Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 229
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Леле, докато ви изчета направо забравих какви щях да ги пиша и аз Grinning
Хариом, не, моите цапаници на Салвадор Дали си продължават. Откровено ми омръзна от докторски кабинети и лаборатории. Изморих се и да се притеснявам постоянно, честно! Не разбирам как уж всичко е наред, а всъщност нищо не е. На ФМ бебчето беше "като по учебник", както се изрази АГ-то, но в същото време това зацапване не спира и не спира, пия сумарно по 11 хапчета на ден (това е без Но-шпа-то, което също понякога си включвам в "менюто"). Днес бях на ендокринолог, там също ми включиха хап за добро утро всеки ден, т. к. ТСХ е завишен.
Изпадам в абсолютен блокаж, когато някой ме попита как съм. Изобщо не знам как съм.
Колкото до татковците в кабинетите-на мен изрично ми казаха още като запазвах часа за ФМ да си го взема с мен, за да види и той какво става и много се радвам, че беше така, защото беше прекрасно да го видя толкова развълнуван.

# 571
  • au bout du monde
Таткото не е присъствал на преглед, защото в Англия не е позволено за момента, но на раждането може👍 Нашия тати вика какво да му гледам сега, после на раждането нали ще съм там😃

# 572
Cherry, какво е личен риск? При мен има възрастов и биохимичен, другият е комбиниран

Да, имам предвид комбиниран, но ЛИЧЕН го нарече докторката, която ми изпрати резултатите. Поне аз от това си вадя заключението, че само той е важен. И това е логично според мен.

# 573
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте! Аз съм "на почивка" с дребосъчка в Бургас за една седмица. Избягах от трите момчета-мъже (писна ми от мръсни чорапи по пода). Чета ви, но от разходки и шопинг по вторите употреби нещо не успявам да пиша, и ми е каша , затова няма поименно да ви споменавам.
Първо искам да честитя на всички за хубавите новини от прегледите. Много се радвам да прочета за всяко едно здраво, шаващо момиченце, момченце или срамежливо дребосъче. Heart Eyes
Там където ходя на ЖК пускат татковци, но нашия няма да го каня този път, защото много се чака пред кабинета поне 1-2 часа , а той никак не обича. Grinning
Ако октомври пускат да присъстват татковци на раждането, ще бъда щастлива да е с мен ( предния път ми беше голяма помощ и подкрепа).
Разгледах подробно всичките ви резултати от БХС , и смятам ,че всичко изглежда добре. След стреса ,който преживях покрай моя БХС , и след множеството събрана информация, прочетени истории, изгледани клипове съм почти 99% уверена, че всичко е наред с бебета ви. Не се тревожете! Посъветвайте се основно с доктора си, а ако все пак усетите , че тревогата ви е стиснала за гърлото и човърка в мозъка ви - направете си пренатест.
И отново ще кажа: На всяка една резултата изглежда добре(нухална гънка, хормони).

# 574
Леле, докато ви изчета направо забравих какви щях да ги пиша и аз Grinning
Хариом, не, моите цапаници на Салвадор Дали си продължават. Откровено ми омръзна от докторски кабинети и лаборатории. Изморих се и да се притеснявам постоянно, честно! Не разбирам как уж всичко е наред, а всъщност нищо не е. На ФМ бебчето беше "като по учебник", както се изрази АГ-то, но в същото време това зацапване не спира и не спира, пия сумарно по 11 хапчета на ден (това е без Но-шпа-то, което също понякога си включвам в "менюто"). Днес бях на ендокринолог, там също ми включиха хап за добро утро всеки ден, т. к. ТСХ е завишен.
Изпадам в абсолютен блокаж, когато някой ме попита как съм. Изобщо не знам как съм.
Колкото до татковците в кабинетите-на мен изрично ми казаха още като запазвах часа за ФМ да си го взема с мен, за да види и той какво става и много се радвам, че беше така, защото беше прекрасно да го видя толкова развълнуван.
Chrisie, ако това ще те успокои, аз пия по 14 хапчета на ден плюс 1 инжекция. Миналата седмица имах болки и зацапване, ходих по спешност на друг лекар, който ми сюрпризира с поредната патология.... Утре ми е ФМ и БХС иии мн се притеснявам. Така чееее не си сама. Горе главата, вярвам, че всичко ще се подреди Wink

# 575
Момичета ,фолиевата киселина до кога я пиехме , че съм забравила??

# 576
Baby Monkey, аз съм в постоянно очакване да ми добавят Фраксипарин или Клексан, но към момента все още поне с тях се разминавам... Просто това зацапване в продължение на седмицИ много ме натоварва психически. Все си бях представяла бременността като период освободен от превръзки, а аз не мога да ги разкарам вече 20 дни и кой знае колко още... Направо имам чувството, че никога няма да ходя вече само с бельото си.
Мрънкам, знам. Просто ми е адски криво.

# 577
  • au bout du monde

Предният път цялата бременност и даже и след раждането си я допивах. Полезна е👍

# 578
Криси,не знам дали ще те успокоя ама аз попринцип си ходя с ежедневни винаги малки ма си ходя не обичам да си цапам бельото ,а и сега въм с течение,на бялото изглежда бледо жълто а иначе май си е бяло ма намаля драстично.Важно е бебе да е добре, превръзките се преживяват имаш много стиснати палци от мен и това ще мине ❤️

# 579
  • София
От кой месец може да си искам болничен без притеснение защото работата ми е много изморителна по 13часа на крак др Вецев ме следи

# 580
Станислава5642, аз съм в 12гс и от вчера съм в болничен.

# 581
От кой месец може да си искам болничен без притеснение защото работата ми е много изморителна по 13часа на крак др Вецев ме следи
Аз с предишната си бременност излязох още от третия месец. Сега си взех 2 седмици, но казаха че няма проблем с ЛКК да го удължават до когато искам. Направо отивай и си взимай, не се мъчи.

# 582

До сега не го бях мислила много, но сега след като ви изчетох този хормон BCG май ми е висок и биохимичният риск... следящата ми гинеколожката  нищо не каза като ги видя и аз реших ОК вс е наред. Дали трябва да искам второ мнение по въпроса?

# 583

Предният път цялата бременност и даже и след раждането си я допивах. Полезна е👍
Тук сега видях ми я препоръчват до 12 седмица но калции ако не пия мляко по 500 мл на ден , трябва да приемам 500мг както и витамин Д  и желязо , това са задължителните.

# 584
Момичета, като чета колко неща приемате се притеснявам, че аз пия само витамини за бременни и нищо друго🙄

Общи условия

Активация на акаунт