Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 903 442
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 38 190
Да гласуваш срещу Бербатов, т.е. за Боби Михайлов, е като да гласуваш за Баце, защо се чудите.

# 38 191
Кирил Петков да не чете тази тема? Вчера питах за програма на партията тук. И ето, днес намирам статия, че до 2-3 дни ще имат сайт и програма.
https://www.google.com/amp/s/novini.bg/amp/bylgariya/politika/685358

# 38 192
  • Другата България
Момичета и момчета, няма как да ви следя напоследък, а и скоро ще сложат кепенците.
Надявам се след 21.11. /защото съм сигурна, че ще има балотаж/, отново да сме тук, живи и здрави, и да си коментираме резултатите, ситуацията, положението и евентуалното бъдещо правителство, което се надявам да имаме, защото иначе нещата съвсем ще се окепазят.
Да дам своята прогноза, въпреки, че съм писала.
За президентски избори - победа на Радев, на балотаж срещу Герджиков.
За парламентарни - ГЕРБ първа сила, но естествено, победения победител.
Втори ПП, трети БСП/ИТН/ДБ - тук ми е много трудно да направя точна прогноза, защото приливите и отливите ще предстоят тепърва, а и както съм писала, много зависи от избирателната активност. Много, водеща е, цифрите на заразените обаче не са в полза на протестните партии, хората ще се страхуват, много болни, да не говорим за все повечето карантинирани, които няма да могат да отидат до секциите. Неуредиците с подвижните секции вече ги коментирах, няма желаещи, и просто едни хора са лишени от право на глас. Дано сега измислят нещо друго.
После ДПС, и ако им стигнат процентите - ИСБНИ.
Бъдете здрави, пазете се, и гласувайте по съвест.
Едит.
Не мога да пропусна ето това, което не го казвам аз, но все едно го казвам.
Цитат
Аз никога повече няма да гледам мач на националния отбор по футбол!
Срам ме е, че съществуват 241 клуба, които са част от мафията. Срам за легендарен отбор като Левски, Локо, срам за всички, които клекнаха пред една маса с храна.
Респект за 230-те отбора, които искаха промяната, които стиснаха зъби срещу мафиотите, които с годините ни направиха за смях пред цял свят, но въпреки това си пишат отлични оценки.
Парите идват и се харчат, храната се купува и изчезва, но честта и моралът са неща, които не можеш да си купиш и неща, които загубиш ли, не можеш да върнеш.
Всички, които днес подкрепиха бандата безсрамници не заслужават да делят същата земя, на която са стъпвали хората, дали живота си за свобода. Защото, НЕуважеми, вие продадохте свободата си.

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 19:48 от Merri_An

# 38 193
Ох, какви радени вълнения кой ще бъде президент.
Наистина не разбирам на какво се надявате? Че, ако Румен Радев "падне", на герп рязко ще им скочи рейтингът до небето ли? Хората, които мразят герп, ще ги мразят с или без РР.

# 38 194
  • Разпиляна във въображението
Аз не мога да разбера ковит историята и изборите, честно. Тези, които се страхуват да отидат да гласуват сигурно им се случва няколко пъти в седмицата да влизат в магазини и да пипат храни, пипани от други хора, да се сблъскват с по-голяма тълпа от тези пред секциите,  и т.н. Притеснили се от едно гласуване.

# 38 195
Ох, какви радени вълнения кой ще бъде президент. Наистина не разбирам на какво се надявате?
Аз пък искам преидент, който предизвиква радини вълнения Stuck Out Tongue Winking Eye Другото се видя че няма значение Worried

# 38 196
  • София
Аз не мисля, че някой няма да гласува заради Ковид. У нас вече на ковид и мерки никойне обръща внимание, страх няма.

# 38 197
  • София
На мен двамата умни и красиви вече започнаха да ми стават твърде сладки, та чак нагарчат. Особено Кирил Петков съвсем взе да се разтича като петмез. И като го чуя с "аз вярвам...". Вярвал бил! Ползва го като заклинание, все едно като каже "аз вярвам", изведнъж ще се материализира. Как си личи, че е западняшки възпитаник - там така си приказват като презентират.

# 38 198
Ицо Хазарта е най-слушаният ни рапър. Мисля че ще влее доста гласове към Кирил.
Ицо хазарта рууулз! 25 МИР руууулз! Депутат с идеи и мнение за управлението на държавата!
Скрит текст:
Затворете бързо ресторанти и кафета.
Явно вирусът основно там шета.
Тия хора там са нагли и толкова ненормални... Искат да работят. Смятай колко са нахални!
С дискотеките проблемът има две страни - без дискотеки щехте да сте девствени.

П.с. Голямо петно върху репутацията на България. Сталинка остава на поста си с 24 на нула. Така става като не оценяват по заслуги, а по емоции.

Едит: По тази социология на Брадли, наистина ли МаМан слиза от влака? Май трябва подготвя гардероба за упражнието с тавана....

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 20:21 от Анонимен

# 38 199
Защо се възхищават на Ицо Хазарта,че щял да стане депутат? Може би.

# 38 200
На тези избори наистина не виждам за кой да гласувам. Нито смисъл. За който и да гласувам, е компромис. На всичкото отгоре не се знае ще направят ли после правителство или ще се услади пак да се връткат в критичната ситуация.
Да, защо се възхищават на Ицо, а на Луна се смеят? Разлика не виждам

# 38 201
Защо се възхищават на Изо Хазарта,че щял да стане депутат? Може би.
Млад, владее езици... популярност, гласове...
Такива неща. Не търсим хора с идеи които да работят, а такива които ще привлекат гласовете.
Как беше? Малко индианец трябва много вожд да вкара в парламента
На тези избори наистина не виждам за кой да гласувам.
ДПС винаги е вариант

# 38 202
Ужасих се току що. По Канал 1 задават въпроси към студенти в парка. Айде, не са чували какво е Магнитски, досиета Пандора ( за тях поне 2-3 знаеха), не гледат тв. Ама масово не знаеха какво е суверен!!! И това са хора, завършили средно образование! Само един каза, че това е народа.
Но на въпроса дали ще гласуват - масово 'да"!
Това са съвременните гласоподаватели. Какво да очакваш от такива.
А за неграмотната махала, дето гласува, не ми се мисли. Но имах по-високи очаквания кум студентите поне.

Едит
Ицо Хазарта винаги е имал изявена гражданска позиция по доста въпроси. За разлика от други изявени кандидат депутаци.

# 38 203
За съжаление ДПС са може би единствената организирана, дисциплинирана и последователна партия. За съжаление техните и моите интереси и мироглед не съвпадат.

# 38 204
  • София
Няма нужда да се възмущаваш. Не знаят младите, защото не им трябва. Журналистите редовно правят такива анкети, за да покажат колко младите или старите не знаят. Голяма работа!

Общи условия

Активация на акаунт