Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 183
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 840
  • Варна
Алена, отдавна е тиквен пиар. Добре заплатена е. Вещаеше апокалипсис след Борисов. Може да афишира, че той е с извънземно днк.
Ще срине цените на газа и ще вдигне жизнения стандарт. Той пребори и пандемията, според изказванията му.😁

# 36 841
  • Разпиляна във въображението
Добре е, че Митева има кауза иначе щеше да е друг военен. Имали са много кандидат военни за вице.  Кауза, кауза, кауза. Ще вземе да ни втръсне и тази дума както стана със "суверен".

Иначе се надявам, че и други поделения вече ще получат вниманието и финансовите инжекции, на които се радваше поделението на съпруга й.

# 36 842
  • Пловдив
Явно сте свикнали на ежедневни компромиси с честта, честността и законността. Щом един е така, може и другите така. Ако се каже нещо за Радев, КП или друг от новите - веднага изкачат хора да дават за пример старите.
Безумно е.
Очаквала съм от хора, които се обявяват за почтени да уважават законите на страната, на която са граждани. За мен редно беше в момента, в който излезе информацията, че КП е с двойно гражданство - той да си подаде оставката, да изчака документа си и да влезе с вдигната глава в партийните битки.
И на мен не ми харесват някакви неща, но не нарушавам законите. Ако наруша закона - трябва да си нося отговорността, независимо как аз го приемам и какво ми е в главата.

Хареса ми словото на Герджиков, надявам се да избяга от хейтърството. Хареса ми Невяна Митева, изглежда слънчев човек.

# 36 843
В първият момент се учудих на решението на Касимова-Моасе,но после като си спомних какви политкоректни текстове пишеше - че то си е логично. От нейна гледна точка. Но е закъсняло. А ако тя сериозно си мисли,че може да спечели,значи си е чистак-бърсак интелектуалка,тоест откъсната от реалността. Yum

# 36 844
  • София
Ще може ли да представиш колко пъти ГЕРБ са нарушили Конституцията на България и кои точно членове и алинеи са нарушили?
Те не просто, че нарушаваха, те направо си пишеха закони в тяхна и тази на приближените им полза. Много ярък пример за това е поправката "Златен век" на Артекс.

Ами хазарта?

# 36 845
  • Варна
иланг-иланг, Герджиков също е нарушил закона.Облагодетелствал е майка си. Корупционната практика на ГЕРБ е необятна.

# 36 846
  • Разпиляна във въображението
Ох, Герджиков нарече Борисов "премиер" Simple Smile Така и не разбрах как се стигна до номинацията му. ГЕРБ казват, че Вълчев казал, че ще издигат Герджиков и да го подкрепят. Герджиков казва, че Вълчев дошъл при него и му предложил да говори с Борисов и той се съгласил. Но основно търси десните, дясно-центристите и накрая всички останали.

Жалко, че не дадоха думата на Митева за въпроси, ами Чолаков ги подкара.

# 36 847
За мен също е безумно, че точно политиците, които сега зоват за спазване на Конституцията, са си затворили очите за абсолютно същия казус през 2009 г. Пълно лицемерие.

# 36 848
иланг-иланг, Герджиков също е нарушил закона.Облагодетелствал е майка си. Корупционната практика на ГЕРБ е необятна.
За да не е просто удобно подхвърлена от нечии медии информация.
Пресцентърът на КПКОНПИ предоставя пълния текст на решението на  …  от 05.02.2020 г.

# 36 849
Симеон Дянков никога не е бил американски гражданин, още тогава е проучен въпросът,

но Георги Димитров е бил съветски гражданин, кога възстановява българското си гражданство ....

# 36 850
Значи новите почтени може да нарушават законите, защото старите непочтени също са го правили...
От трън та на глог.

# 36 851
Напротив, Симеон Дянков сам казва като министър в началото на първото правителство на ГЕРБ, че възнамерява да се откаже от американското си гражданство. Отне му ок. 1 година.
Съвсем по казуса с лицемерието.

Значи новите почтени може да нарушават законите, защото старите непочтени също са го правили...
От трън та на глог.

Ако може старите непочтени, сега брандирали се като нови обединители, да отговорят на простия въпрос защо за Дянков може, а за Петков не може Simple Smile Да разберем най-накрая каква е разликата.

# 36 852
  • Пловдив
От трън та на глог.
и като капак на новите им викаме почтени и те ще класифицират останалите хора като ПОЧТЕНИ, съобразно техни критерии...

от уикипедия е информацията:
...По-късно пресслужбата на Министерството на финансите разпространява декларация, че „г-н Симеон Дянков е български гражданин, който през годините на служба в Световната банка е бил с дипломатически статут. Световната банка е международна финансова институция, в която работят и сътрудничат експерти от цял свят, а нейният централен офис е разположен във Вашингтон, САЩ. Назначаването на г-н Симеон Дянков на позицията вицепремиер и министър на финансите не е в разрез нито с Конституцията на Република България, нито с някой от законите на страната.“ [11]

# 36 853
От трън та на глог.
и като капак на новите им викаме почтени...

от уикипедия е информацията:
...По-късно пресслужбата на Министерството на финансите разпространява декларация, че „г-н Симеон Дянков е български гражданин, който през годините на служба в Световната банка е бил с дипломатически статут. Световната банка е международна финансова институция, в която работят и сътрудничат експерти от цял свят, а нейният централен офис е разположен във Вашингтон, САЩ. Назначаването на г-н Симеон Дянков на позицията вицепремиер и министър на финансите не е в разрез нито с Конституцията на Република България, нито с някой от законите на страната.“ [11]

Чудесно, значи Кирил Петков не трябва да се тревожи повече Simple Smile

# 36 854
По въпроса за Дянков, да пусна нещо без коментар,  като Милка 22 :
www.eurochicago.com/2010/01/narushi-li-konstitutsiyata-ministar-simeon-dyankov/

Общи условия

Активация на акаунт