Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 021
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 735
КС ще се произнесе по въпроса дали е законосъобразен указът на президента за назначаването на служебен кабинет. Ако датата е 20 август, е вярно, че и да не се произнесе, е ясно положението.
Но толкова хора очакват това решение, редно е да дочакат.
Както обикновено - след дъжд качулка
Отново КС пропуснаха момента Sad. … както обикновено всички институции в БГ.

# 36 736
  • София
Казали са, че ще подкрепят на втори тур Герджиков.

Не знам доколко е вярна и окончателна информацията, но вицето на Панов също е жена, руса, писателка - Мария Касимова-Моасе.
Става все по-забавно. За съжаление, ДБ сами си ограничават потенциалния резултат с тези "бутикови елитарни" кандидатури.

Мисля, че тази кандидатура е по-скоро имиджово действие. Не вярвам да имат илюзии, че ще победят. По-скоро: "Ето, ние можем да издигнем кандидат, който е достоен съперник на академичния кандидат." И т.н.

# 36 737
Хи-хи, Лозан Панов на белотаж Joy. Не знам как ви идват такива авангардни идеи. Това е класически разединител - успя да раздели съдиите на две фракции. Съпругата му е ходещ компромат - я потърсете за черния лебед и тогава залагайте. Все по-вероятен ми е белотаж с Луна.
Повечето съдии, които подкрепиха Лозан Панов за избирането му за председател на ВКС, оттеглиха отдавна подкрепата си от него. Наистина успя да разедини магистратите. Кой ще гласува за Лозан Панов, че да стигне до балотаж?
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/magistrati-izbrali-lozan-p … avkata-mu-2226460
Ами сеирджите биха гласували. Имам предвид - Деси Радева е като възпитаничка на католически пансион пред Бети Панова:
https://www.google.com/amp/s/www.capital.bg/politika_i_ikonomika … _i_nema_takuv/amp
Отворено писмо на Бети Панова до Делян Пеевски. Ама преди 3-4 години само шепа юристи се забавляваха с нея, а сега се предоставя възможност на цял един народ.
Интересно ми е кога ще се стигне до сделките й с Артекс. Тъй де, апартаменти в Изток на цена от 200-300 евро квадрата си умение.

# 36 738
Новините ще са ти поне интензивен шок
Бб го няма, ако питаш Рр  дей го, скрил се е под тогата на Ректора на Су
Второто не го разбрах, но ще наваксам утре сутринта. Сега мисля за начало да се наспя като хората...

# 36 739
Всеки, който призовава за обединение на партии и хора, трябва да попита дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията", поясни пред Нова тв Янаки Стоилов.
 https://www.dnes.bg/politika/2021/10/02/ianaki-stoilov-iznenada- … -gerdjikov.505626

Не съм очаквала интелигентен човек като Я.Стоилов да прави подобни аналогии. Това си е чист удар под кръста с опорка.
Тези не са добре. Т.Дончева атакува с фейк новини, Я.Стоилов с опорки.

# 36 740

Не знам доколко е вярна и окончателна информацията, но вицето на Панов също е жена, руса, писателка - Мария Касимова-Моасе.
Става все по-забавно. За съжаление, ДБ сами си ограничават потенциалния резултат с тези "бутикови елитарни" кандидатури.

Мисля, че тази кандидатура е по-скоро имиджово действие. Не вярвам да имат илюзии, че ще победят. По-скоро: "Ето, ние можем да издигнем кандидат, който е достоен съперник на академичния кандидат." И т.н.

И на балотажа, за свой срам, ще призоват привържениците си да гласуват за...Радев.

# 36 741
Скрит текст:

И на балотажа, за свой срам, ще призоват привържениците си да гласуват за...Радев.

Защо за срам? Радев има своята роля за разместването на пластовете и застана на страната на протестиращите. Нормално е да го подкрепят, но ще е доста срамно ако подкрепят кандидата, чийто ИК се оглавява от Радомир Чолаков.

# 36 742
Всеки, който призовава за обединение на партии и хора, трябва да попита дали мнозинството от българските граждани са съгласни да се обединят с олигархията", поясни пред Нова тв Янаки Стоилов.

Много е прав Янаки Стоилов. Много хора не са съгласни да се "обединят" с шайката. Въобще ГЕРБ разбират обединението като нещата да си останат както досега.

# 36 743
Аз така и не разбрах защо някои граждани се обидиха, когато РР се обяви против мутрите,  и го нарекоха "разединител". Почувстваха се разделени от мутрите ли, от мафията ли, не знам. Голям зор да са в един кюп с тях.

# 36 744
Вероятно защото взе да ги пуска.

# 36 745
Специално за мутрите е прав. Но за много други неща, според мен, не провежда елегантна политика, а някакви нелепости. Неподходящи като начин, време,място и т н. Направо вече ми е на едно ниво с Волен, мая и Каракачанов. Би плещил всичко, което се харесва, само дето мая вече доби една обиграност,докато тия останалите са нелепи до припадък
Лично мнение

# 36 746
  • София
Аз така и не разбрах защо някои граждани се обидиха, когато РР се обяви против мутрите,  и го нарекоха "разединител". Почувстваха се разделени от мутрите ли, от мафията ли, не знам. Голям зор да са в един кюп с тях.

Аз изобщо не разбрах как някой ме бил разединил с някой, сега пък иска да ме обединява.
Съжалявам, но не желая.
Голям човек съм. Имам собствена глава на раменете си. Ползвам я по предназначение.
Нямам нужда някой да мисли вместо мен, и да ми вменява необходимости, от които нямам нужда.
Някой трябвало да обедини разединения ни народ 🙄

# 36 747
Искаш да кажеш, че не си се почувствала разединена? От една година те убеждават в това.

# 36 748
Специално за мутрите е прав. Но за много други неща, според мен, не провежда елегантна политика, а някакви нелепости. Неподходящи като начин, време,място и т н. Направо вече ми е на едно ниво с Волен, мая и Каракачанов. Би плещил всичко, което се харесва, само дето мая вече доби една обиграност,докато тия останалите са нелепи до припадък
Лично мнение

Според мен човекът говори все едно и също и при това е доста обран в приказките си, но затова пък предизвиква изключително широкоспектърни реакции от "писна ми всяка Нова година да му слушам мрачните приказки" до "би плещил всичко, което се харесва".

Лично мнение.

# 36 749
  • Варна
Вероятно защото взе да ги пуска.
Помилвал е някого ли?
Мислех, че съда "ги пуска". След като "компетентната" прокуратура "ги хване".

Общи условия

Активация на акаунт