Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 903 388
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 220
Да гласуваш срещу Бербатов, т.е. за Боби Михайлов, е като да гласуваш за Баце, защо се чудите.
Ами той Баце го махна,но Михайлов бързо се ориентира в ситуацията и разбра ,че сега е дошъл момента да се върне на власт.
https://fakti.bg/sport/417066-boiko-borisov-za-bobi-mihailov-da-se-maha-nezabavno
Не само Михайлов ,и  други ще започнат да изпълзяват лека -полека.

# 38 221
Защо се възхищават на Ицо Хазарта,че щял да стане депутат? Може би.

Аз на Ицо също много му е кефа. Засенчва повечето политици откъм интелект.

# 38 222
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
https://novini.bg/bylgariya/izbori/685484
 "РИК - Стара Загора отказа регистрация на листата на "Демократична България""
Какво става?

Неандерталците от РИК
Дано ги осъдят
Това да не признаваш ел. подпис ...

# 38 223
  • София
https://novini.bg/bylgariya/izbori/685484
 "РИК - Стара Загора отказа регистрация на листата на "Демократична България""
Какво става?

Неандерталците от РИК
Дано ги осъдят
Това да не признаваш ел. подпис ...

Естествено, че всичко ще е наред. Добре, че не са поискали химически молив и индиго 🙄
Милиарди левове за електронно правителство години наред.
За да стигнем до това, че електронен подпис не е валиден.
Мен лично са ме викали в институция, за да напиша "Вярно с оригинала" и да се разпиша собственоръчно с химикал на декларация, подписана с КЕП. Личен.
Не се ли разпише Христо Иванов със син химикал и не се ли "тури" мокър печат - не става.
Нали трябва да минем през 2-3 гишенца, да заплатим 1-2 таксички. Как да дадат заплатките на едни многоК служители.
Нали знаеш, че публичният сектор в България е в топ 5 на ЕС.
Пред нас са само Швеция, Дания и Финландия.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 23:03 от ninnann

# 38 224
  • София
Ще е интересно:
 Елисавета Белобрадова се изправя срещу Борисов, Нинова и Ицо Хазарта в лидерската битка в София
https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/10/12/4264184_i_elisavet … _sreshtu_borisov/

# 38 225
Ужасих се току що. По Канал 1 задават въпроси към студенти в парка. Айде, не са чували какво е Магнитски, досиета Пандора ( за тях поне 2-3 знаеха), не гледат тв. Ама масово не знаеха какво е суверен!!! И това са хора, завършили средно образование! Само един каза, че това е народа.
Но на въпроса дали ще гласуват - масово 'да"!
Това са съвременните гласоподаватели. Какво да очакваш от такива.
А за неграмотната махала, дето гласува, не ми се мисли. Но имах по-високи очаквания кум студентите поне.

Едит
Ицо Хазарта винаги е имал изявена гражданска позиция по доста въпроси. За разлика от други изявени кандидат депутаци.

Съгласна и с двете мнения. Ицо Хазарта може да е артист, но това не значи че не може да има гражданска позиция и да участва в управлението. Честно казано предпочитам хора с гражданска позиция, а не партийни натегачи, които послушно изпълняват.

И аз гледах репортажа за младежите. Социалките изпиват живота направо бе, буквално и преносно! Само там ли живеят тези млади хора?!

# 38 226
Някой гледа ли Луна при Цитиридис?
😂😂😂

“Хората искат Луна Йорданова за президент.”
Щяла да си дели заплатата с народа.
Всички разследващи журналисти - с кабинети на Дондуков 2.
Президентска заплата - 650 лв.

Популизъм - първа глава.
😆

# 38 227
Ужасих се току що. По Канал 1 задават въпроси към студенти в парка. Айде, не са чували какво е Магнитски, досиета Пандора ( за тях поне 2-3 знаеха), не гледат тв. Ама масово не знаеха какво е суверен!!! И това са хора, завършили средно образование! Само един каза, че това е народа.
Но на въпроса дали ще гласуват - масово 'да"!
Това са съвременните гласоподаватели. Какво да очакваш от такива.
А за неграмотната махала, дето гласува, не ми се мисли. Но имах по-високи очаквания кум студентите поне.

