Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 908 982
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 100
То само Пеевски да е неморален в листите. Айде да кажем, че е най-неморалният, но има и други дето не му отстъпват особено.

# 38 101
Пеевски е глупак! Силата на един олигарх е в това да стои далеч от хорските очи и уши,и да дърпа конците зад кулисите. Вместо това,той се изтъпани пред целият свят като стана депутат и даже искаше да оглави ДАНС! Те и затова го включиха в списъка "Магнитски". Ако беше си стоял "на сянка",никой нямаше да се интересува от него. Предполагам.

# 38 102
  • Другата България
Гледам по новините протестиращите с тежката техника на жълтите павета, слушам ги, особено тези с по-мургав цвят на кожата, как декламират като по учебник едно и също - че нямали пари да си плащат тока, ти да видиш, изведнъж се сетили, че тока се плаща, а един дори остана изненадан от въпроса за какво протестира и смутолеви : "за по-добър живот"....ако не беше тъжно, много тъжно, щеше да е смешно. Запахата на един багерист, че утре ще започне с багера да копае жълтите павета дори няма да я коментирам, спомням си тук преди една година какво възмущение предизвика един или една, които изкопаха част от паветата по време на онези протести и с тях замеряха когото сварят, та спомням си онзи акт какво възмущение предизвика, сега нещо не виждам отново поругаването на паветата да е скандално за софиянци, но вероятно е заради лошото време. Blush
Та с интерес следя тези протести, много "интересни" хора виждам на тях, поне аз.

# 38 103
Пеевски е глупак! Силата на един олигарх е в това да стои далеч от хорските очи и уши,и да дърпа конците зад кулисите. Вместо това,той се изтъпани пред целият свят като стана депутат и даже искаше да оглави ДАНС! Те и затова го включиха в списъка "Магнитски". Ако беше си стоял "на сянка",никой нямаше да се интересува от него. Предполагам.

1. Има имунитет.
2. Държавата го пази.

# 38 104
Имунитетът с нищо не може да го предпази... А аз ако бях олигарх,никога нямаше да се доверя на държавата да ме "охранява"...

# 38 105
  • София

Той няма избор да си стои на сянка. Каквото му наредят, това прави. Затова и заплаши, че много щял да говори и за други хора. Истинските кукловоди са в сянка.

# 38 106
Всички го пазят, защото е удобен - хем поема плюнките, хем под сянката му се крият останалите. Изкараха две имена от списъците с Досиетата "Пандора" и голяма работа свършиха. Останалите 170 фирми, които са в тези същите досиета .... мълчание.

" Протестът на строителите е заложена бомба от Борисов и хората му." - мъдрото заключение на Мика Зайкова.
Комитова от къде да вземела пари. А Комитова половин година не можа да реши този проблем, на кого е плащано и на кого не.
И проблемите със строителството, не са само при пътищата.
И Манолова нали разследваше, какво установи.

# 38 107
  • Разпиляна във въображението
Каквото са установили е в прокуратурата. Депутатите решиха да не направят още една "мръсна стъпка" и да узаконят наддоговореното от борисовото правителство. Странно е да кажат строителите, че нямало никакъв диалог с министерството. Това е откровена лъжа.

Ако имат право хората да протестират да го правят. Подозирам, че се "побутнати".

А Прокуратурата започнала работа по 20 сигнала от СП, основно АПИ, магистрали, язовири, 3 за евросредства /но те са по компетенцията на европрокуратурата/ и т.н.

# 38 108
  • София
Не го разбирам това с подписите за президентските избори- искате да кажете, че и Луна събира такива подписи ли? За какво се събират точно?

# 38 109
  • София
В края на 2012 година също имаше протести на "пътищари", които бяха излезли с тежка техника на жълтите павета. Тогава Йорданка Фандъкова им поиска хиляди левове гаранция, заради това, че няма да повредят културно историческото ни наследство.
Сега тя е отново кмет. Нещо за наследството да сте чули 😀
Борисов не може да изкара обикновени хора, които да протестират за/против каузи. Това го знаем. Изкарва по браншове, и този филм сме го гледали.
Няма да ни изненада.
Скрит текст:
Ако имате познати, които работят в строителния бранш (особено в големи фирми) си поговорете дали изобщо са спрели да работят.
Аз имам информация за Джи Пи Груп, Трейс и Калистратов. Все от приближените.
Бачкат, като луди.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 17:59 от ninnann

# 38 110
Не мога да намеря къде е програмата на новата партия "Промяната продължава".
  Или още не са я качили никъде?
Дали ще бъде конкретна, по сектори, а не общи приказки като на ибгни. Интересува ме конкретно в здравеопазване и образование какви са стъпките им за промяна, но нищо не намирам да прочета.

# 38 111
Защо държавата тегли 500 млн. лв., нов дълг?  Thinking

# 38 112
Защо държавата тегли 500 млн. лв., нов дълг?  Thinking
Защото за 12 години станахме много богати.

# 38 113
# 38 114
Алеле мале, какво става? Зимата още не е започнала...
https://www.vesti.bg/bulgaria/konstantin-stamenov-krib-obmisliam … i-na-toka-6132329

Общи условия

Активация на акаунт