Какво направих днес за себе си? - 11

• 53 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Педикюрът е готов и очаквам Петък Вечер

# 556
Днес, за закуска си направих толкова много неща и всички насочени към увеличаване на талията ми.

# 557
  • София
Станах много рано, нещо ме мъчи безсъние. Реших да отида на фитнес, прибрах се, изкъпах се после си направих шопинг терапия. Взех си нова чанта, поръчах си лаптоп. Сега си слушам музика и се заемам с рутинните задачи.

# 558
Карам си отпуската и си пея...живот!

# 559
Преди работа тичах 7 км, поръчах няколко книги, отново и след малко с ММ ще караме колела.

# 560
Купих си сандали и една книга. Сега сме на селото на мъжа ми - плодова салата от градината и новото четиво... рай! ☕🍑🍏🍐🍒

# 561
  • София
Купих две големи кърджалийски дини и са заредени на терасата. Купих си и нови бели чехли и бял клин.

# 562
Погрижих се за здравето си! Дано да даде резултат!

# 563
  • Mediterraneo
След работа лежах 2 часа на басейна, който беше съвсем празен, само за мен, и четох книга.
Сега излизаме да хапнем навън и да пием коктейли.

# 564
Следобедна програма до басейна с минерална вода и парка наоколо.

# 565
  • Great Britain
От много дълго време само преживявания .Почти година стана.Абсолютно никакви материални придобивки.В момента летни такива.Ледена диня, леден совинъон ,топло море,прохладна гора-част от тях.

# 566
Сутрешеното ходене.....морето, чайките, притихналият плаж и аз

Много зареждащ и уморителен старт на деня хахаха
Сега пооправям у дома и ще щурмувам басейна и шезлонга. За късният следобед съм планирала и среща с приятелка ( ако не ми мине котка път Grinning )
Да ви представя и новият ни член на семейството

Още е много плашливо и не сме наясно дали е момче или момиче, но пристъпва като пантера и го кръстихме Багира Joy

# 567
Честита ви Багира!
Ето нашата Йода и белият Джони (бивша Джени)

Днес вече мързелувам, след като изчистих и подредих така, че да ми е гот на верандата с една бира.

# 568

И едно морско момиче

# 569
Сигме, голяма красота е това кученце! Не го ли даваш за седмица-  две, да се убедят някои хора, че кучето си е грижи? Simple Smile
Час обеден сън

Общи условия

Активация на акаунт