представител само на ГЕРБ/?

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 01:12 от Vapor

# 36 758
Нищо не казва Радев. Често повтаря, че върнал държавността.

# 36 759
Ами върна я. Държавата до вчера беше на Боко.

# 36 760
Нищо не казва Радев. Често повтаря, че върнал държавността.

И дано наистина започне да се връща, както пожелава не само той, а вярвам и доста други. Предполагам, че е въпрос на доста време и усилия, но ми се иска да вярвам, че е неминуемо.

# 36 761
  • Другата България

Мисля, че никой не отрича, че PR-ите на ГЕРБ са царе на първосигналните внушения. Но те рядко отговарят на реалността.

Всъщност Радев какво каза - дясното ли ще обединява, лявото ли? Или не дели избирателите на ваши и наши? Защото Герджиков /ако съдя по думите му/ засега ще "обединява" само едната част от гласоподавателите, както всъщност е и нормално при избори. След изборите ли ще "обединява" останалите и как смята да го направи след като се е заявил като представител само на десните /докато най-вероятно е представител само на ГЕРБ/?
Това ли е казал?
Дели избирателите на десни и леви?
Както казах, нямам време за новини.
Ако е така, "браво". Президентът не е ли на страната и на всички българи, не на определени посоки и конфигурации?

# 36 762
  • София
Ами върна я. Държавата до вчера беше на Боко.

Точно така. Развали им "рахатлъка".
Това им е болката, за никакво обединение не става въпрос.
Прикриват се зад популизъм.

# 36 763
Това ли е казал?
Дели избирателите на десни и леви?
Както казах, нямам време за новини.
Ако е така, "браво". Президентът не е ли на страната и на всички българи, не на определени посоки и конфигурации?

Каза, че разчита на подкрепа от всички партии, особено от десните и дясно-центристките. Понеже при липса на член 1 няма президент, който да бъде подкрепен от всички партии - това би направило изборите излишни - естествено е да разчита не тези партии, които спомена изрично - десните. Мисля, че това е нормално и напълно оправдано, когато се заявяваш като поддръжник на някаква идеология - да разчиташ на избирателите, които подкрепят именно нея, а не обратната. Но за какво обединение може да става дума тогава? Около какво ще обединява хората един десен /или просто ГЕРБ-аджийски?/ кандидат,  със смътното послание "Мога да обединя всички около наш общ идеал. В момента нямаме национален идеал, имаме нужда да се обединим около нов".

Няма начин лявото или дясното да обединят всички. Борбата с корупцията обаче би могла.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 01:34 от Vapor

# 36 764
  • Другата България
Благодаря ти.
Наистина нямам време за новини, много време, работя предимно нощем напоследък, а тук стана нечетимо, та и тук прескачам.
Интересна поне за мен е тази кандидатура, вероятно съм предубедена, но само свързаността с Боко ме кара да съм подозрителна.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 02:49 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт