Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 903 402
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 205
За съжаление ДПС са може би единствената организирана, дисциплинирана и последователна партия. За съжаление техните и моите интереси и мироглед не съвпадат.
Организация, дисциплина и последователност са повече от достатъчно. Интересите са следствие.
@Diorela
Тях ги вълнува само дали дискотеките в Студентски град ще са отворени и дали ще има купон на жълтите павета където могат да изразят "гражданската" си позиция.

Другото идва после...

# 38 206
Mr. Smith, после, после, ама по мое време това се учеше в гимназията, що е то суверен. Не очаквах, че са чак толкова необразовани и е така масово. Все си мислех, че студентите  са интелигентна и образована част от младежите.

# 38 207
  • Разпиляна във въображението
То Ицо Хазарта може би има повече заявени граждански позиции от някои кандидат-президенти Simple Smile

# 38 208
  • София
Откога професията музикант се състезава с професията пожарникар по обидност?

# 38 209
Преди време Ицо Хазарта беше написал нещо във ФБ във връзка с дискусия по някакъв въпрос. Не бях съгласна с мнението му, написах и човекът ми отговори спокойно и възпитано какво е искал да каже всъщност. Направи ми много добро впечатление, защото му бяха писали сигурно хиляди хора, но е намерил време да  се извини и изясни позицията си на една напълно непозната жена.

# 38 210
  • София

Може би след номинацията на Калин Вельов за министър на културата 😉

# 38 211
  • Варна
Опит за привличане на млади избиратели.
Не знаят анкетираните, защото менторите им са апатични. Взимат си кеша и раздават дипломи ангро.

# 38 212
Ицо Хазарта може да е всякакъв, но със сигурност е доста по-адекватен от г-н "чисто нов костюм, носил съм го само два пъти в НС" Калин Вельов.
Скрит текст:
ПС. Да му имам пирсинга, да му имам.

# 38 213
Е, то от този всеки ще е по-адекватен, извинете.

# 38 214
Опит за привличане на млади избиратели.
И на отблъскване на стари Wink

# 38 215
От когато правим опити да вкараме в релсите на политиката професионалните качества на дадена личност. Например когато изтъкваме професионалните качествата на един ас от военната авиация и възпитаник на елитно военно училище в САЩ, който е действащ политик в момента.

Вместо да оценяваме качествата им като политици, сравняваме качествата им като професионалисти в дадена област.

# 38 216
https://novini.bg/bylgariya/izbori/685484
 "РИК - Стара Загора отказа регистрация на листата на "Демократична България""
Какво става?

# 38 217
Има официално становище. Прочетете го?
липсват валидно подписани предложение (Приложение №73-НС) и пълномощно на приносителите от Атанас Петров Атанасов и Христо Любомиров Иванов, в качеството им на представляващи Коалиция ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ.

# 38 218
Един е окичен като Калин Вельов,друг е чист като утринна роса.
Обобщение - секи да прай кот си иска. Yum

# 38 219
Така ли обобщихме най-накрая?

Общи условия

Активация на акаунт