Магазини Pepco 5

• 65 310
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Plovdiv, Bulgaria
Бебешка козметика НЕ бих взела и аз.
Но загледах брошурата, че имат шишета Нук и нагревател за мляко/Пюренца. Може ли мнение? За Нук 10лв ми се вижда добра цена, надявам се да е истинската марка.
И какво друго читаво от там ви се струва за бебче?

Nuk си е марка, разбира се.
Аз за бебе ползвам пелените им и дрехите.  Нагревател имам на лорели, вършеше ми работа. Мисля, че те са на един принцип и няма кой знае какви разлики, освен марките.

# 556
  • Пловдив
Здравейте! В Пепко има ли размер 98-104 за момиченца? Имам спомен, че бебешкото е до 98. За момичета от 104 ли почват? Нещо посредата между бебешко и детско дали има? Девойката носи блузи 92/98 от Пепко, но клинове вече и 104 са и точни (102-103 см, а е само на 2,6 г.).

# 557
Малко са умалени, или се свиват.
И моята е 98 см, но купувам 104 или 110.

# 558
Купувах аз някакви тениски, бяха размер 98-104. Намираха се в секцията за децата над 104. Но това са изключения, като цяло не съм срещала често такъв размер. Моето 96 см, взимам вече от 104, че много бързо окъсяват панталоните.

# 559
  • Beyond the stars
104 е следващото, вече в детското, но изборът за момченца е достааа ограничен.

# 560
Хич не се водя по см, хич не отговарят, има слабички дечица, но има и стандартни и техните клинчета някои са като за солетени крачета, хаха.

# 561
Клинчетата ,които са пр 80 ,като за нашето дете й идват къси като седне .Затова номер нагоре взимам.В момента сме окъсали яко ,има само летни дрехи,два клина и два чифта плътни гащи,като за днес примерно.Ще правя молебен за топло .
Видях чантичките тип "кофа",доста са актуални,но за 15 лв ще ме прощават Пепко.Много са аланкат,за 20 лв имам чанта на Джени Фейри,не че е топа на топа,ама изглежда в пъти по-добре.

# 562
Бобчи, ами така е, като накупи 30 летни рокли, сега няма панталони детето. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
Видях чантичките тип "кофа",доста са актуални,но за 15 лв ще ме прощават Пепко.Много са аланкат,за 20 лв имам чанта на Джени Фейри,не че е топа на топа,ама изглежда в пъти по-добре.
Какви са тези чанти кофа и откога са заредени? Бях онзи ден и не видях такива, но пък за сметка на това беше наблъскано с летни пижами, едва устоях и купих само една, а исках поне 5.

# 564
Кой да предположи ,че в средата на юни ще е за гумени ботуши и зимно пардесю.
Калинче,кофите ги има от две седмици поне.
Такава,само че плетена и вътре джоба е рехав един.Знаеш ги кофите,следиш трендовете ти .

# 565
Кой да предположи ,че в средата на юни ще е за гумени ботуши и зимно пардесю.
Калинче,кофите ги има от две седмици поне.
Такава,само че плетена и вътре джоба е рехав един.Знаеш ги кофите,следиш трендовете ти .

В нашето Пепко такова нещо не съм виждала никога, а влизам поне 2-3 пъти седмично. Пак ще ходя да гледам.

# 566
При нас са при портмонетата .Черна само има.

# 567
И аз не видях такива кофи в нашия Пепко, а точно там се размотавах, около портмонетата.

# 568
Ами те са им навити дръжките с хартишки .И може да не сте разбрали че са чанти.Ако спре да вали ще ходя към пазара и ще ви снимам.Малко крисбоди чанте е,черно,лятно.

# 569
Някога имах платнена чанта, ръчно правена, с такава хм закопчалка. Адски изнервящо е с тия връзки - разпъни, затегни по цял ден.
Утре ще ходя за джапанки, бански, инструменти за ровене в пясък. И дали са опънали сергията с подложките за плаж, кърпи нещо .. такива работи?

Общи условия

Активация на акаунт