Хайде покажете си спалните!

• 88 907
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Ние вчера ходихме до Деница Младост и определено там има най-голям избор на френски легла и всчкакви матраци. Поръчахме си френско легло и матрак Релакс - някой да има впечатления за тези матраци ? Нямам търпение да дойде вторник и да спя на удобно   Peace
Дететто спи на релакс.Много е удобен матрака.Взехме му 18 см М дебелина

# 61
Снимките са ми много лоши, ама толкова може с телефона  Crazy

# 62
Ние си поръчахме тази
Nassy Z, и аз съм се спряла на нещо подобно, нали е повдигаща се и сандъка се използва за шкаф?
Ако е такава, можеш ли да ми кажеш колко ви е излязла горе-долу  Flutter
Не е повдигаща се , а отдолу има шкафчета, които се издърпват. Това беше една от причините да си я вземем. Беше на промоция за 998лв.

Това цена само за спалнята ли или и другите неща/гардероб,скрин и т.н./?
И ние сме с такава - купихме я преди 1 месец. В цената се включват спалня (без матрак и подматрачна рамка), нощни шкафчета - 2 бр., скрин, огледало, трикрилен гардероб.

# 63
  • на кой му пука, майна

Същата, но в бяло

# 64
  • в стаята

Последна редакция: вт, 17 окт 2006, 11:45 от isi

# 65
Ето я и нашата скромна спалня, засега спим заедно с бебето.

И другата страна

# 66
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мистик, супер е спалнята ви! Много обичам подобни, които са като извадени от миналото.

# 67
  • София-България, Израел - където си поискам
Още не съм си я купила, но мечтая за тази: Heart Eyes
В други цветове, разбира се  Wink

Моля, пиши къде се продава такова канапе, много ми хареса.
Нашата спалня е купихме от магазин за немски мебели срещу кино Арена. Много е голяма и удобна.Размера е 200см на 220см. За съжаление не съм я снимала и не мога да ви покажа снимки.

# 68
  • Варна
Моля, пиши къде се продава такова канапе, много ми хареса.
Нашата спалня е купихме от магазин за немски мебели срещу кино Арена. Много е голяма и удобна.Размера е 200см на 220см. За съжаление не съм я снимала и не мога да ви покажа снимки.

Виждала съм само в Мебелната палата във Варна, а от там не казват производителя, за да не се прекарат ако си вземеш директно Close
Намерих в този сайт - http://www.geocities.com/dimiter3333/Dona.html мисля, че са производителите  newsm78
Диаметъра е около 2.20м в разтегнато положение и става за спалня Peace

# 69
  • София-България, Израел - където си поискам
Amar,благодаря ти!В София не съм ги виждала.

# 70
Нашата не е за показване. Лео спалнята ти е страхотна

# 71
Извини ме , но това ли е цвят венге , че и ние си поръчахме мебели за хола в този цвят та да знам как ще изглеждат на жълтите стени:)

# 72
Нашата не е за показване. Лео спалнята ти е страхотна

bouquet и много удобна и не скърца Twisted Evil

# 73
  • Пловдив
Ние имахме същата,но черна и с цял матрак.Много е удобна.
  Сега обаче нямаме никаква,защото сме на квартира и ползваме мебелите на хазаите.

# 74
  • Sofia
Извини ме , но това ли е цвят венге , че и ние си поръчахме мебели за хола в този цвят та да знам как ще изглеждат на жълтите стени:)
Да, тъмното е венге. Според мен ще стоят добре. Ние в хола също сме с венге на бежови стени обаче, а в спалнята е зелено Peace

Общи условия

Активация на акаунт