Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 093
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Ежкоооо, това, че за теб не е проблем няколкото см сняг, не означава, че сняг не вали. Това, че нашата зима (когато беше зима) не може да се сравни с тяхната е нещо съвсем различно. Влаковете бяха спрени, бе човек, началото на февруари. Едвам се прибираха от работа хората. За колела да не говорим. За теб може да не е проблем, но за тях е. И улиците не са им изчистени, дори.
И не е за първи път - поне ММ се подвизава в холандско от 2015г. И предишните зими си вали сняг. Да, не е като това,  на което сме свикнали от нашето детство, ама за тях си е проблем - и колела не се карат.
Както и да е - спирам темата, че не това следва да се обсъжда тук.

# 571
Всяко чудо за три дни. Внася елемент на тръпка и адвенчър.

# 572
  • София
Тинки, честито! Flowers Hibiscus Попътен вятър на девойката! /ох, това май прозвуча малко неуместно за Нидерландия Joy /

# 573
Браво! Тинки, да е жива и здрава... наред сме всички останали с форумски диванета. Да повлечете крак.

За Холандия знам, че е полезно да влезете в някоя от бг групите. Има деца, които освобождават квартири/стаи в общежития и могат да ви уредят на тяхно място.

В Холандия и УК последните години зимите не са много традиционно техни. Но те упорито продължават с летните гуми и после се жалват, че всичко е блокирано от половин сантиметър сняг.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 14:52 от Fancy

# 574
  • София
Поздравления за децата на Тинки и Шарки! Много успехи, да им работи късметът и да им се нареждат добре нещата!

# 575
  • софия
Тъй като Тинки и Шарки се мотат нещо, аз ще метна шампанското, че си е време вече, седем часа е... Champagne CocktailBeersBeerWine GlassTropical DrinkCustard

# 576
  • София
Аз може и на живо на черпя (с шампанско), ваксинирана съм. И даже ресторантите работят, и НОЩ няма вече.

# 577
  • в страната на чудесата
Е сега вече не знам как ще я караме без нощ?!
Да взема да се присъединя към Амели...
🥂

# 578
  • София
И биде светлина...

# 579
  • София
"И изгрява слънце" щях да кажа аз.
Понякога като му тръгне на човек... 😁

# 580
Извинявам се, че отклонявам темата, но може ли да препоръчате добър невролог за възрастен? Досега от посетените никой не е поставил диагноза.  За човек с увеличаваща се слабост в мускулите и усещане за ток нощем става въпрос.

# 581
  • в страната на чудесата
Дъждец, утре ще мога да погледна и да ти пратя контакт на една докторка от Александровска. С добри отзиви за полиневропатии.
А прогресиращата слабост може да е мускулна? Миозит? В обема на ревматолозите, особено ако се подозира автоимунен феномен...

# 582
От тук нататък забранявам да говорите за Ковид във всякаква форма на шега, ирония и прочие. От днес има български щам. И оправдахте името на миналата тема.

Simple Smile

# 583
  • София
Що? Новият щам да не са го кръстили "катеричи"? Joy

# 584
  • София
Какво, какъв български щам?

Общи условия

Активация на акаунт