Април месиц прулитта дукара, Кукундрела мисли веч ваканция да кара!

• 17 980
  • 812
  •   1
Отговори
# 120
Баш тъй си беше, майка и с пръчка ме е гонила. Добре че беше татко да ме спасява! Simple Smile Той, горкият, един път не ме удари, ма то от майка не можеше да се вреди! Joy И, като разбереш, че даскалките ще се оплакват нещо, се молиш да не ги срещаш по улиците с майка си. Па сега им лесно, то права, то криви даскали, а бой кой яде - даскалите! Пада им се! Joy

# 121
Сега хич не им дреме на дечурлигата. В класа на детту има едни тримца - диванета и половина. През ден привикват родителите в училище и нищо.... Три години все за техните изяви слушаме. Едното си беше позволило да рита и блъска моя, та си говорихме с майката по телефона. А тя ....Аааа, това не може да е станало. Сигурно твоето е провокирало моето и затова така.... Рекох ѝ - Ми, чудесно, дай да се оправяме с бой на някой нещо като му докривее. Утре ти ще ме провокираш или детето ти, може ли ей тъй лекинко да ви сритам и да ви нашокам репите?!?!? Оная мълчи....   Ама, няма промяна с това дете. Поне остави моя на мира. Само го обиждал от време навреме, ама той моят е над нещата и не се впечатлява особено.....

Викал му на моя - Ти си голям смотаняк, щото учиш. Готините не учат, само играят на игри или с тротинетките.

# 122
Променят се идеалите и ценностите, едно време тия, дето учеха, бяха готините, всички ги фалят, сега вече не са, смотаняци, зубъри и не знамсикво още. Я да наблягат на игрите, кво толкоз ша му учат......Simple Smile Аз па и тротинетка немам, па съм изустанала. Ш,са тросна на ММ да ми купи пък.

# 123
  • загубено
Кво правите кукс?

Келеши има навсякъде.
Аз като ми се отвори някой родител на келешче,го слагам на място. Това че те са безотговорни родители мен не ме интересува,но ако закача моето дете горко му. Най ме нерви,„ ми те са деца”, ми патко заспала те деца ти де си Imp
Та ако има агресорче,бой по канчето. Има си ред,учител,директор,психолог....като им го обясниш стават по ниски от тревата.

# 124
Хюльо ви....моя дребен го мръзи и да гледа даже, до сия врещях, че има домашни и да сяда да пише.

Напрайх си едно кафе и зяпам нешънъл джиографик.

Имам да гладя, ама няма да е баш сега.....

# 125
  • Куциндрел
Хилоу.
Напрайхти ли си ниделната баня?

И свършихти ли някоя думашна рабута?

# 126
Скрит текст:
Кво правите кукс?

Келеши има навсякъде.
Аз като ми се отвори някой родител на келешче,го слагам на място. Това че те са безотговорни родители мен не ме интересува,но ако закача моето дете горко му. Най ме нерви,„ ми те са деца”, ми патко заспала те деца ти де си Imp
Та ако има агресорче,бой по канчето. Има си ред,учител,директор,психолог....като им го обясниш стават по ниски от тревата.
Скрит текст:

Ан тъй Нерко, най-обичам бойни мадами! Нашокване на канчето и никви прошки, кат е виновен, да го отнася! Grinning

Сес, кат гледам, най-мноу е свършила, и съ укъпала, и работа......па аз цел ден по госке, и като си додох, съ лепнах за компата да видя кво съм упущила. Simple Smile

А Соулчиту съ уредила, по дЕтиту вика, па тя ми сиднала с кайвету нешенъли да гледа. Ей, ми гладиниту? А, кой чекаш да гу свърши? Ку аресваш тоз батко да гу пращам, ноу съ старай!

Най-мразим да гладим, дубре чи доде мода, дет мое и негладен да излейш на улицата, ич нема кой ти забележи! Joy

# 127
Лабри, тенкю за загриченосттъ, отложих гладенету, щот ма мързи. Детту само са подмотва, не му са прай нищу.... има домашну и да рисува некви илюстрации /пак е за домашно/. Чак сегъ са зафана с рисуването. Да прай кот иска, аз съм дзен...

Че и сичкуту отгоре сичките му панталони окъсели....кат щръкел е. Требе да са пазаруват....

# 128
  • загубено
Лаааабриииии,насам сестроооо Joy
Само глади ли?  Готвене,чистене....ако можи Joy

За децата,не съм бойна Лабри. Писнало ми е,ако мога ги отсвирвам. Ми възпитала келеш кво да очакваш от нея.

Соучи,и аз установих ,че трябва пазар. Ама трябва и час да си запазя,та дано улабят малку мерките. Да пазарувам на веднъж. Аман.

# 129
Малиии, Нерку, още ли сте по къщята?!?!? Напоследък не гледам новини и не съм чула как сте..... гуш!

# 130
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

работната седмица започна.

# 131
  • Куциндрел
Хилоу.

Ох, ни моа, ноу му са кефа на тоя.

# 132
Ут де гу изкопа тоз?!?

Конкуренция на Журжанчу.....

# 133
  • Countryside
Хильо, кукс!

Нерче, ан тъй! Никъв толеранс към келеши и аз нямам. Не съм конфликтна личнус, ма магариту в батака не си оставям. Още пойче за келешчета смешни, има си канален ред и нещата могат яко да ексалират. С родители не знам дали има смисъл да се говори, те вече са си остайли ръцети връз наследникъ, та по-скоро нье. После теби изкарват виновен, знам ги тез селски тарикати...

Цец, утде ги копаш? Joy Как върви новата раута? Немести ли са у куликтивъ? Новият пряк бива ли?

К сожалению чедути е с хрема вкъщи, убачи с тая пандемия няма тън мън и има зуум Joy ся тръгвам за заветната билешкъ ут педиту, уиш ми лък....

Ари кофиту ут мен и ша бегъм!

# 134
Ут де гу изкопа тоз?!?

Конкуренция на Журжанчу.....

Аааа, нимой гу стигна Журжанчу тоз! Журжанчу е дзвиздъ, дажи ши гу имитират у прунделник пу Двете капки вудъ. Къци изтегли нещо таквоз име, нимой да е друг, Журжанчу ще да е. С угромну нитърпение чекам аз! Joy

Букетче, дано са само суполки от никаквото променливу времи! Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

Уф, и на Хъшчиту тук ши напиша, чи у другата тема с манджити ш,мъ изтрият сигур. А чиститъ ти куфня и сичко там, дето гу правихти. Ма, аку знайш ка ти завидех на пльочкити на стинътъ......ММ ни ще да изкърти наште, па да ми тури точно таквиз искам, лош чиляк, ей.......Айди сига да съ вихриш по куфненски, нема да имаш управдании веч за пучифки! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт