Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 995
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 780
ГЕРБ разбират обединението като нещата да си останат както досега - написах, че нещата няма как да си останат "както досега" ...
Всеки /всяка партия/ си го представя, както му е удобно /както му изнася/ и развива теорията си на тази база. Народът да го ду ....

# 36 781
Кирил Петков в момента по bTV.
Стига с това гражданство, какво като е канадско. Важното е какво ще направи - ето, вторият мандат е техен и ще направят правителство.
То точно това ги вади извън кожата им. 🤣🤣🤣
И явно понеже няма какво друго да извадят и определят канадското му гражданство като осмия смъртен грях.

Т.е. според тебе може да премахнем всички закони, начело с основния закон - Конституцията на България. И да действаме не според законите и конституцията, а, както казват руснаците, "по понятия". Simple Smile Сиреч, ако нещо ти се вижда и го "чувстваш" да е законно - значи е законно. Simple Smile

# 36 782
  • София
Кристина, то е като при изневярата - какво като е лъгал жена си, няма да лъже мен, важното е, че с мен ще е честен и ще живеем дълго и щастливо, той ми обеща!

Мне, по-скоро е - и бившият ми ме лъжеше, ама ми крадеше парите от портмонето, този ме лъже, ама поне носи пари вкъщи и мие чиниите Grinning

# 36 783
Не съм очаквала интелигентен човек като Я.Стоилов да прави подобни аналогии. Това си е чист удар под кръста с опорка.
Тези не са добре. Т.Дончева атакува с фейк новини, Я.Стоилов с опорки.
А комунистите, които го пазят, трябваше да са лишени от достъп до каквато и да е власт, както и децата им. България е окрадена на първо време от тях.
В смисъл, какво имаш предвид- който е бил член на БКП, или родители,  баби, дядовци са били, не е трябвало да припарват до властта?

# 36 784
Т.е. според тебе може да премахнем всички закони, начело с основния закон - Конституцията на България. И да действаме не според законите и конституцията, а, както казват руснаците, "по понятия". Simple Smile Сиреч, ако нещо ти се вижда и го "чувстваш" да е законно - значи е законно. Simple Smile
Това е толкова псевдо-маралистко, предвид, че защитавате хора, които 12 години тотално погазваха всякакви закони и беззаконието беше основния им принцип на управление.
Сега се сетихте, че законите трябвало да се спазват. АйдИ, молА вИ сА.
Този псевдо морал можете да го проповядвате на децата си, които ще ви се вържат.

# 36 785
Не съм очаквала интелигентен човек като Я.Стоилов да прави подобни аналогии. Това си е чист удар под кръста с опорка.
А комунистите, които го пазят, трябваше да са лишени от достъп до каквато и да е власт, както и децата им. България е окрадена на първо време от тях.
В смисъл, какво имаш предвид- който е бил член на БКП, или родители,  баби, дядовци са били, не е трябвало да припарват до властта?

Нарича се лустрация, направиха го в постнацистка Германия и в някои по-развити посткомунистически страни.

# 36 786
  • Буркина Фасо

олио - от 2,80 лв на 3,10 лв за последните 2 седмици, захар от 1,35 на 1,50 лв и т.н.
старо ти е инфото Smiley

# 36 787
В смисъл, какво имаш предвид- който е бил член на БКП, или родители,  баби, дядовци са били, не е трябвало да припарват до властта?

Нарича се лустрация, направиха го в постнацистка Германия и в някои по-развити посткомунистически страни.
Ами нашите бивши членове на БКП,  дето все драпат за власт, какво ги правим? Това, че се правиш, че не си бил член на БКП, и постоянно плюеш по комунистите, не ти изтрива миналото.

# 36 788
Това е толкова псевдо-маралистко, предвид, че защитавате хора, които 12 години тотално погазваха всякакви закони и беззаконието беше основния им принцип на управление.
Този псевдо морал можете да го проповядвате на децата си, които ще ви се вържат.

Ще може ли да представиш колко пъти ГЕРБ са нарушили Конституцията на България и кои точно членове и алинеи са нарушили?

# 36 789
Аз пък не чувам нищо по-различно от това, което е казвал до момента по казуса. 1:1 си е.

Второ правителство вече Радев показва, че леви и десни могат да работят успешно заедно и да вършат работа. Сплотени са, виждаме ги често заедно по пресконференции и брифинги. Едни по-успешни от други, но работят добре и те са на преден план, а не Янев. В неговия ИК има хора от ляво и от дясно. Докато зад Герджиков и Панов са само десните. Трябва да разширят обхвата и да не се средоточват само в дясно.

Не знам нищо за жената на Панов, но и във фейса се коментира нещо за миналото й.

Абсолютно си права. "Разединителят на нацията" показа нагледно как е възможно хора с различна политическа ориентация да работят заедно в екип в името на обща кауза. Борбата с корупцията трябва да е такава кауза и това се очаква от по-голямата част от обществото. И справедливост разбира се. Обединителите могат да се поучат и да разширят малко хоризонта си извън чисто партийните послания и клишетата, че ще обединяват.

# 36 790
Нищо не казва Радев. Често повтаря, че върнал държавността.
Нищо не върна, а я взе ...

# 36 791
Скрит текст:
Ще може ли да представиш колко пъти ГЕРБ са нарушили Конституцията на България и кои точно членове и алинеи са нарушили?
И щом ГЕРБ са го правили, на всички други е простено и позволено да го повтарят. Логика.

Има ли решение на КС относно КП?

# 36 792
Кристина, то е като при изневярата - какво като е лъгал жена си, няма да лъже мен, важното е, че с мен ще е честен и ще живеем дълго и щастливо, той ми обеща!

Мне, по-скоро е - и бившият ми ме лъжеше, ама ми крадеше парите от портмонето, този ме лъже, ама поне носи пари вкъщи и мие чиниите Grinning

Нещо не ми се връзва, в българския случай бившия носеше парите вкъщи, а новият не се знае още дали въобще нещо ще носи, защото не сме живели с него.

# 36 793
Аз пък не чувам нищо по-различно от това, което е казвал до момента по казуса. 1:1 си е.

Второ правителство вече Радев показва, че леви и десни могат да работят успешно заедно и да вършат работа. Сплотени са, виждаме ги често заедно по пресконференции и брифинги. Едни по-успешни от други, но работят добре и те са на преден план, а не Янев. В неговия ИК има хора от ляво и от дясно. Докато зад Герджиков и Панов са само десните. Трябва да разширят обхвата и да не се средоточват само в дясно.

Не знам нищо за жената на Панов, но и във фейса се коментира нещо за миналото й.

"Разединителят на нацията" показа нагледно как е възможно хора с различна политическа ориентация да работят заедно в екип в името на обща кауза.

Ако "общата им кауза" е от двукратно до трикратно поскъпване на цените за периода на радевото правителство - тогава да, справят се блестящо. Simple Smile

# 36 794
Те не просто, че нарушаваха, те направо си пишеха закони в тяхна и тази на приближените им полза. Много ярък пример за това е поправката "Златен век" на Артекс.

Общи условия

Активация на акаунт