Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 038
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 765
  • Варна
Бойко няма газохранилище нито атомна централа. Но същите избиратели, чакат цените и времето от соца. Проста нация, уви.
Цените на хр.стоки могат за паднат, по елементарен начин.Никой да не пазарува поне седмица. Пазарът ще се саморегулира. Запасяването, води до повишаване и спекула.

# 36 766
Скрит текст:
Всеки, който призовава за обединение на партии и хора, трябва да попита дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията", поясни пред Нова тв Янаки Стоилов.

Много е прав Янаки Стоилов. Много хора не са съгласни да се "обединят" с шайката. Въобще ГЕРБ разбират обединението като нещата да си останат както досега.
"Разделението означава поредица от тежки и трудно разрешими социални конфликти, тежки противопоставяния, за които не се търси съгласието, единението и компромиса, а безсмисленото противоборство. Нараняване душата на хората, създаване на излишни пречки да реализират собствения си живот по-добре, както те желаят"
Не могат да се решават национални задачи, ако не преодолеем проблемите с омразата и с агресията, които са реална последица от разделението в обществото.
https://bntnews.bg/bg/a/margarita-popova-razdelenieto-v-obshches … a-na-drzhavata-ni
Това е казано през 2017 година. /Благодаря на Vapor, че го припомни!/

Много е плитко да се мисли, че народа е единен, а са отцепени олигарсите, защото зад ГЕРБ и ДПС /явно те се определят като такива/ има близо 1 млн. хора от същия народ.
Вероятно за ИТН всички "партии на статуквото" са олигарсите, а за ХИ всички, които не искат да го приемат за равноправен коалиционен партньор.
Приказките, че борбата е срещу  мутри, олигарси и т.н., са пълни глупости, зад които се крие или безсилие и невъзможност да се справят, или просто не искат да се спаряват.
Разделяй и владей, работи перфектно, предвид цялата ситуация в момента.

# 36 767
Волен Сидеров по Нова, ще ни вадел от НАТО!

# 36 768
  • Другата България
Аз лично него и Луна ги меря с един аршин.
Спешна нужда има от промяна в законодателството относно критерии и условия за кандидатиране на подобни хора за такива длъжности.
Както и от въвеждане на образователен ценз, даващ право на гласуване.

# 36 769
  • София
Той съвсем изтрещя, щом започна и със следите в небето да ни занимава.

КП на бтв.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 09:01 от Andariel

# 36 770
Лозан Панов е уместна кандидатура, но не е много представителен и жена му е ужасна и компрометираща.

Коя жена му и какви компромати имат срещу него?
Сещам се за една командировка до САЩ и бунгало на морето.
И двата са смешни и глуави.

# 36 771
КП е канадец! Сам си го потвърди. Бил мечтател. Ами да си помечтае още.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 14:25 от fatalina

# 36 772
  • София
Да, и като попълвал декларацията за гражданство преди да стане министър искрено вярвал, че вече не е канадски гражданин! ВЕрвам ти, брато, че си вЕрвал!

# 36 773
Кирил Петков в момента по bTV.
Стига с това гражданство, какво като е канадско. Важното е какво ще направи - ето, вторият мандат е техен и ще направят правителство.

# 36 774
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не чувам нищо по-различно от това, което е казвал до момента по казуса. 1:1 си е.

Второ правителство вече Радев показва, че леви и десни могат да работят успешно заедно и да вършат работа. Сплотени са, виждаме ги често заедно по пресконференции и брифинги. Едни по-успешни от други, но работят добре и те са на преден план, а не Янев. В неговия ИК има хора от ляво и от дясно. Докато зад Герджиков и Панов са само десните. Трябва да разширят обхвата и да не се средоточват само в дясно.

Не знам нищо за жената на Панов, но и във фейса се коментира нещо за миналото й.

# 36 775
  • София
Сега е с една степен по-нагъл. Определено има смисъл, че е учил в Харвард, съвсем сериозно го казвам.

"важното е да съберем 121 депутата с .... хора и да доотворим вратата на нашето лого+. Невероятен, вече съм му фенка!

# 36 776
Цитат
Почтеният Петков дори “даде указания” на Конституционния съд какво трябва да вземе предвид, решавайки казуса му.

Конституцията обаче е категорична - датата на отказ от гражданство се счита от датата на документа, с който съотвената страна удостоверява, че лицето вече не е нейн гражданин.

В случая Кирил Петков е имал двойно гражданство в момента на назначаването си за служебен министър - 12 май 2021 и е бил такъв до 20 август 2021 - повече от три месеца.

Такова нарушение на Конституцията България не помни!

И така - това са почтените. Simple Smile Представям си какво щеше да бъде, ако бяха непочтени. Simple Smile

# 36 777
Кирил Петков в момента по bTV.
Стига с това гражданство, какво като е канадско. Важното е какво ще направи - ето, вторият мандат е техен и ще направят правителство.
То точно това ги вади извън кожата им. 🤣🤣🤣
И явно понеже няма какво друго да извадят и определят канадското му гражданство като осмия смъртен грях.
Ех, ако във всеки техен пост повтаряха така и за кражбите на тиквата...ама явно да имаш канадско гражданство е по-лошо.

# 36 778
Не съм очаквала интелигентен човек като Я.Стоилов да прави подобни аналогии. Това си е чист удар под кръста с опорка.
Тези не са добре. Т.Дончева атакува с фейк новини, Я.Стоилов с опорки.

Бяха сигурни че РР ще бъде преизбран. Вече не са така убедени.
Аз не понасям шапкарското му поведение. За мен това е един киселяк и присмехулник.
А комунистите, които го пазят, трябваше да са лишени от достъп до каквато и да е власт, както и децата им. България е окрадена на първо време от тях.

# 36 779
  • София
Кристина, то е като при изневярата - какво като е лъгал жена си, няма да лъже мен, важното е, че с мен ще е честен и ще живеем дълго и щастливо, той ми обеща!

Общи условия

Активация на акаунт