Хайде покажете си спалните!

• 88 924
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
И аз не го разбрах това хильосване!  Crazy

Много е красиво!

Аз ............. на себе си това е спалня която от 13 години стои опакована в тавана вече не е така модерна  и се надсмивам на смелоста си да я изложа на показ ,  не искам да бъда погрешно разбрана.Съжалявам ако съм обидала някого!!!Радвам се ,че вие харесала скоро правих ремонт на апартамента и с малко пари ,с много желание всяка година по една стая стигнах до някъде .Имам още малко работа по коридора и искам да сменя вратите и с това живот и здраве на лято....пак ще съм строителна площадка.Поздрави!

# 241
Здравейте!
И аз като много от вас реших да се поровя в нета за малко идейки. Понеже имам вече повечето мебели налице, трябваше ми само спалня. И повярвайте ми - обърках се от толкова много идеи и мнения. Сега, на мен мебелите са ми от "Стефани Стил" - повечето от тях. Доволна съм от тях и си мислех и спалята ми да е оттам. Още повече че имат нови неща - мислех да се ориентирам натам. Дайте акъл какво да правя, моля.  Thinking

# 242
  • Бургас
Здравейте!
И аз като много от вас реших да се поровя в нета за малко идейки. Понеже имам вече повечето мебели налице, трябваше ми само спалня. И повярвайте ми - обърках се от толкова много идеи и мнения. Сега, на мен мебелите са ми от "Стефани Стил" - повечето от тях. Доволна съм от тях и си мислех и спалята ми да е оттам. Още повече че имат нови неща - мислех да се ориентирам натам. Дайте акъл какво да правя, моля.  Thinking

И аз се ориентирах към тях, даже и тук питах и на предната страница някой каза че не са със добро качество. А във магазините където съм питала всички продавачи ги хвалят newsm78
Аз искам спалнята да е със повдигащ механизъм със ракла и такива модели почити няма Sad
А ти какви мебели имаш от тях ?

# 243
Момичета,да ви питам има ли някой впечатления от спалните и въобще от мебелите Канор,че харесах  една тяхна спалня  newsm78

# 244
  • София

Аз искам спалнята да е със повдигащ механизъм със ракла и такива модели почити няма Sad

Тази е такъв модел, вдига се и отдолу могат да се слагат неща. Изглежда добре, но сглобяването е малко смотано.

# 245
  • Някъде на път....
...................
Има, как да няма! Моята е такава, само че без ракла. А на кумците ни е и с повдигащ механизъм, и с ракла!  Peace

# 246

А ти какви мебели имаш от тях ?
Има,но са скъпички.

# 247
  • София

rosiel, много ви е мераклийско всичко! Grinning

mnogo stilno Peace Peace

# 248

А ще кажеш ли някоя подробност за климатика- колко струва, намира ли се лесно, колко му е мощността.
Защото на мен ми хареса много Grinning
Цитат на: Диди69
Климатик е , [b
Hakiba[/b] !  Grinning Не се притеснявай , че не си разбрала , много хора се чудят какво е ! Просто ако бях избрала друг модел , трябваше да го сложа така , че щеше да духа направо в нас.А този ми е много удобен!  Peace

# 249

А ще кажеш ли някоя подробност за климатика- колко струва, намира ли се лесно, колко му е мощността.
Защото на мен ми хареса много Grinning
Цитат на: Диди69
Климатик е , [b
Hakiba[/b] !  Grinning Не се притеснявай , че не си разбрала , много хора се чудят какво е ! Просто ако бях избрала друг модел , трябваше да го сложа така , че щеше да духа направо в нас.А този ми е много удобен!  Peace

Климатикът е LG от ART COOL серията , а това са параметрите -  охл.3.37 /отопл.3.66 kW, конс. 1.25.Купуван е преди 3-4 години , а сега цената му е около 1200 лв.От тази серия има и продълговати и също тънки модели.А най-новият е със сменяем преден панел , като можеш да си сложиш картина , която да отива на интериора ти.Има го тук :    http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09028618

# 250

Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 251
  • Бургас
И аз много благодаря на всички за мненията за Стефани Стил. там си намерих спалня със ракла  и гардероб със плъзгащи врати, точно каквото търсих Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 252
 Tired
Вече се уморих да търся......
Важното е, че трудното мина и ми остана само да си взема един скрин - искам да е с мноооого чекмеджета и то различни по големина! ЕЕЕЕх, мечти!

# 253
# 254
Валиииии, тя тази е на Стефани Стил!
Честито, ще останеш доволна!
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт