Какво направих днес за себе си? - 11

• 53 628
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Купих си невероятна рокля на голямо намаление. Simple Smile Казвала ли съм вече, че по-любим шопинг от този на намалени извънсезонни дрехи - няма !! За есен-зима съм купила вече 3 пуловера и около 10 рокли.... и всички на страхотни цени.  Simple Smile

# 541
Моренце, плаж, басейн, разходка.

# 542
  • София
Пия си успокоителното.

# 543
Пуснах си изследванията . Слушам ретро диско компилация .
 Купих си нова книга .

# 544
  • Great Britain
Море,плаж,Странджа-Сакар

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 23:14 от Мусковадоoo

# 545
Вчера пих бира с приятелка и тя ми предложи да ходим двете на санаториум. Дъртозата ни гони и нямам търпение да го направим - бягство по женски Joy

# 546
Половин килограм чудни череши обамках .
 Днес го пиша почивен и ме няма.

# 547
Взех си две прекрасни книжки. Много обичам такива - самодиви, отмъщение за справедливост.. като приказки, но за пораснали.
Български автор. Много ми харесва. Едната вече я изядох, сега  - втората част.

# 548
  • Great Britain
Бегликташ до Приморско

# 549
Взех си две прекрасни книжки. Много обичам такива - самодиви, отмъщение за справедливост.. като приказки, но за пораснали.
Български автор. Много ми харесва. Едната вече я изядох, сега  - втората част.
Би ли споделила заглавията им?

# 550
*Deny*,
Скрит текст:
Книжките са на Луи. Има страничка във фб, пуска откъси там, и може да се прецени дали са по вкуса или не. "Куцулан: Вълча богородица" и "Куцулан: Видов ден".
Преди време споделих в тази тема негов разказ, "Синята чаша", който ме докосна. Обичам такива четива.

П.П. Моля, да не се приема като реклама. Не познавам автора и не ми е цел да му помагам с продажбите. Но наскоро купих други български книжки, от които се разочаровах. Никаква стойност нямат за мен, уж забавни, а по-скоро бият на простотия. Този ме изненада приятно.

Друго полезно за мен - бях на зъболекар. Изпитвам ужас от игли и упойки, и още устата ми е желирана, но пък беше полезно Simple Smile

# 551
Пия си успокоителното.

Ами честно да ти кажа разбирам те! Аз ако имах подръка щях да направя същото. За себе си иначе се реших да отида на почистване на лице (от известно време не бях) и като текнаха едни сълзи. Реших да мисля за нещо друго, то пък се сетих за един милион неща, които се объркаха последните няколко дни, козметичката не може да свари да ми попива. Grinning Grinning Grinning #пускамсълза

# 552
  • Mediterraneo
Напазарувах доволно онлайн за децата и мен , страхотни намаления, напълних сума ти и неща в кошницата, не стигнах до 30 евро.

# 553
Плаж и разговори с приятели.

# 554
  • София
Нова входна врата.

Общи условия

Активация на акаунт