Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 242
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета.
Утре съм на ЖК, 12 седмица и се чудя дали ще ме гледа вече с коремен. До кога ви преглеждаха с вагинален ехограф?

# 541
Имам въпрос относно храненето . Знаете ли някой специалист ,който да изготвя  здравословен режим за хранене по време на бременност.  Честно да си призная ям много боклуци , особено в сега в повръщащия период.   Онзи ден бяхме на скенер с мъжа ми , радвам се че тук това си остана закон -бащата присъства , и ако не присъства значи нещо не е ок .
 Бебето е много скокливо и активно , едва му взеха мерките  , малко ме притесни това че е 9.5 см а баткото в същите седмици е бил 11.5 , казаха че не трябва да се притеснявам... 
Вече го усещам как мърда и то доста , като сложа ръката на корема то усеща и мърда понякога Simple Smile много е вълнуващо . Мислех си че няма как да обичам някой повече от сина си , но сега любовта се удвоява Heart
За режим за бременни съм виждала само при Сигридов.

# 542
  • омъжена
Мен до 8 г.с смисъл два пъти ме гледа с вагинален и после само с коремен. Но знам ли всеки различно сигурно

# 543
Привет, момичета.
Моля да ми съдействате в разчитането на резултатите. Струват ми се добре, но все пак..... чакам отговор от АГ по вайбър.

# 544
Здравейте, момичета.
Утре съм на ЖК, 12 седмица и се чудя дали ще ме гледа вече с коремен. До кога ви преглеждаха с вагинален ехограф?
И аз мисля че вече може би ще бъде с коремен. Мен при един от прегледите ми в 8 седмица се опитаха да ме гледат с коремен, но нямаше видимост и си че видяха с вагинален. На 10-та седмица пак ме видяха с коремен и вече горе долу се виждаше по-добре.

# 545
Cardy, аз мисля че са супер. Честито 🤗

# 546
Момичета, мина и моето БХС, всичко е наред, чакаме девойка! Sparkling Heart Толкова много се надявах да е момиче и бях сигурна, че ще бъде и сега съм адски щастлива!
Единственото, което ме притеснява е, че плацентата ми е ниска и даже леко опирала канала. При вас как е?

# 547
И при мвн е ниска,ма щяла да се вдигне с времето

# 548
И на мен последно ми казаха, че е ниска 🤔 Получих болки и леко зацапване и ходих по спешност при друг док, т.к. нямаше как при следящият. Според другия док зацапването се е получило заради тази ниска плацента😏 Утре съм на фетална и БХС ще видим какво ще кажат, че ми е доста притеснено.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 15:30 от Baby Monkey

# 549
И аз съм с ниска предна. Докторът каза, че няма никакъв проблем, да си живея нормално. Вдигала се с времето.
Днес бях на ЖК. Бебчо расте, има си 5 пръста, пишле,  което вече видяхме със сигурност и така. 😁
Каза ми само да органича шоколади, сладоледи, цитруси, въглехидрати... имате ли идея какво общо имат цитрусите с гестационен диабет?

# 550
В плодовете има въглехидрати.Но защо точно цитруси ти е казал не знам.В бананите и гроздето има доста повече въглехидрати от портокалите.Ако съм пропуснала някакво инфо, някой запознат да каже🤓

# 551
Здравейте момичета излезнаха ми резултатите . Какво мислите ?

# 552
Аз мисля, че са супер 🤗

# 553
Аз мисля, че са супер 🤗
Благодаря и аз мисля така 😊

# 554
Момичета, излезе и моят резултат, но не ми харесва. Вие как бихте постъпили при такъв резултат?

Общи условия

Активация на акаунт