Хайде покажете си спалните!

• 88 990
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • На небето

Открий разликите  Grinning

Ето и нашата спалня.

...

а нашата спалня си има ново допълнение
[/quote]

Ей тази е само за нас, не за друго, ами заради стойките за компютър, често ползваме лап-топа в леглото. Ми то ние нямаме насита имаме 2 компютъра и 1 лап-топ в къщи. И малкия малко да порастне и той ще си има свой.  ooooh!

# 121
Спаске, гардероба по поръчка ли го правихте и къде?
Нашата спалня е същата, но "оригиналния" гардероб от комплекта не се събира в стаята Confused А вашият е добро решение на проблема ми  Laughing

При мен проблемът беше същия и затова просто поисках да ми направят един четирикрилен и един двукрилен гардероб, а раклата да я "изнесат" като отделен модул. Нямаше никакъв проблем. Е, лиших се от красотата на "вградената" в гардероба ракла с огледалото и лампата над нея, за което малко ме е яд, но нямаше как.

Айко е мястото.  Wink

Не се бях сетила за този вариант Blush
Мерси   bouquet

# 122
# 123
А някой да има такава спалня ....харесва ми и е доста евтина  Peace

# 124
А някой да има такава спалня ....харесва ми и е доста евтина  Peace

ами ние имаме такава.ползваме я от година и половина и въобще не сме доволни.скърца,трака,абе ужас.още 2 познати семейства я имат същата и те се оплакват.иначе определено не изглежда зле,особено и със съчетанието на цветове на снимката много ми харесва,но не бих си я купила втори път.едните ни приятели я разглобиха веднъж и пак я сглобиха,защото се местеха и спалнята вече за нищо не става.купена е от ИКЕА ако те интересува.

# 125
  • BG
аз вече се повтарям, защото я пуснах и в друга тема, но ето пак:
http://img179.imageshack.us/img179/6117/img2502xo5.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/147/img2503yp5.jpg

# 126
IVKA&MIMI, ние имаме подобна спалня, но не е купена готова. Правихме я преди около половин година. Аз държах много леглото да е без ракли отдолу и харесах подобен модел. Купихме плоскости, а наш познат майстор ни я направи. Доволна съм, особено като се има предвид и цената, която платихме - около 150лв(материали + труд) за спалня и едно нощно шкафче. Скрин и гардероб имахме от преди.

# 127
днес снимах спалнята ни, но засега спим с дъщеря ни заедно та изглежда така
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=/b546re2

# 128

това е и нашата спалня засега,много скоро ни предстои ремонт и ще я заменя с нещо такова

# 129
благодаря ви момичета ...наистина много ме улеснихте с мнението си защото така щяхме да хвърлим на нея и после да патим...благодарна съм ви за изказаното мнение
Ние си търсим спалня до 1200-1300лв. някой да препоръча нещо що- годе добро  newsm78

# 130
# 131

това е и нашата спалня засега,много скоро ни предстои ремонт и ще я заменя с нещо такова

Както кухнята ти , така и спалнята (бъдещата) ми харесват страшно много .Доколкото си спомням тази къща от където са снимките не е в България , нали ?Вкусовече ни съвпадат напълно по това което си показала до този момент.

# 132
# 133
# 134
И ние си търсим спалня, но понеже място нямам много ми се ще да се възползвам от всякакви възможности ( най-ве4е за складиране).Та- търся си спалня,която е или с меганизъм или с 4екмеджета отдолу.Такива модели съм видяла до сега  само  в  стил-  ретро ли въобще потежки и масивни newsm78.А на мен не мисе иска такъв тип Rolling Eyes.Кажет еми - къде мога да намеря други newsm78

Общи условия

Активация на акаунт