Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 245
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
lilia,аз мосле,че няма значение дали е за 1,2,3 дете.Всяко дете създадено и оставено е желано и всеки жаща иска да го види,но до някъде е добре,че не пускат.На ММ супер много му се иска амаа,както казва той здравето на бременните е по-важно.Малко няма логика,че жената влиза а мъжа не, защото ако мъжа е болен шанса и жената да е болна е голям,но както и да е има места на които пускат,но и да не ти е за първи път мъжа ти пак ще чака с трепет и вълнение детето 🤩

# 526
Аз никакъв проблем нямам с това, че мъжа ми не присъства на прегледите.И на мен ми е първо дете чакано 5 години.Нооо сме длъжни да се съобразяваме със ситуацията и лекарите, които са в болницата са хора и трябва да ги пазим.Както и другите мами, които чакат пред кабинета.
Hariom, успокои се.Пожелавам ти всичко да е наред.Аз още преди да си пусна тромбофилия, като прочетох, че имало някакви гени при които не се усвоява обикновена фолиева директно я пратих в кофата.Идея нямам защо лекарите не съветват направо всички да пием метилирана форма за всеки случай, като е ясно, че няма всички да тръгнат да дават пари за тези изследвания и като една кутия от другата струва 20 лв за три месеца.Но и затова гледам сама да си държа каквото мога под контрол, че само се свиват рамене после ...

# 527
Абсолютно,странното е,че вит Б12 лятото ми бешее почти на макс,а аз никога не съм пила този витамин,шантава работа,както и да е бъдете здрави ❤️
Имаше някои момичета с корона,някои с мъдреци драснете по един ред как сте😻.
Chrissie-d,как си вижда ли му се края на зацапването (надявам се да 🍀)

# 528
Нашия татко не е чак така разстроен, че не идва на прегледи. На предната бременност дойде на едната фетална, на първата беше в командировка и на няколко прегледа. Всъщност най-вълнуващо е да се чуе сърчицето на първия преглед и да се разгледа на феталната. За раждането според мен е наистина много гадно. Ще го види чак на петия ден след секцио... Ми не е същото! Акушерката му изнесе дъщеричката ни предния път и тя щом му чула гласа спряла да плаче за момент, познала си таткото, видял си я, снимал си я! Безценен момент! Дано до октомври разрешат поне това...

# 529
Момичета, дали знаете каква е процедурата за смяна на АГ който води ЖК?

# 530

Отиваш при личния за ново направление, като казваш,че ще смениш АГ-то.
Води се преизбор на специалист или нещо подобно. Simple Smile

# 531
  • София/Севлиево
Ние вчера бяхме с ММ на прегледа при доктор Вецев,имаше и още две момичета с мъжете им.

# 532

Отиваш при личния за ново направление, като казваш,че ще смениш АГ-то.
Води се преизбор на специалист или нещо подобно. Simple Smile

Paldora и ти беше от Пз нали?
Кой ти води ЖК

# 533
Yana, Д-р Попов.Страшно очарована съм от отношението и вниманието му.

# 534
Yana, Д-р Попов.Страшно очарована съм от отношението и вниманието му.

Благодаря, ще помисля при кой да се преместя, по скоро кой ще се съгласи да ме води, тъй като ходя на частно пре репродуктивния ни лекар и живи и здрави ще искам при него да родя.
А "прекрасните" АГ-та в нашия град като чуят инвитро и те гонят все едно си някакъв помяр. Едно АГ се съгласи да ме води въпреки, че на 90% няма да родя при нея...
Ама днес избухна след въпрос за болничния, даже не ме остави да се изкажа и на мен както ми се беше събрало и като ревнах като малко дете..
Абе страшно...оплаках се...мина ми.. Grinning Hug

# 535
  • София
Здравейте, момичета!
Тези, които бяха на БХС в Оскар на 12/04 (спомням си, че бяхме няколко), получихте ли си резултатите?
Добре, че няма ограничение в броя на рефрешването на мейла, защото със сигурност щях да съм го достигнала.. Grinning

# 536
Аз бях през март, но си спомням, че след три дни пращат резултатите. Така че още малко търпение имай.

[/b]
Здравейте, момичета!
Тези, които бяха на БХС в Оскар на 12/04 (спомням си, че бяхме няколко), получихте ли си резултатите?
Добре, че няма ограничение в броя на рефрешването на мейла, защото със сигурност щях да съм го достигнала.. Grinning

# 537
Аз бях на 6-ти и ми ги пратиха на следващия ден в 18 часа .Девойката така ми каза на регистратурата до края на следващия работен ден.Но явно може и да се забавят повечко, така че спокойствие 🤗
Аз съм много доволна от моето БХС в Оскар.Понеже правих и второ с вземане на кръв за Майчин дом правя съпоставка между двете .На второто ме караха да попълвам сама някакъв въпросник на хартия рециклирана около 16 пъти .После доктора ми се кара, че пиша грозно и нямало да ми вкарат правилните имена в лабораторията...Изобщо в кой век живеем.Предпочитам да дам още 50 лв за изследването в Оскар.Девойката там нащрака въпросите на компютъра за една минута и резултатите ми бяха готови на другия ден.За следващата фетална пак ще ходя там.😊

# 538
Аз бях на 6-ти и ми ги пратиха на следващия ден в 18 часа .Девойката така ми каза на регистратурата до края на следващия работен ден.Но явно може и да се забавят повечко, така че спокойствие 🤗
Аз съм много доволна от моето БХС в Оскар.Понеже правих и второ с вземане на кръв за Майчин дом правя съпоставка между двете .На второто ме караха да попълвам сама някакъв въпросник на хартия рециклирана около 16 пъти .После доктора ми се кара, че пиша грозно и нямало да ми вкарат правилните имена в лабораторията...Изобщо в кой век живеем.Предпочитам да дам още 50 лв за изследването в Оскар.Девойката там нащрака въпросите на компютъра за една минута и резултатите ми бяха готови на другия ден.За следващата фетална пак ще ходя там.😊
И на мен ми предстои БХС другата седмица на 19-ти в Оскар. Аз и там си водя женската консултация. Досега съм била 2 пъти.
Вие къде се следите момичета и с пакети ли сте?

# 539
Имам въпрос относно храненето . Знаете ли някой специалист ,който да изготвя  здравословен режим за хранене по време на бременност.  Честно да си призная ям много боклуци , особено в сега в повръщащия период.   Онзи ден бяхме на скенер с мъжа ми , радвам се че тук това си остана закон -бащата присъства , и ако не присъства значи нещо не е ок .
 Бебето е много скокливо и активно , едва му взеха мерките  , малко ме притесни това че е 9.5 см а баткото в същите седмици е бил 11.5 , казаха че не трябва да се притеснявам... 
Вече го усещам как мърда и то доста , като сложа ръката на корема то усеща и мърда понякога Simple Smile много е вълнуващо . Мислех си че няма как да обичам някой повече от сина си , но сега любовта се удвоява Heart

Общи условия

Активация на акаунт