Едит
Ицо Хазарта винаги е имал изявена гражданска позиция по доста въпроси. За разлика от други изявени кандидат депутаци.
Не съм ужасена.Злорадствам.Големите приказки,балонът ще се спука и ще цъфне цялата истина за величието на бъдещите поколения.Тези,които се борят неходейки на у-ще,за да спасяват климата и др.неща,които са актуални в момента.Добре,че има кой да им плаща сметките на бъдещите поколения.Иначе ще изпаднат в депресия.Ако има режим на тока като през 90те,какво ще правят на студено без интернет милите?Снощи с радост писах в една тема за новото нормално.Супермен вече е бисексуален.Изтрили го.Добре,че по бнт го показаха,да се образоват и старите,и младите.От малки като свикнат,ето ти новото нормално.Така ще подкрепят и новите партии прокламиращи същите ценности.И ще настане един живот......Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38 228
Silverstone и защо злорадстваш, че не разбирам?

Тази вечер Луна - Президент. Забавлявахме се. Горката, не прави разлика между компетенциите на Президент и Правителство. И песен ни изпя - че ще царуваме с Луна президент Laughing

# 38 229
Защото вече ми мина периода на яд,гняв и подобни чувства породени от несправедливостите на политиците и бездействието на блаженно блеещите народи.
Луна не съм я гледала.Не харесвам хора с прякори като Хазарта.Не харесвам и творчеството му,с което са пораснали много чужди деца.За неговите щерки държи да са образовани,възпитани,да имат сериозни извънкласни занимания и т.н.Не харесвам и канадеца,уж вече е бивш.Всички около него ми напомнят царските депутати.Не очаквам нищо добро и от този дошъл да ''работи на ползу роду''.Така,чена Хазарта да залага, ако ще Роб Халфорд да агитира за него,с все цялата банда,няма да ме спечели.

# 38 230
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И тези млади ще си заминат. Ще отидат в добре уредени държава, където младите са ценност.
А не като у нас, където цялата политика е насочена срещу младите. Срещу децата.Само последните две теми за детската болница и за Бербатов, говорят повече от всичко друго.
Дано, хора като Хазарта успеят да привлекат все пак млади хора да гласуват.

# 38 231
  • София
Чета и с глас се смея, вие млад човек не сте ли виждали досега. Много ясно, че няма да знае за Панама и досиета, те половината възрастни не го знаят.
Аз съм силен фен на младите, които идват след нас, по-добри ще са от нас, когато им дойде реда.
Ревете като бабички на оградата, честно:)

А Хазарта е изключително интелигентен и макар че няма да гласувам за него, смятам, че е страхотно, че такива хора влизат в политиката. Браво и на ДБ, че се усетиха и сложиха срещу него Белобрадова, вместо ХИ.

Виж, за президент главата ми не го побира за кой ще гласувам.

# 38 232
За мен Хазарта е същото като Слави, силата му е в музиката и ТВ формати..и до там...дори няма завършено висше, а вече се въртят нелепици, че щял да бъде министър на културата...сериозно!?!
Да, остроумен е, остроумен е и Дилов син, стават за статисти в предизборна кампания, очевидно, за политици обаче - не.
Неговото участие на изборите за мен е на подкрепящ партията на КП и до там...

# 38 233
  • Буркина Фасо
от ставащите за политици, от знаещите висшисти  се вижда до къде сме стигнали.
до тези последни места във всички класации спокойно можеше да се докопаме и без тях.

# 38 234
По-скоро до тук сме стигнали с гласуване за 'готини' дето не им е мястото в парламента.

Общи условия

Активация на акаунт